Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

karbonat

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gepupagep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: karbonat
    Gönderildi: 26-Aralik-2015 tarihinde 15:40
murat hocam merhaba. karbonat ile dis firçaladigimizda agiz kokusunun gitmesi bize bu kokunun sebebiyle ilgili bir ipucu verir mi? örnegin dis kaynaklidir ya da mide kaynaklidir gibi bir sonuca varabilir miyiz?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 26-Aralik-2015 tarihinde 20:56
Neyle dis firçalarsaniz firçalayin eger dislerinizi firçalayinca agiz kokusu azaliyor veya kayboluyorsa, kokunun agizdan geldigini söylemek dogru olur.
-M

Başa Dön
gepupagep Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gepupagep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 27-Aralik-2015 tarihinde 14:41
murat hocam bir de arka dislerime ne zaman dis ipi uygulasam dis ipinden çok kötü bir koku geliyor bunun sebebi nedir? dislerimin arasinda buna sebep olacak ne olabilir dis eti rahatsizligi gibi bir sey midir sizce?
Başa Dön
mmkk Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mmkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 27-Aralik-2015 tarihinde 15:41
Murat hocam haklisiniz aslinda ben gecen ay endoskpi yaptirdim helicobakteri yok sadece reflu var heralde doktor ilac vermedi yani sadece temiz oldugunu ogrendim endoskopinin   sirada kbb var ama bisi sormak istiorum 20 lik disler agizkokusu yapiomus benim 20 lik dislerimden biri nin ustu orta siyahlikta ve iki 20 lik disimde dis etimi zorlayan bi pozisyonda sizce ikisinide cektirimmi ......
Başa Dön
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 27-Aralik-2015 tarihinde 16:03
Eger yirmi yas disleri tam olarak çikmis, çevresiile uyum içerisinde ise koku yapmaz.

Tam olarak içerde gömülü duruyorsa, disariya hiç bir kismi çikmamissa ve disari ile hiç bir irtibati yokse koku yapmaz.

yarisi içerde yarisi disarda ise Tip 1 agiz kokusu sebebi olabilir.

-M
Başa Dön
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 27-Aralik-2015 tarihinde 16:05
İlk gönderen: gepupagep gepupagep yazdı:

arka dislerime ne zaman dis ipi uygulasam dis ipinden çok kötü bir koku geliyor bunun sebebi nedir?

her salya kokar. Bilek yalama, dis ipi koklama, kürdan koklama ile daima kötü bir koku bulunur. Bu bir hastalik degildir. Bir yerlerde bunu uzun ve detayli açikladim. Forumu arattirin. Bulacaksiniz.
-M
Başa Dön
gepupagep Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gepupagep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 27-Aralik-2015 tarihinde 18:15
benim de 20lik dislerimin 3ü çikti ve 3ününde yarisi içe gömük yarisi çikmis durumda. bu sorunun üzerinde yogunlasacagim yanitlariniz için çok tesekkür ederim
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.