![]() |
Andorex ila� |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Ggggg
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Andorex ila�Gönderildi: 11-Ekim-2019 tarihinde 10:24 |
|
Merhaba bende yaklasik 1,5 yildir agiz kokusu sorunu yasiyorum doktora gittigimde dislerimde herhangi bir problem olmadigini s�yledi. Andorex diye bir gargara vermisti . Onu 1 hafta kullandigimda koku sifirdi hi� yoktu. Bende ge�ti sandim ancak sonradan yine basladi. Ve gargaranin 7 g�nden uzun kullanilamayacgini �grendim o y�zden s�rekli kullanamiyorum .Dilimi disimi fir�aliyorum d�zenli sekilde ancak koku haricinde agzimin i�inde yanma var. Kbb ye dahiliyeye gittim b12 eksikliginden kaynaklaniyor olabilir dedi igne kullandim yine ge�medi.Neden kaynaklandigini bulamadim bende. Murat hocanin gargarasini agiz spreyini ve dil temizleme macununu kullaniyorum.Dil temizligini yaptigim zaman kisa bi s�re ge�ici max. Yarim saat kadar sonra tekrar basliyor. Murat hocam sizin �nereceginiz baska bisey var mi acaba ?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Ekim-2019 tarihinde 12:13 |
|
Hemen ifade edeyim: o gargara benim degil yani o gargaranin satisi ile benim hi� bir ticari baglantim yoktur, maddi menfaatim yoktur. Ben sadece form�l�n� gelistirdim.
Gelelim diger sorunuza: S�z konusu gargara kisa bir s�re i�in kullanilir sonra terk edilmelidir. Ayrica I�erisinde alkol bulunan b�t�n gargaralar agiz kokusu varsa artirir, yoksa baslatir. Sanirim Andoreks'te alkol bulunmaktadir |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |