Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Söyleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

bir sey kesfettim

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mehmet15 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: bir sey kesfettim
    Gönderildi: 29-Ekim-2013 tarihinde 07:41
arkadaslar ben boynumun öne dogru egildiginde genizimin açildigini ve kokunun oradan doldugunu , fakat boynumu sürekli dik tuttugumda kokunun gittigini farkettim.
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 24-Mart-2018 tarihinde 08:57
Merhabalar herkese.bir deneyimimden bahsetmek istiyorum.iki hafta önce tv'de bagirsak parazitleri için önerilen greyfurt ve zeytinyagi karisimina denk geldim.ne kaybederim denesem diye düsündüm, uyguladim.hersey mükemmel.Ama dün uygulayamadim.Sanki hersey eskisi gibi olacak gibi hissettim.yutkunurken o takilma geri döndü gibiydi belki psikolojik olarak öyle hissettim bilmiyorum.Simdi kafamda deli sorular. Ne kadar böyle devam edebilirim ki hadi devam ettim diyelim bir sekilde peki bu etki sürecek mi.bunun vücuduma bir zarari olurmu.anlayacaginiz kafam karisti
Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 15-Nisan-2018 tarihinde 05:26
Selamünaleyküm yeni gördüm bu macunu gümüs varmis içerisinde .Arkadasimin iqrenc bi ayak kokusu vardi gümüs kremi kullandi ve koku tamamen bitti .Acaba buda gümüs içeren ürün olduqu için kokuyu alirim. Kullanan varmi?
Başa Dön
orhunmum Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhunmum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 16-Ekim-2018 tarihinde 21:10
Merhaba hepinize geçmis olsun.Geçen aylarda yemek yerken disim kirilmisti özel bir disçiye gittim,doktor bana disimin çürümüs oldugunu söyledi,çok sasirdim disimin görüntüsünde çürümeye dahil hiç belirti yoktu nasil olur gibi doktora sordum o da disin içerden çürümüs oldugunu bu yüzden zayiflayip kirildigini söyledi.bunun gibi görünmez çürüklerin baska dislerimdede olabilecegini söyledi.bunlarin tespiti içinde dis röntkeni çekilmek gerekiyormus.neyse o dise kanal tedavisi yapip disi düzeltti. Normalde agiz kokusundan dolayi dislerimin arasini dis ipiyle temizler daha sonra firçalarim.kirilmis olan disimin arasindaki çikan kalintilar normalde çok kötü kokuyordu yaptirdigim kanal tedavisinden sonra dikkat ettimki yapilan disin arasindaki kalintilarda hiç bir koku yoktu.daha sonra bende jeton düstü,dis ipiyle dislerimin arasindaki çikardigim kalintilar hangi diste kokuyorsa doktora hepsini söyledim.tamda süphelendigim gibi diger birkaç distede içten görünmez çürükler varmis.bu dislerde kanal tedavisiyle düzeltildikten sonra agiz kokum kalmadi.Agiz kokusunun nekadar zor bir durum oldugunun farkindayim umarim bu söylediklerimin size bir faydasi dokunur ve bu konuyu es geçmeyip arastirin derim inanin doktor çürük oldugunu söylemese hiç bir sekilde çürük oldugunu düsünmezdim dislerim okadar saglam görünüyoduki hiç aklima gelmezdi.geçmis olsun.
Başa Dön
Black world Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Black world Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 26-Ekim-2018 tarihinde 05:24
Agiz kokusu.tam 9 yilimmbir hic oldu.tum hayallerim karyerim su oldu .ne okul hayati ne universite hayati hepsi bok oldu.simdi intihar etmeyi dusunuyorum cunki bu illete care bulamadim yillarca arastirdim artik biktim bogle yasamak agrima geliyor ben normal insan gibi yasamak istiyorum dis doktoruna gittim gastrolojiye gittim midemde eroziv gastrit reflu fitik cikti 3 ay ilaclar kullandim midemde hic bi sorun kalmadi ilaclar sayesinde hiss etmiyorum agri aci yimeme icmeme dikkat ediyorum bademciklerim yok bu kokudan kurtulamadim Allah bogle hastaligi kimseye yasatmasin dunyadasin amma yokmus gibi davranmak zorunda kaliyorsun cok aci cekiyorum..
Başa Dön
Fulya Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fulya Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 26-Ekim-2018 tarihinde 23:56
Lütfen su foruma intihar vs yazmayalim,burda herkes çözüm bulmak için dayanisma yapmaya çalisiyor ve bu basliga yazmisken evet bisey kesfettim kimse ise iyi yanindan bakmiyor, bakin siz mide ilaçlarinizi kullanip mide rahatsizliginizdan kurtulmussunuz ben iki kere endoskopi oldum eroziv gastrit çikti reflü çikmadi ama doktor bu reflün olmadigi anlamina gelmez dedi her neyse ilaçlar hiç bir ise yaramadi hala asiri gegirme problemim var midemden sizan gaz sürekli bogazimi yakiyor yutkunmakta zorlaniyorum ve bazen bogazimda-yemek borumda bir sertlik var gibi hissediyorum bu çok tuhaf bir his tarif edemiyorum ve en önemlisi koku hiç geçmiyor. Ama intihar düsünmüyorum bir gün normal bir insan gibi olmayi umut ediyorum. Isteyip de çocuk sahibi olamayanlari düsünün yillarca bir duanin kabul olmasini bekliyor insanlar böyle düsününce kendi derdim ufacik kaliyor gözümde...
Başa Dön
wolfscream Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı wolfscream Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 27-Ekim-2018 tarihinde 04:06
Black world ayndi duygulari paylasiyoruz kardesim. Bu hastalik yüzünden bes para etmez insanlarin alay konusu haline geliyoruz. Ne kariyer ne üniversite hersey su olup gitti.
Başa Dön
Unuttum Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Unuttum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 29-Ekim-2018 tarihinde 14:31
İlk gönderen: Black world Black world yazdı:

