![]() |
Alerji kaynakli agiz kokusu |
Yanıtla
|
| Yazar | |
aksan
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2015 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Alerji kaynakli agiz kokusuGönderildi: 24-Temmuz-2015 tarihinde 01:54 |
|
Arkadaslar kbb uzmani; agiz kokumun, alerjiden dolayi geniz akintim oldugunu ve bu durumun agiz kokusu yaptigini, neye alerjim oldugunu bulursak sorunu ��zebilecegimizi s�yledi. Bu durumda olan arkadaslar var mi??
|
|
![]() |
|
rifki
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2013 Konum: Eskisehir Durum: Çevrimdışı Puan: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Temmuz-2015 tarihinde 01:53 |
|
ben de nacizane yaptigim arastirmalar neticesinde b�yle bir durumu epeyce d�s�nd�m ve hi� mantiksiz gelmiyor. s�yle ki bir �ok insan ile ayni seyleri yedigimiz ya da ayni ortami paylastigimiz g�z �n�nde bulundurulursa bizim b�nyemizin kabul etmedigi ya da farkli reaksiyon verdigi bir sey var , bu da akla alerjik bir durumu getiriyor. �n�ne kalici olarak ge�ilemeyen bir geniz akintisinin kuvvetle muhtemel her g�n farkinda olmadan yapilan ya da yenilen bir seyden kaynaklanabilir diye d�s�n�yorum. zaten ben de en kisa s�rede gerekli testleri yaptirmayi d�s�n�yorum.
|
|
![]() |
|
aksan
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2015 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Temmuz-2015 tarihinde 13:13 |
|
alerji ila�lari iyi geldi, fakat toza veya baska herg�n karsilastigim biseye alerjim �ikmadi. Bende kan testi yaptirip (total IgE) tekrar bir kbb uzmanina gitmeyi d�s�n�yorum alerjim var evet ama sadece alerjinin bu kadar koku yapacagini d�s�nm�yorum, alerji sadece kokuyu tetikliyor
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |