![]() |
Agiz kokusu mu diseti hastaligi yapar yoksa dis et |
Yanıtla
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Subat-2022 tarihinde 21:20 |
B�yle bir sey olmaz Bir seyi yanlis yapiyorsunuz Yumusak eksik kisa veya yanlkis temizlik yapiyorsunuz. Aksi halde kanama olmazdi (veya nadir 1-2 hastalik d�s�n�r�m) |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Subat-2022 tarihinde 07:12 |
|
Tam ve en az 5 hatta genellikle 10 dakika s�ren hi�bir dis ve dis etini es ge�meden fir�aliyorum kullandigim banatin yaklasik 1 aydir yumusadigini d�s�n�yorum. Hocam dis eti kanamayla birlikte �ekiliyor, suanki �ekilmis hali 3 hafta onceki halinden daha da ileri neredeyse dis koku gorunecek. Yeni bir orta sert banat alip kullanacagim ama baska ne yapabilirim hi�bir fikrim yok. Hocam siz olsaniz ne yapardiniz ger�ekten k�t� hissediyorum.
|
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
Melike Ersin
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 02-Mart-2022 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Mart-2022 tarihinde 16:02 |
|
Murat hocam nefes kokum siddetli. Mideden gelmedigine emin misiniz
|
|
![]() |
|
Melike Ersin
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 02-Mart-2022 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Mart-2022 tarihinde 16:04 |
|
Murat hocam yillardir ge�meyen nefes kokum var tip 1 vakasi degilim dis ��r�g�m tasim ya da tonsilit tasim yok. Babamin da ayni bu sekilde vardi gastrit sikayeti. Ka� ila� bitirdi koku devam etti ben mide koruyucu kullaniyorum koku devam ediyor. Tekrar midem i�in hastaneye gitmek istiyorum ama o tedaviler kokuyu azaltmiyor ne yapacagim
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Mart-2022 tarihinde 07:05 |
|
Ge�mis olsun diliniz pembe veya kirmizi mi
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
Sayfa <12 |
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |