![]() |
acaba ge�ti mi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
t�rksad
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: acaba ge�ti miGönderildi: 04-Aralik-2013 tarihinde 19:55 |
|
Merhaba arkadaslar, sizinle bir sey paylasmak istiyorum yaksalik 4 5 yildir agiz kokum var ama ben alamiyorum �evremden �greniyorum bazen yemekten sonra bile oluyordu bu koku bastirsin diye kahve �ekirdegi kullaniyordum. bi ka� defa doktora gittim ergenliktendir ge�er dediler ama ge�medi nedense bu kadar yildir. Bir ka� hafta �nce annem artik agiz kokumun olmadigini s�yledi sabahlari uyandigimda ve g�n i�inde oluyordu, bi ka� defa ara ara var mi diye denedik yoktu acaba tamamen ge�mis midir? aranizda b�yle olan var mi?
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Aralik-2013 tarihinde 16:13 |
|
Kokunun ge�tigini farkettiginizden beri ne kadar zaman ge�ti?? Tamamen ge�ip ge�medigi hususunda size kimse bir sey s�yleyemez, siz zamanla ge�ip ge�medigini anlayip bize s�yleyebilirsiniz. Acaba koku rahatsiz edici derecede degil miydi?? Ve sizin kokudan sonra artirdiginiz agiz bakimi sonucunda mi ge�ti? Eger �yleyse bir sikinti yok demektir. Kaldi ki mide, kbb vs kaynakli olsaydi kendiliginden ge�mezdi muhtemelen agiz bakimiyla alakali bir durumdu. Ama neticede kurtulmussunuz bu sevindirici bir durum, insaAllah bir daha muhatap olmazsiniz.
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Aralik-2013 tarihinde 17:04 |
|
T�rksad kardesim benim durumum da hemen hemen seninki gibi.Bende kokuyu alamiyorum ve �evremden de siddetli tepkiler almiyorum...Ama �ok eskiden insanlar a�ik a�ik tepki veriyorlardi, simdi Allah'a s�k�r yok �yle bisi.
Yalniz benim dil pasi sorunum var ve bu y�zden agiz kokumun oldugunu d�s�n�yorum..Bazen d�s�n�yorum da belki ger�ekten de koku yok, ben acaba kendi kendime sorun mu ediyorumdur? diye, ama iste ge�miste olanlar herhalde bilin�altimi �ok etkilemis ki b�yle d�s�n�yorumdur.. Neyse sende de dil pasi sorunu var mi? Olupta ��zeblen varsa l�tfen deneyimlerini paylasabilir mi? Ayrica senin gibi baskalarina koku var mi yok mu diye soracak cesaretim de yok maalesef.. |
|
![]() |
|
t�rksad
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Aralik-2013 tarihinde 12:33 |
|
Kokunun ge�tigi farkettigimden beri yaklasik 3 hafta ge�ti. �nceleri yemekten sonra dislerimi fir�aladigim zaman bile oluyordu sonralari azaldi ama ben gene bakimi birakmadim tabii. Koku biraz fazla rahatsiz ediciydi hafif olsa asiri tepki almazdim diye saniyorum.
|
|
![]() |
|
t�rksad
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Aralik-2013 tarihinde 12:56 |
|
evet, yazdiklarina katiliyorum. Bir de ben bi anneme sorabiliyordum koku var mi diye, diger zamanlar vefali arkadaslarim sag olsunlar(!) haberdar ettiler...
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |