![]() |
Yine de umutsuzum |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Betull
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 08-Haziran-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Yine de umutsuzumGönderildi: 09-Haziran-2015 tarihinde 00:31 |
|
Arkadaslar bende sizin gibi yillardir bu rahatsizlikla ugrasiyorum . Bi türlü tedavi yöntemi bulamadim. Antibiyotikler geçici çözüm maalesef . Benim sorunum geniz akintisindan kaynakli yaklasik bi yildir kaynagini buldum.. Desmont diye bi ilaç kullaniyorum buda geniz akintisini rahat bir sekilde atmami sagliyor. Bi yandan doktorlara gitmeye devam ediyorum . kendimce çözüm bulmaya çalisiyorum.. Psikolojimi etkiledi sosyal fobi olustu insanlardan uzaklasmama sebep oldu.. Insallah hepimize fayda olacak bi çözüm en kisa zamanda bulunur..
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Haziran-2015 tarihinde 12:16 |
|
amin...
|
|
![]() |
|
hastaadam
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2015 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Eylül-2015 tarihinde 16:15 |
|
Yillardir bu sorunu yasiyorum ne yapsam ne etsem geçmedi yasadigim travmalari unutamiyorum bile 5-6 metreden bile duyuluyor ugradigim sözlü tacizin asagilamalarin sayisi kaç oldu bilemem maalesef arkadaslar yürümüyor artik Allah insallah sifa verir size ama ben artik yoruldum... Kronik Tonsilit var dedi doktor bademciklerin alinmali dedi ameliyattan sonra da geçmezse benim için tek çikis yolu kaliyor maalesef..
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |