![]() |
agiz kokusu genetik olabilirmi? |
Yanıtla
|
| Yazar | |
nyse_o
�ye
Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Puan: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: agiz kokusu genetik olabilirmi?Gönderildi: 08-Ocak-2014 tarihinde 23:00 |
|
benim anneminde agzi kokuyor lakin babamda koku 0. bunun genetikle alakasi varmi acaba. eger �o�ugum olursa agzi kokma ihtimali varsa. �o�uk yapmayi pek d�s�nm�yorum.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Ocak-2014 tarihinde 08:53 |
|
Himm..
Bana b�yle biri lazim. Sizde veya kardeslerinizde idrar kokusu var mi? Sizde veya kardeslerinizde dogdugunuzda idrar kokusu varmiymis? Antibiyotik alinca koku ge�iyor mu? Lahana, ciger, balik yeyince kokunuz siddetlenip g�nlerce devam ediyor mu? -M |
|
![]() |
|
nyse_o
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Ocak-2014 tarihinde 11:39 |
|
.flagly kullandigimda agiz kokum 1 tanesiyle 3-4 g�n kayboluyor.
.antibitiyotik i�tigimdede azalma meydana geliyor. |
|
![]() |
|
nyse_o
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Ocak-2014 tarihinde 11:46 |
|
bende idrar kokusu yok. kardesimdede yok
dogum sirasinda annem olmadigini s�yledi ama b�yle birsey hatirlamiyorlar. ciger balik her ne yersem yiyeyim agiz kokum ayni sadece sogan ve sarmisak turup yedigimde koku b�t�n g�n gitmiyor. |
|
![]() |
|
nyse_o
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Ocak-2014 tarihinde 11:58 |
|
ve son olarak hocam pharmol zn kullanmaya basladim. herhelde suana kadar agizkokusunda en etkili ilacin bu oldugunu d�s�n�yorum. pharmol zn 1 dk agizda beklettigimde t�k�r�k testi yaptigimda 15 dk sonraki olusan kokuyla esdeger koku olusuyo sonra tamamen ge�ip koku nerdeyse tamamen yok oluyor. gece yatarken kullandigimda sabaha karsi olusan o koku nerdeyse yok oluyor. lakin �zlem diye bir arkadasimiz kullandiktan sonra kokunun tamamen gitiigini sonra tekrar geldigini s�yledigi i�in yorum yapmak suanlik istememistim. annem ile dis yapilarimiz tamamen ayni dislerimiz hemen ��r�yordu. hatta k���kl�g�mde hatirliyorum dislerimin bazilari kiriliyodu. benim agzimda �ok fazla dolgu var. yenilemek gerekiyo. annemin disleri de hepsi yapma.
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Ocak-2014 tarihinde 22:14 |
|
Bilemiyorum ama insaAllah degildir. Yoksa yarin birgun cocugum olursa paranoyak bir anne olurum sanirim benim yasadiklarimi yasamasin diye cok ustune duserim. Belki koku yoktur ama psikolojik olarak var zannederim ve heba ederim maazallah.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |