![]() |
4 hirsiz sirkesi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Semiha
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: 4 hirsiz sirkesiGönderildi: 15-Nisan-2023 tarihinde 16:23 |
|
Arkadaslar ben 10 yildir bu sorunla ugrasiyorum.
Denedigim �ok sey oldu �ok doktor gezdim ama faydasi olmadi. Bende gastrit baslangici h. Pilori var. �zellikle T�rk kahvesi e sekerli gidalar t�ketin e koku zirve yapiyor Ben son birka� aydir d�rt Hirsiz sirkesi kullaniyor. Organik olarak bulursaniz �ok �ok iyi olur. Siddetle tavsiye edilir. Tabi bunun disinda herg�n karbonatli disimi fir�aliyorum. Bir de yine herg�n burnumdan su �ekerek temizliyorum. Unutmadan g�nl�k macunu internetten arayin. Bulursunuz. Insallah sifa bulursunuz |
|
![]() |
|
Semiha
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Nisan-2023 tarihinde 16:24 |
|
Karbonatli dilimi fir�aliyorum olacakti. Yanlis yazmisim
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Nisan-2023 tarihinde 16:39 |
D�rt hirsiz sirkesini ilk kez duydum, Kemal K�krer markalisi varmis tikla Iki sorum var, bu sirkeyi ne yapacagiz, i�ecek miyiz, i�eceksek ne kadar? Agzimizi mi �alkalayacagiz yoksa baska sey mi? Ikinci sorum da sizin durumunuz ne su anda, koku azaldi mi tamamen kesildi mi? Onu yazmamissiniz. |
|
![]() |
|
Semiha
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Nisan-2023 tarihinde 21:40 |
|
4 hirsiz sirkesi ni bende �ok sonra kesfettim. L�tfen organik olanini bulun. Kemal k�krer olmaz. S�yle t�ketilir 2-3 yemek kasigi sirke 1 bardak ilik su ile t�ketilir a� karna sabah aksam.
Koku sifirlanmadi ama �ok �ok rahatlatti. Ama i�ten i�e iyileltirdigini hissediyorum. |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Nisan-2023 tarihinde 18:26 |
|
Organik olanini nerden bulacagiz yav?
|
|
![]() |
|
subib
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 11-Mayis-2022 Konum: Konya Durum: Çevrimdışı Puan: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Nisan-2023 tarihinde 22:52 |
|
h.plori icin brokoli kuru yapin gastrit icin de lansor gaviscon gibi ilaclarin ise yaramasi lazim
|
|
![]() |
|
Semiha
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Nisan-2023 tarihinde 18:43 |
|
Sizin dediklerinizi bizzat uyguladim. Brokoli suyu lahana suyu. Detokslar vs. Fayda etmedi. Bu �ok rahatlatti. Tosbik trendyol a bakarsan orda ara organik olanlar var. Biraz pahali digerlerine g�re. Bir de g�nl�k macunu. Ben sirke ve macunu kullaniyorum.
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Nisan-2023 tarihinde 20:54 |
|
Semiha hanim merhaba �neriniz i�in tesekk�r ederiz. Peki bu �r�nleri kullandiginiz s�rece olan kokunun siddetini kullanmadiginiz zamana oranla kiyaslar misiniz. Ne kadar uzun s�re sizi idare ediyorlar. G�nl�k yasantinizi kolaylastiracak kadar �nemli etkileri var. Bunlardan biraz bahseder misiniz sizde. Ricam
|
|
![]() |
|
Semiha
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Nisan-2023 tarihinde 15:08 |
|
Bunlari d�zenli kullandigimda %70-80 koku hafifliyor. 1 hafta 20g�n i�inde etkisini g�rmeye baslamistim ben. Tabi herg�n karbonatli dilimi fir�aliyorum. Aslinda T�rk kahvesi asiri t�ketiyorum o da tetikliyor. Bir de ben bunlara ek olarak sabahlari limonlu su da i�iyorum. Burnumdan su �ekerek burnumu temizliyorum. �ok fazla tatli t�ketmemeye �alisiyorum.
|
|
![]() |
|
Semiha
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Nisan-2023 tarihinde 15:11 |
|
1 hafta 10 g�n olucakti. yanlis olmus
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |