Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Söyleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

sorunumu buldum

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12
Yazar
Yönetici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 21-Subat-2018 tarihinde 12:04
İlk gönderen: bazenhissediyor bazenhissediyor yazdı:

dis etlerindeki problemler agiz kokusunu azaltiyormu? benmi yanlis anladim

Dis eti iltihabi ilk basladiginda kuvvetli Tip 1 agiz kokusu yapiyor. Hastalik ilerleyip çene kemigi çözülmeye baslayinca, kemik kaybi ortaya çikinca, disler sallanmaya ve dökülmeye yakinlasinca Tip 1 agiz kokusunun azaldigi görülüyor.

Bu bize agizimizi firçalamamayi degil daha çok firçalamayi telkin etmelidir.
-M
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 22-Subat-2018 tarihinde 07:50
Hocam merhaba. Kemik erimesi baslangiç asamasinda ise önlem amaçli ne yapilabilir devamini engelleyebilmek için
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 22-Subat-2018 tarihinde 13:02
Güzel soru için tesekkür ederim
Laser den tutunuz ameliyata, karanfilden tutunuz antibiyotikli gargaraya varincaya kadar en az bir düzine çözüm önerisi teklif edilmis. Hiç birisinin kalici olmadigini yillar içerisinde görüyorum.

En büyük basari kemik kaybini bulundugu seviyede muhafaza etmektir, ilerlemesini durdurmaktir, daha fazla kemik kaybolmasinin önüne geçmektir. Kemigin yeniden yükselmesini yeniden taze kemik olusmasini hedefleyen sayisiz müdahale geçici ve zayif sonuçlar veriyor maalesef.

Problemi oldugu yerde tutmanin tek yolu temiz tutmaktir. Yani dogru firçalamaktan ibaret. Sifir ilaç.
http://drmurataydin.com/dis-nasil-fircalanir.html

Düzenleyen: aydinmur - 22-Subat-2018 tarihinde 13:04
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 22-Subat-2018 tarihinde 22:25
Tesekkür ederim hocam. Çok kapsamli ve yararli oldu. Özellikle dis firçalamak yatacak olan çocugun agzina bir parça peynir konulmasi bir sorum daha olacak. Diyeli ki kemik erimesi sonucu dis kaybi yasandi. Implant yapmak mümkün müdür
Başa Dön
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 23-Subat-2018 tarihinde 14:41
İlk gönderen: mscn mscn yazdı:

Diyeli ki kemik erimesi sonucu dis kaybi yasandi. Implant yapmak mümkün müdür

Ben dogru bulmam.
Fakat yapilabildigine tanik oluyorum.
-M
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 23-Subat-2018 tarihinde 14:53
Neden dogru bulmuyorsunuz hocam. Yaptiran kisi için ne gibi dezavantajlari olabilir?
Başa Dön
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 26-Subat-2018 tarihinde 21:33
Dis eti çekilmis ise, kemik kaybolmus ise geride kalan kemik hem hacim olarak azdir, hem incedir, hem de kivam olarak yumusaktir ve hatta bazen çamur gibidir. Böyle bir zemine metal vida takilirsa yeterli saglamlikta olmasi ve uzun yillar hizmet vermesi zor olabilir.
-M
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 27-Subat-2018 tarihinde 04:51
Anladim tesekkür ederim
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 10-Mart-2018 tarihinde 11:35
Benim agiz kokusunun kaynagi mide veya bagirsak bundan kesinlikle eminim.ama bunun nedenin ne oldugu önemli degil sanirim. Çünkü bu sorunun bir çözümü yok tipta. B un sonuca bu forumdaki bütün yazilari okuyarak ulastim. Yaniliyor muyum
Başa Dön
gececek Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gececek Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 01-Ekim-2018 tarihinde 12:42
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

Dis eti çekilmis ise, kemik kaybolmus ise geride kalan kemik hem hacim olarak azdir, hem incedir, hem de kivam olarak yumusaktir ve hatta bazen çamur gibidir. Böyle bir zemine metal vida takilirsa yeterli saglamlikta olmasi ve uzun yillar hizmet vermesi zor olabilir.
-M

merhaba almanlar yeni implant yapmis ince kemiklilere ozel yada kemik erimesi olanlara ozel.. iyi bir dis hekimi bulursaniz implant yyapan haberi vardir muhakkak. yeni dedigim 4-5 sene oluoyor
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.