Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

dis eti

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yardimci11 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: dis eti
    Gönderildi: 14-Aralik-2014 tarihinde 17:41
arkadaslar dis etlerinde sislik ve kizarliklik kanama görülen kisilerin agiz kokusu tedavisi için sunlari yapmasini öneririm.
Lacalut dis macunu eczanelerde bulabilirsiniz pembe olani olmali.
Misvak kullanmalisiniz gerçekten dis etlerine ve agiza iyi geliyor.
ve kekik suyuyla gargara yapmalisiniz kekik agizdaki bütün bakterileri öldürür. Allah yardimciniz olsun önce ondan yardim isteyin
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 09-Ocak-2015 tarihinde 14:28
mrblar simdi soyle birsey var , dis etinden kaynakli sorun demek burunla ilgili sorun demektir yani dis eti ne zman siser kizarir? agiz acik yatinca yani burundan nefes alinmadigi icin konkalar siser vucutta otomatik agzi acar

sizin oneriniz kokuyu yok etme

asil amacimiz kokunun neyden kaynaklandigini bulmaktir bence... yani siz kekikle gargara yapsaniz o gun kurtulcaksiniz tmm ama gece yine agzi acik yatcaginiz icin hergun bu devam etcektir

ama benim dedigim , burundan kaynaklandigi icin burundakini cozersek kekige bile gerek kalmicaktir, ben bu siralar doktora gidemiyorum benim sorunumda bu on iki dis etlerim biraz sis agiz acik yattigim icin... sprey kullaniyorum etki etmiyor napcam bilmiyorum konkalar sisiyor nedense
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.