Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

antral gastrit

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: antral gastrit
    Gönderildi: 11-Eyl�l-2014 tarihinde 11:17
endoskopi yaptirdim.sonuc;1. antral gastrit ne demek oldugunu bilen varsa yardimci olabilir mi acaba?
Başa Dön
bir hayalim var Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Eyl�l-2014 tarihinde 19:34
nefarkeder, sana bisi demek istiyorum.
sende dil pasi var mi? varsa ne yogunlukta?
bu tani sonucunda herhangi bir ila� kullandin mi?
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Eyl�l-2014 tarihinde 09:25
dil pasi varve aile hekimiyle g�r�sm�st�m bu konuda
sigara i�iyosan birak dedi ��nk� dilin killanmasina ve oraya atiklarin kolay birikesine yol a�iyomus ikinci adim olarak bi ila� verdi diline s�r�yosun dil �zerini kaygan bi hale getirmek i�in sigarayi birakmadan sadece ilaci kullandim ise yarar gibi oldu ama sigaraa devam ettigim i�in sonu� fazla degismedi
Başa Dön
bir hayalim var Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Eyl�l-2014 tarihinde 21:13
anladim, o sigarayi da birak l�tfen:) merak etme sigara absorbe etmiyor� daha �ok azdiriyor bu illeti.
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
Başa Dön
afaff Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı afaff Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Eyl�l-2014 tarihinde 01:27
İlk gönderen: ismimnefarkeder ismimnefarkeder yazdı:

dil pasi varve aile hekimiyle g�r�sm�st�m bu konuda
sigara i�iyosan birak dedi ��nk� dilin killanmasina ve oraya atiklarin kolay birikesine yol a�iyomus ikinci adim olarak bi ila� verdi diline s�r�yosun dil �zerini kaygan bi hale getirmek i�in sigarayi birakmadan sadece ilaci kullandim ise yarar gibi oldu ama sigaraa devam ettigim i�in sonu� fazla degismedi

bu dile s�r�len ilacin adini �grenebilir miyim dilin kaygan hale gelmesi dilin t�k�r�k tarafindan daha iyi temizlenmesini saglayabilir ve dilden kaynakli kokuyu azaltabilir sanki diye d�s�n�yorum
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Eyl�l-2014 tarihinde 15:52
ne yalan s�yliyim ismini hatirlamiyorum ilacin yalniz dile damlatilarak kullaniliyor.derdinizi anlatirsaniz pratisyen hekimler bile yazar re�eteye
Başa Dön
Muratdesperate Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Muratdesperate Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Temmuz-2018 tarihinde 03:07
Merhaba herkese, bende mide kapagi gevsekligi, refl�, hafif siddetli kronik antral gastrit mevcut. Biyopsi sonucum temiz �ikti helikobakter pilori tespit edilemedi yaziyor. Benim merak ettigim bu sikayetler tip 3 agiz kokusu yapar mi? Murat hocam sizin bu konudaki g�r�slerinizi merak ediyorum. Mide kapagindaki bu bozukluk kesin agiz kokusu yapar mi? Diyet ve mide ila�larini d�zenli kullanmak agiz kokusunu engeller mi?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Temmuz-2018 tarihinde 21:45
"hafif siddetli kronik antral gastrit mevcut" diyorsunuz
"Biyopsi sonucum temiz �ikti " diyorsunuz.

Gastrit var mi yok mu?
Biyopsi temiz ise nerden bildiniz antral gastritiniz var dediniz?

Mide kapagindaki bozukluk kesin agiz kokusu yapar anlamina gelmez.
Başa Dön
Muratdesperate Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Muratdesperate Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Temmuz-2018 tarihinde 01:20
Hocam biyopsi sonucu temiz �ikti derken yanlis belirttim d�zelteyim.
Biyopsi sonucum bu hocam,
Mide antrum biyopsi : Hafif siddetli kronik gastrit,�dem
Inflamasyon:+
Aktivasyon:-
Metaplazi:-
Atrofi:-
H.Pylori:-
Endeskopi sonucumda da: Gastro duodenit hiatal gevseklik(Refl�)
Suanda diyet ve ila� tedavisi g�r�yorum. Sigara alkol kullanmiyorum.
Cevapladiginiz i�in �ok tesekk�rler hocam!
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.