Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

aile destegi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Üye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı anamuur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: aile destegi
    Gönderildi: 02-Mart-2014 tarihinde 12:47
merak ediyorum aranizda ailesinin destegini alanlar var mi yoksa herkes benim gibi tek basina mi mucadele ediyor. hani doktorlara kiziyoruz ya bence onlardan once bizimle ilgilenmeyen oz anne ve babamiza kizmaliyiz. tek basima yillardir mucadele etmeye calisiyorum suan 19 yasindayim allah askina benim en fazla elimden ne gelebilir ki yapabildigim tek sey cinkolu sakizlar pharmol zn ve oderol. tamam bunlar az da olsa etki ediyo allah razi olsun murat hocadan da boyle bir gargara cikarttigi icin ama tek basina mucadele edilecek birsey degil bizimki en cok bu canimi yakiyo ailemin benimle ilgilenmemesi ve doktor mudahelesi olmadan kudret nariyla sinus rinse kitle cozulecek bir problem degil bu simdi soruyorum size uzulmemek elde mi
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 05-Mart-2014 tarihinde 16:23
Kardesim, iki de bir ailem agzin kokuyor diyor. Bende onlarla çok yakindan konusmamaya çalisiyorum. Ne destegi söyleyemiyorum bile. Onun yene deviasyon var deyip, nefes almak için ameliyat olmak istedigimi söylüyorum. Halbuki her sey agiz kokusunu geçirmek için. Doktorlar bile ilgilenmediginden kendi yöntem ve çözümümü kendim belirleyip doktora deviasyon ameliyati olmak istiyorum dedim. Çünkü agiz kokum var desem sallamayacak biliyorum. Onun için tek basimizayiz. Allah Murat hocadan razi olsun bu platform da bizleri bulusturdugu için.
Başa Dön
anamuur Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı anamuur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 06-Mart-2014 tarihinde 17:33
aynen bende bademcik ameliyati oldugumda bogazim cok agriyo dedim aileme. benim sadece abim agzin kokuyo diyo onun disinda ben soyledim babama boyle bir sorunum var diye disini fircala naneli sakiz cigne gecer dedi hic sallamadi bile. dedigim gibi 19 yasimdayim tek basima bolum bolum gidemiyorum doktora kiziyolar artik surekli doktora gidiyosun diye boyle hic birsey yapmadanda durmak cok uzuyo beni
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.