Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bunlari biliyor muydunuz?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Agiz kokusu mu diseti hastaligi yapar yoksa dis et

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12
Yazar
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Subat-2022 tarihinde 21:20
İlk gönderen: bazenhissediyor bazenhissediyor yazdı:

24 g�nd�r dogru us�lle dis fir�aliyorum 7 g�n �nce dis tasi temizligi yaptirmistim. Tas temizligi �ncesi kanayan bazi dis etlerimde durdu. Hatta kisa s�reli 1 2 g�nl�g�ne tamamen durdugu da oldu fakat bir kisim dis etleri halen kanamaya devam ediyor ayrica kanayan etlerde �ekilme yasaniyor, fir�alamaya devam yapacak baska ��z�m yok ama �ok uzun s�rd� kanamalar buna anlam veremiyorum 😟😟

B�yle bir sey olmaz
Bir seyi yanlis yapiyorsunuz
Yumusak eksik kisa veya yanlkis temizlik yapiyorsunuz. Aksi halde kanama olmazdi

(veya nadir 1-2 hastalik d�s�n�r�m)

Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Subat-2022 tarihinde 07:12
Tam ve en az 5 hatta genellikle 10 dakika s�ren hi�bir dis ve dis etini es ge�meden fir�aliyorum kullandigim banatin yaklasik 1 aydir yumusadigini d�s�n�yorum. Hocam dis eti kanamayla birlikte �ekiliyor, suanki �ekilmis hali 3 hafta onceki halinden daha da ileri neredeyse dis koku gorunecek. Yeni bir orta sert banat alip kullanacagim ama baska ne yapabilirim hi�bir fikrim yok. Hocam siz olsaniz ne yapardiniz ger�ekten k�t� hissediyorum.
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Melike Ersin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melike Ersin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Mart-2022 tarihinde 16:02
Murat hocam nefes kokum siddetli. Mideden gelmedigine emin misiniz
Başa Dön
Melike Ersin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melike Ersin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Mart-2022 tarihinde 16:04
Murat hocam yillardir ge�meyen nefes kokum var tip 1 vakasi degilim dis ��r�g�m tasim ya da tonsilit tasim yok. Babamin da ayni bu sekilde vardi gastrit sikayeti. Ka� ila� bitirdi koku devam etti ben mide koruyucu kullaniyorum koku devam ediyor. Tekrar midem i�in hastaneye gitmek istiyorum ama o tedaviler kokuyu azaltmiyor ne yapacagim
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Mart-2022 tarihinde 07:05
Ge�mis olsun diliniz pembe veya kirmizi mi
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.