Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

3 yildir agiz kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı denizz123 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: 3 yildir agiz kokusu
    Gönderildi: 30-Mayis-2015 tarihinde 20:06
Arkadaslar tam 3 yil oldu agiz kokum ge�miyor. Disimi dilimi dis aralarini �ok iyi temizliyorum ama sonu� degismiyor. KBB uzamnina gittim birsey yok dedi. Dahiliyeye gittim refl� dedi gaviscon ve mide koruyucu verdi g�nderdi ama yine ge�medi. 3 yil �nce 20 lik disim �ikmaya baslamisti ve hala �ikamadi yarisi �ikti diger yarisi �ikmadi yan �ikiyordu ��nk�. Nidazol kullaninca koku tamamen ge�iyor birakinca yeniden basliyor ve Pharmol zn gargara %80 ge�iriyor kokuyu onu kullanincada koku yok gibi ama agzimda yine o garip tadi hissediyorum. sanki bakteriler sarmis gibi agzimi hani disinizi saatlerce fir�alamazsinizda dislerinizde pismis hissi olur ya aynen �yle uyaniyorum sabahlari kendi agzimi a�maktan tiksiniyorum. Acaba kokunun kaynagi 20lik dis olabilir mi? Yazin endoskopi yaptirmayi d�s�n�yorum ya midemden ya da disimden kaynaki ama disimi aldirsam sorun ��z�l�r m� ?
Başa Dön
denizz123 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı denizz123 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Mayis-2015 tarihinde 20:26
bide dilimin arka kisimlari hafif beyaz dil ucu kirmizi bu koku yapar mi?
Başa Dön
umutsuz Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı umutsuz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Mayis-2015 tarihinde 20:57
yarisi �ikmis 20 lik dis koku yapiyor.bunu parmagini dis etine s�r�p koklarsan kendin de anlayabilirsin.
Başa Dön
denizz123 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı denizz123 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Haziran-2015 tarihinde 16:41
denedim ama baskin bir koku gelmiyor oradan yani baska disime de dokunsam ayni koku var.
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Haziran-2015 tarihinde 00:06
Yirmilik disleri �ektir yoksa yandaki disleri de ��r�t�r. Muhtemelen dislerinin seklini bozabilir. Agiz kokusu yapacagi da hem burda hem bir �ok sitede yaziyor.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.