Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Antibiyotik ve agiz kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isyankar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Antibiyotik ve agiz kokusu
    Gönderildi: 16-Mart-2015 tarihinde 18:59
Arkadaslar, geniz akintisi icin tedavi oldugum sirada agiz kokusu ve bademcik tasi problemin ortadan bi sureligine kalkmisti... Burdan yola cikarak bendekinagiz kokusunun sebebi seker ve bobrek yetmezligi degilde bi tur bakteriyel oldugu kanisina varabilir miyim ?
Başa Dön
ali1111 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ali1111 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mart-2022 tarihinde 16:17
merhaba flagyli kullaniyorum 3 g�nd�r ama hala ishal oluyorum hi�bir degisiklik yok bakteriyel degil sanirim benim ishal nedeni mide asidinin bagirsaga ka�ip orayi bozmasi olabilir mi ama bu agiz kokusuna nasil sebep olur ki
Başa Dön
Murat880 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Mart-2022 tarihinde 02:10
ishal icin forumda kullananlar colidur +flagly olarak kullanmisti diye hatirliyorum
Başa Dön
Murat880 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Mart-2022 tarihinde 02:11
colidur(rifaksimin) recetesiz satiliyor bagirsaga zarari diger antibiyotikler gibi degil minimal duzeyde olarak belirtilmis
Başa Dön
Agizkokusu1 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Agizkokusu1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Mart-2022 tarihinde 22:06
Geniz akintisi tedavisinde hangi ila�lari kullandim ila� ismi verebilirsen tahmin y�r�tebilirim. Ayrica farenjit tanisi koyulmusmuydu?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.