Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

1 Yila Yakin Agiz ve Nefes Kokum Var Fikir Verin.

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Üye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı chocalate Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: 1 Yila Yakin Agiz ve Nefes Kokum Var Fikir Verin.
    Gönderildi: 27-Eylül-2014 tarihinde 14:13
Merhaba arkadaslar.Yasim 15 bende sizler gibi agiz ve nefes kokusu cekiyorum.Öncelikle bu konuyla ilgili doktora cekindigimden dolayi 1 sefer gittim ve bir ilaç verip geri yolladi ama geçmedi.Simdi sirasiyla hangi hastaliklarim oldugunu yazayim(bildiklerimi)
-Burun kemigimde egrilik var
-Sinüzitim var (kronikmi deilmi bilmiyorum.)
-Geniz akintim olabilir.
Arkadaslar aslinda agiz kokumun olup olmadigi hakkinda süphelerim var.Çünkü normal hiç konusmasam bile insanlar bazen benden uzaklasiyolar ve bunun sebebinin nefesimin kokusu oldugunu düsünüyorum.Bide mesela benim agiz kokumu 40 50 cm uzagimdaki kisi fark etmiyor yani rahatlikla konusabiliyorum.Ama yakinima biri geldigi zaman rahat konusamiyorum.Nefesimi tutuyorum.Yani ben problemimin agiz kokusumu yoksa nefes kokusumu oldugunu tam anlamiyla cözemedim.Sizce ne yapmaliyim ? Hangi doktora gitmeliyim.Geçen sene disçiye gittim dislerinde bisey yok dedi ufak bir kaç çürükten baska.Simdi size sorularim olucak
-Nefesimin koktugunu nasil anlarim ve nefes kokusunun çözümü agiz kokusuna göre kolaymidir ?
-Eger hem agiz hem nefes kokum varsa nereye gitmem gerek ve doktora ne demem gerek ?
Başa Dön
chocalate Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı chocalate Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 28-Eylül-2014 tarihinde 11:26
Fikri olan yokmu arkadaslar
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 01-Ekim-2014 tarihinde 21:27
Sevgili kardesim.Benim dogumdan gelen burun kemigi egriligim var,sinizitim var ve kistlerim var burnumda.
Ben,herhangi bir antibyotik kullandigimda koku sifirlaniyor.Yada iste nidazol yada listerin gargara kullandigimda da koku sifir.Bunlari biraktigimda koku geri geliyor.KBB dr u bana kistlerin de koku yapabileceklerini soyledi.Ama bircok kiside kist var ve ameliyada gerek yok demisti. Benim koku buyuk ihtimalle burun kaynakli. Ama bunu net nasil anlarim,bilmiyorum.Yada kim bilebilir?Bilmiyorum.Burnumu az sirkeli ve karbonatli suyla temizledigimde koku azaliyor.Ama yeterli degil tabi.Ben agzim kapaliyken koku yok diye dusunuyorum.Cunku olsaydi yakin oldugum kisiler kesinlikle belli ederlerdi.Yada ben farkederdim. Sana yararli olurmu bu yazdiklarim bilmiyorum.Ama paylasmak istedim tecrubelerimi.
Başa Dön
chocalate Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı chocalate Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 02-Ekim-2014 tarihinde 16:59
Iste benim yanimdakiler agzimi açmasam bile benden uzaklasiyorlar gibi hissediyorum nese bogaz kültürü yaptirdim bakalim sonuç ne olucak gelismeleri yazrim
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.