Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

4 hirsiz sirkesi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Semiha Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: 4 hirsiz sirkesi
    Gönderildi: 15-Nisan-2023 tarihinde 16:23
Arkadaslar ben 10 yildir bu sorunla ugrasiyorum.
Denedigim �ok sey oldu �ok doktor gezdim ama faydasi olmadi.
Bende gastrit baslangici h. Pilori var. �zellikle T�rk kahvesi e sekerli gidalar t�ketin e koku zirve yapiyor
Ben son birka� aydir d�rt Hirsiz sirkesi kullaniyor.
Organik olarak bulursaniz �ok �ok iyi olur.
Siddetle tavsiye edilir. Tabi bunun disinda herg�n karbonatli disimi fir�aliyorum. Bir de yine herg�n burnumdan su �ekerek temizliyorum. Unutmadan g�nl�k macunu internetten arayin. Bulursunuz. Insallah sifa bulursunuz
Başa Dön
Semiha Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Semiha Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Nisan-2023 tarihinde 16:24
Karbonatli dilimi fir�aliyorum olacakti. Yanlis yazmisim
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Nisan-2023 tarihinde 16:39
İlk gönderen: Semiha Semiha yazdı:

Arkadaslar ben 10 yildir bu sorunla ugrasiyorum.
Denedigim �ok sey oldu �ok doktor gezdim ama faydasi olmadi.
Bende gastrit baslangici h. Pilori var. �zellikle T�rk kahvesi e sekerli gidalar t�ketin e koku zirve yapiyor
Ben son birka� aydir d�rt Hirsiz sirkesi kullaniyor.
Organik olarak bulursaniz �ok �ok iyi olur.
Siddetle tavsiye edilir. Tabi bunun disinda herg�n karbonatli disimi fir�aliyorum. Bir de yine herg�n burnumdan su �ekerek temizliyorum. Unutmadan g�nl�k macunu internetten arayin. Bulursunuz. Insallah sifa bulursunuz

D�rt hirsiz sirkesini ilk kez duydum, Kemal K�krer markalisi varmis tikla

Iki sorum var, bu sirkeyi ne yapacagiz, i�ecek miyiz, i�eceksek ne kadar? Agzimizi mi �alkalayacagiz yoksa baska sey mi?

Ikinci sorum da sizin durumunuz ne su anda, koku azaldi mi tamamen kesildi mi? Onu yazmamissiniz.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Semiha Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Nisan-2023 tarihinde 21:40
4 hirsiz sirkesi ni bende �ok sonra kesfettim. L�tfen organik olanini bulun. Kemal k�krer olmaz. S�yle t�ketilir 2-3 yemek kasigi sirke 1 bardak ilik su ile t�ketilir a� karna sabah aksam.
Koku sifirlanmadi ama �ok �ok rahatlatti. Ama i�ten i�e iyileltirdigini hissediyorum.
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Nisan-2023 tarihinde 18:26
Organik olanini nerden bulacagiz yav?
Başa Dön
subib Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı subib Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Nisan-2023 tarihinde 22:52
h.plori icin brokoli kuru yapin gastrit icin de lansor gaviscon gibi ilaclarin ise yaramasi lazim
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Semiha Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Nisan-2023 tarihinde 18:43
Sizin dediklerinizi bizzat uyguladim. Brokoli suyu lahana suyu. Detokslar vs. Fayda etmedi. Bu �ok rahatlatti. Tosbik trendyol a bakarsan orda ara organik olanlar var. Biraz pahali digerlerine g�re. Bir de g�nl�k macunu. Ben sirke ve macunu kullaniyorum.
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Nisan-2023 tarihinde 20:54
Semiha hanim merhaba �neriniz i�in tesekk�r ederiz. Peki bu �r�nleri kullandiginiz s�rece olan kokunun siddetini kullanmadiginiz zamana oranla kiyaslar misiniz. Ne kadar uzun s�re sizi idare ediyorlar. G�nl�k yasantinizi kolaylastiracak kadar �nemli etkileri var. Bunlardan biraz bahseder misiniz sizde. Ricam
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Semiha Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Nisan-2023 tarihinde 15:08
Bunlari d�zenli kullandigimda %70-80 koku hafifliyor. 1 hafta 20g�n i�inde etkisini g�rmeye baslamistim ben. Tabi herg�n karbonatli dilimi fir�aliyorum. Aslinda T�rk kahvesi asiri t�ketiyorum o da tetikliyor. Bir de ben bunlara ek olarak sabahlari limonlu su da i�iyorum. Burnumdan su �ekerek burnumu temizliyorum. �ok fazla tatli t�ketmemeye �alisiyorum.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Semiha Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Nisan-2023 tarihinde 15:11
1 hafta 10 g�n olucakti. yanlis olmus
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.