Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

peki ya problemin kaynagi Tükürük bezleri ise ?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Üye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Josephine Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: peki ya problemin kaynagi Tükürük bezleri ise ?
    Gönderildi: 31-Temmuz-2013 tarihinde 00:41
Murat hocam Devrim hocam merhaba...

Her konunun üstünde durduk. Ben sunu merak ediyorum : Peki ya cidden az tükürük üretiyorsak ve bunu farketmiyorsak ? bu nedenle koku olusuyorsa ?

hastalik ne olabilir ? tükürük bezlerinde tas falan mi ?
bunun tetkikini nasil yapiyorlar ?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Durum: Çevrimiçi
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 31-Temmuz-2013 tarihinde 09:04
Ölçün. ?
Saat tutarak 1 dak boyunca bir kabin içerisine tükürün. Kullanilmis bir injektörün ignesini çikarip piston içine tükrügü çekip havasini alin. Pistonun üzerindeki çizgilerden tükrügün hacmini ölçün. Saglik durumunda 1 ml ve üzerindedir.
-M

Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 01-Agustos-2013 tarihinde 13:41
Bende de tükürük üretimi düsük :( Agzim çogu zaman kuru. Yapis yapis oluyor yeteri kadar tükürük üretemedigim içim. Murat hocanin dedigini yapacagim ramazandan sonra.
Başa Dön
nyse_o Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 02-Agustos-2013 tarihinde 15:26
bende tükürük azligi oldugunu düsüyorum çünkü konusunca biraz uzun agzim kupkuru oluyor. Mehmet ayni senin dedigin gibi yapis yapis oluyo. bunun için ne yapmak lazim hala bilmiyorum arastiriyorum.
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 03-Agustos-2013 tarihinde 02:32
bol su için ve florsuz dis macunu kullanin
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Durum: Çevrimiçi
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 03-Agustos-2013 tarihinde 16:06
Flor olayi abartilmaktadir. Bilginiz olsun.

Yani ticari pirim, ticari imtiyaz ve sükse yapmak için flor meselesini bir grup bilim adami diline dolamis bulunuyor. Bu konuda içiniz rahat olsun. Dis macunundaki flor yutulmaz ve zehirlemez. Abartildigi gibi degildir. Rahat olun huzurlu olun. Florlu dis macunu kullanmaya devam edin.
-M
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.