![]() |
20 lik |
Yanıtla
|
| Yazar | |
sifaaralik
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: 20 likGönderildi: 29-Kasim-2014 tarihinde 23:53 |
|
Merhaba
20 lik disini cektiripte bu sorundan kurtulan var mi aranizda? Benim g�m�k bir 20lik im var hi� agrim yok fakat elimi ūzerinde gezdirince koku farkettim. Randevu aldim �ekilecek. Acaba kurtulacak miyim �ok merakli ve umitliyim. |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Kasim-2014 tarihinde 15:08 |
|
ameliyat ile �ekecekler �yle dis�i koltugunda degil :) biliyorsundur insallah hayirlisi olur
|
|
![]() |
|
sifaaralik
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Aralik-2014 tarihinde 22:30 |
|
Evet biliyorum ama raziyim yeterki kurtulayim
|
|
![]() |
|
rambir
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 17-Kasim-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Aralik-2014 tarihinde 13:14 |
|
�ektirip sonucu buraya yazarmisin kardesim bende bu nedenden oldugunu d�s�n�yorumda en azindan bi fikir sahibi olurun
|
|
|
insallah c�mleten kurtuluruz
|
|
![]() |
|
sifaaralik
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Aralik-2014 tarihinde 22:34 |
|
�ektirdim 4 g�n oldu yaranin iyilesmesini bekliyorum sonucu yazacagim insallah
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Aralik-2014 tarihinde 08:51 |
|
20 yas disi yedi sekiz yasinda olusmaya - tomurcuklanmaya - basliyormus. Dis eti altindan koku yapacagini sanmiyorum ama k���kl�kten beri koku olanlarda �ok �ok k���k bir ihtimal de olabilir.
��r�yen yirmilikleri �ektirmekte fayda var. Dolguyla, kanalla ugrasmayin. Hatta diger disler saglam ve tamsa yirmiligi direkt �ektirmek bence daha mantikli. Onu koruyalim derken iyi temizlik olmadigi i�in asil k�k disi ��r�yebiliyor. Yirmilik disimi �ektirmek i�in devlete, agiz dis sagligi merkezine gitmistim. Yillarca karsima �ikmayan " idealist dis hekimi"ne denk d�st�m. Kadin, ne agiz kokusu dedi ne bir saat ugrasmaya degmez dedi, t�m yirmiliklere dolgu yapti. Emin degilim ama birine de kanal yapti diye hatirliyorum. Diger gittigim dis�ilerin �ogu ya basindan savdi ya agiz kokusu yok deyip ge�istirdi. Bu doktor hi� �senmeden, kokudan tiksinmeden yarim saatten fazla ugrasti. Birinde igne uyusturmadi, yarin yine gel dedi. Ismini hatirlamiyorum yoksa yazardim. Devlette �alisip b�yle idealist olan dis�i azdir. Tabii, agzimin berbat kokusunu hesaba katarak s�yl�yorum.( Hatta �n disimin biri �ok i�erde, iki dis �st�ste yani. Onu �ene cerrahi �ekmeliymis dedim. Yok, ben alirim ama saglam disi niye �ektiriyorsun birak kalsin dedi. ) Simdi, keske ugrasmadan yirmilikleri �ekseymis diyorum. Hi� olmazsa bir olasi nedeni daha elemis olurdum. Bir hafta iyilesme s�reci olmasa hemen �ektirecegim. |
|
![]() |
|
derdnz
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 03-Kasim-2013 Konum: Eskisehir Durum: Çevrimdışı Puan: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Aralik-2014 tarihinde 20:37 |
|
8 yasinda olusmaya basladigini bilmiyordum 20'lis dislerin. Koku 12 13 yaslarinda baslayabilir mi bu durumda? Bizim gibi ila� tedavilerine cevap vermeyen bir sorunu bulunmayan kisilerde m�mk�n olabilir bu durum. Murat Hocam biraz genel bilgi verebilir misiniz bize bu konuda?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Aralik-2014 tarihinde 22:04 |
|
20 yas disinin koku yapabilmesi i�in dis etini delip yarisi disari �ikmis, yarisi �ikamamis konumda takilip kalmis olmasi lazimdir.
Germin kire�lenme yasi baska bir takvimdir, disari �ikmaya tesebb�s etmesi baska bir takvimdir. Bu sebeple 8 yas olayini unutun agiz kokusu bakimindan degerlendirmeyin. -M |
|
![]() |
|
sifaaralik
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Aralik-2014 tarihinde 23:26 |
|
Dis �ekildi yine ayni. Insanlar benimle konusurken ellerini agizlarina g�tūrūyor sanki benden uzaklasip. Ama ben kendim hissedemiyorum koku falan. Biktim ya
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Aralik-2014 tarihinde 20:25 |
Bak anlamak i�in parmagini dilini arka tarafina filan elle dokun filan sonra kokla yada bilegini yala yada agizdan buruna dogru �fle son olarakta ellin ile burnunu kapa hava filan kalmasin disari �fle balon gibi burnuna gelecektir nefesin |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |