![]() |
akciger için doktora giden? |
Yanıtla
|
| Yazar | |
firindamakarna
Yeni Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: akciger için doktora giden?Gönderildi: 17-Eylül-2015 tarihinde 15:51 |
|
arkadaslar akciger için doktora giden ve sonuç alan tanidiklariniz veya eski üyeler var mi? Sanki tek çarem orasi kaldi gibi geliyor benim ki agiz kokusu degil nefes kokusu
|
|
![]() |
|
evian
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Durum: Çevrimdışı Puan: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Eylül-2015 tarihinde 05:44 |
|
Gittim ben defalarca camerali taramada yaptilar ordanda sonuc cikmadi
|
|
![]() |
|
latte
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Eylül-2015 tarihinde 01:21 |
|
yaniliyor da olabilirim kesin konusmak istemem ama koku akciger kaynakliysa agiz kokusundan daha büyük bi problemle karsi karsiyayiz demektir bence. yani agiz kokusundan baska daha belirgin belirtiler verir akciger hastaliklari. bende biçok kez gögüs hastaliklari bölümüne gittim ama hiçbisey çikmadi,daha önce de yazdim babam 5-6 yildir KOAH hastasi sürekli balgam çikarir agzi nefesi zerre kokmaz. sen yine git baktir ama bisey çikmayacagina neredeyse eminim:))
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Kasim-2015 tarihinde 16:55 |
|
Hocam size ve herkese bir sorum var.Akciger hastaliklari ve agiz kokusu arasinda dogrudan bir iliski var midir?ben de bronsit varmis ve doktorun dedigine göre astim baslangici da...TESEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |