Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

20 lik

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifaaralik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: 20 lik
    Gönderildi: 29-Kasim-2014 tarihinde 23:53
Merhaba
20 lik disini cektiripte bu sorundan kurtulan var mi aranizda?
Benim g�m�k bir 20lik im var hi� agrim yok fakat elimi ūzerinde gezdirince koku farkettim. Randevu aldim �ekilecek. Acaba kurtulacak miyim �ok merakli ve umitliyim.
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Kasim-2014 tarihinde 15:08
ameliyat ile �ekecekler �yle dis�i koltugunda degil :) biliyorsundur insallah hayirlisi olur
Başa Dön
sifaaralik Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifaaralik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Aralik-2014 tarihinde 22:30
Evet biliyorum ama raziyim yeterki kurtulayim
Başa Dön
rambir Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı rambir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Aralik-2014 tarihinde 13:14
�ektirip sonucu buraya yazarmisin kardesim bende bu nedenden oldugunu d�s�n�yorumda en azindan bi fikir sahibi olurun
insallah c�mleten kurtuluruz
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifaaralik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Aralik-2014 tarihinde 22:34
�ektirdim 4 g�n oldu yaranin iyilesmesini bekliyorum sonucu yazacagim insallah
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Aralik-2014 tarihinde 08:51
20 yas disi yedi sekiz yasinda olusmaya - tomurcuklanmaya - basliyormus. Dis eti altindan koku yapacagini sanmiyorum ama k���kl�kten beri koku olanlarda �ok �ok k���k bir ihtimal de olabilir.

��r�yen yirmilikleri �ektirmekte fayda var. Dolguyla, kanalla ugrasmayin. Hatta diger disler saglam ve tamsa yirmiligi direkt �ektirmek bence daha mantikli. Onu koruyalim derken iyi temizlik olmadigi i�in asil k�k disi ��r�yebiliyor.

Yirmilik disimi �ektirmek i�in devlete, agiz dis sagligi merkezine gitmistim. Yillarca karsima �ikmayan " idealist dis hekimi"ne denk d�st�m. Kadin, ne agiz kokusu dedi ne bir saat ugrasmaya degmez dedi, t�m yirmiliklere dolgu yapti. Emin degilim ama birine de kanal yapti diye hatirliyorum. Diger gittigim dis�ilerin �ogu ya basindan savdi ya agiz kokusu yok deyip ge�istirdi. Bu doktor hi� �senmeden, kokudan tiksinmeden yarim saatten fazla ugrasti. Birinde igne uyusturmadi, yarin yine gel dedi. Ismini hatirlamiyorum yoksa yazardim. Devlette �alisip b�yle idealist olan dis�i azdir. Tabii, agzimin berbat kokusunu hesaba katarak s�yl�yorum.( Hatta �n disimin biri �ok i�erde, iki dis �st�ste yani. Onu �ene cerrahi �ekmeliymis dedim. Yok, ben alirim ama saglam disi niye �ektiriyorsun birak kalsin dedi. )

Simdi, keske ugrasmadan yirmilikleri �ekseymis diyorum. Hi� olmazsa bir olasi nedeni daha elemis olurdum. Bir hafta iyilesme s�reci olmasa hemen �ektirecegim.
Başa Dön
derdnz Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı derdnz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Aralik-2014 tarihinde 20:37
8 yasinda olusmaya basladigini bilmiyordum 20'lis dislerin. Koku 12 13 yaslarinda baslayabilir mi bu durumda? Bizim gibi ila� tedavilerine cevap vermeyen bir sorunu bulunmayan kisilerde m�mk�n olabilir bu durum. Murat Hocam biraz genel bilgi verebilir misiniz bize bu konuda?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Aralik-2014 tarihinde 22:04
20 yas disinin koku yapabilmesi i�in dis etini delip yarisi disari �ikmis, yarisi �ikamamis konumda takilip kalmis olmasi lazimdir.

Germin kire�lenme yasi baska bir takvimdir, disari �ikmaya tesebb�s etmesi baska bir takvimdir. Bu sebeple 8 yas olayini unutun agiz kokusu bakimindan degerlendirmeyin.

-M
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifaaralik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Aralik-2014 tarihinde 23:26
Dis �ekildi yine ayni. Insanlar benimle konusurken ellerini agizlarina g�tūrūyor sanki benden uzaklasip. Ama ben kendim hissedemiyorum koku falan. Biktim ya
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Aralik-2014 tarihinde 20:25
İlk gönderen: sifaaralik sifaaralik yazdı:

Dis �ekildi yine ayni. Insanlar benimle konusurken ellerini agizlarina g�tūrūyor sanki benden uzaklasip. Ama ben kendim hissedemiyorum koku falan. Biktim ya

Bak anlamak i�in parmagini dilini arka tarafina filan elle dokun filan sonra kokla

yada bilegini yala

yada agizdan buruna dogru �fle

son olarakta ellin ile burnunu kapa hava filan kalmasin disari �fle balon gibi burnuna gelecektir nefesin
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.