Agiz kokusu.tam 9 yilimmbir hic oldu.tum hayallerim karyerim su oldu .ne okul hayati ne universite hayati hepsi bok oldu.simdi intihar etmeyi dusunuyorum cunki bu illete care bulamadim yillarca arastirdim artik biktim bogle yasamak agrima geliyor ben normal insan gibi yasamak istiyorum dis doktoruna gittim gastrolojiye gittim midemde eroziv gastrit reflu fitik cikti 3 ay ilaclar kullandim midemde hic bi sorun kalmadi ilaclar sayesinde hiss etmiyorum agri aci yimeme icmeme dikkat ediyorum bademciklerim yok bu kokudan kurtulamadim Allah bogle hastaligi kimseye yasatmasin dunyadasin amma yokmus gibi davranmak zorunda kaliyorsun cok aci cekiyorum..

Diger arkadaslaridan özür dieyerek size katildigimi ifade etmek istedim. Amacim kimsenin moralini bozmak degil. Ama su bes para etmez insanlar kismi varya cuk oturdu
Başa Dön
Evin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Evin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 07-Temmuz-2019 tarihinde 23:23
Nedenini bilmiyorum ben en çok domates yedigimde kokum artiyor agiz tadim menemen yedigimde çok degisiyor ve peynir
Başa Dön
Dünya Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dünya Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 10-Temmuz-2019 tarihinde 19:05
Benimde süt,hamurisi ve sekerli seyler tükettigimde agiz kokumda inanilmaz artis oluyor. Bence bagirsaklarimda midemde bisey var bu besinleri sindiremiyor ayristirmiyor biseyler biseyler oluyor kana karisiyor ve nefes kokusu oluyor bende. Yani bu benim düsündügüm
Dünya dönüyor.
Başa Dön
Green Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Green Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 11-Temmuz-2019 tarihinde 13:03
İlk gönderen: Dünya Dünya yazdı:

Benimde süt,hamurisi ve sekerli seyler tükettigimde agiz kokumda inanilmaz artis oluyor. Bence bagirsaklarimda midemde bisey var bu besinleri sindiremiyor ayristirmiyor biseyler biseyler oluyor kana karisiyor ve nefes kokusu oluyor bende. Yani bu benim düsündügüm

Bendede bu sorun var paletli hazir gida tüketmemeye çalisiyorum bayaa azaldi saglikli ve dogru beslenmek çok farkediyor
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 13-Temmuz-2019 tarihinde 11:41
İlk gönderen: Dünya Dünya yazdı:

candida mantarini bir arastirin, nefes kokusu yapabiliyor.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.