Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Sebepsiz koku!!

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Üye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hasta31 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Sebepsiz koku!!
    Gönderildi: 10-Ekim-2017 tarihinde 23:16
Bugün tv programinda yine agiz kokusu konusuluyormus. Ben okuldaydim annem izlemis.

Dedigine göre ordaki doktorlar kokunun mide gibi biçok yerden gelebilecegini söylemis. Ve hiç sebepsiz koku olabiliyormus. Yapacak çok bisey yokmus ve gece gündüz limonlu su içmeyi tavsiye etmisler...

Murat hocam Sizce bu dogru mu? Bana çok saçma geldi. Sebebi yoksa niye koku var ki??
Ya iyilesemezsem ?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Durum: Çevrimiçi
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 11-Ekim-2017 tarihinde 08:14

Sebepsiz koku olmaz.

Kim hangi kanalda konusma yapti bilnmiyorum, izlemedim. Ama sebepsiz bir olayin gerçeklesmesi hiç inandirici ve ayagi yere basan bir iddia degildir.
-M
Başa Dön
hasta31 Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hasta31 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 11-Ekim-2017 tarihinde 15:48
Içim rahatladi valla :) en azindan bi sebebi varmis
Ya iyilesemezsem ?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.