Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Söyleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Agiz kokusu nedeniyle utanç duydugunuz olay

 Yanıtla Yanıtla
Yazar
Mesaj
Haklar bilimi Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye
Avatar

Kayıt Tarihi: 16-Mart-2017
Konum: Konya
Durum: Çevrimdışı
Puan: 13
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Haklar bilimi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Agiz kokusu nedeniyle utanç duydugunuz olay
    Gönderildi: 26-Mayis-2017 tarihinde 01:10
Forum kullanicilari olaylari teker teker alalim arada bir bende ekleyecegime eminim ...
Konunun faydali olup olmayacagi tartisilir ama en azindan bize psikolojik olarak kötü yönde tesir ettigini gösterebilecek bir konu olur diye dusunuyorum
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Avatar

Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016
Durum: Çevrimdışı
Puan: 525
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 27-Mayis-2017 tarihinde 11:26
tek olay kendini ifade edememek özgürce konusamamak baska ne olabilir? :D baska ne olabilirki baska ne olabilcegini söyleyin varsa bilen ÖZGÜRCE karsindakine kendini ifade edememek saka yapamamak kiz arkadas edinememek toplumda bir konuda tartismaya girememek düsünsene bir siyasi veya teknik bi bilgiyi tartisacaksin bir spor dali veya herhnangi birsey agzin bok gibi kokuyor karsindaki sana güler sen önce agzini yika der hiçbirsey bulamazsa sen hakli olsan bile , sonra insanlar arkandan konusabilir dalga geçebilir , kiz belki seni önce yakisikli görür ama yakinlastiginda kaçar gider kim tahammül eder?
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
terminator Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2018
Durum: Çevrimdışı
Puan: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı terminator Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 05-Eylül-2018 tarihinde 15:39
Merhaba arkadaslar, forumda gördügüm kadariyla çok sikinti yasayam arkadaslarimiz var.

Size tavsiyeleri ve yasadiklarimi anlatacagim.

Bende çocuklugumda ve birçok zamanda agiz kokusuyla yasadim. Birçok kisi uyardi vs.

Doktor doktor gezdim tedavisini bulamadik diyebilirim.

Doktorun birisi burun egriligi var. Ameliyat gerekmez dedi.
Digerleri sonra vs. vs.
Pek ilgilenmedi.

Ben rotayi direk Gaestronolojiye yönlendirdim. Buradaki doktor inceledi,endoskopi felan yaptilardi. Bende reflü oldugunu ve hypobskteri oldugunu söylemisti. Bunlarinda agiz kokusuna neden olabilecegini söylemisti.

Birsürü ilaç vermisti ama hypobakteri denilen virüs ölmüyor. Ama mide haplari midemi çok rahatlatiyor.

Sonra ben yine KBBye gittim. Ama bu sefer doktora detaylica anlattim herseyi. Bu sefer alerji oldugunu, sigara dumanindan ve tozdan uzak durmam gerektigini, alerjinin tedavisi olmadigini, bu maddelere maruz kaldigimda agiz kokusu olusabilecegini söyledi.

Sorunu böyle kendinizde bulabilirsiniz. Ha arkadaslar sunu söyleyim. Benim agzimin koktugunu ben agzimda tükürük kalmadigi zaman anliyorum. Yani agzinizin sürekli koktugunu düsünmek, psikolojik birseydir.

Gidip dürüm yerseniz, agziniz illaki kokar. Yada alerjiniz varsa ve bu etken haldeyse vücuttaki etkilesimden anlayabilirsiniz.

Dedigim gibi agziniz sürekli kokmaz. Bu gibi durumlarda.

Ben gidip ablamada sordum, sevgilimede sordum. Soracak cesaretiniz olsun. Ikiside kokmadigini söyledi.

Neden? Artik dikkat ediyorum. Yedgim yiyecekler saglikli ve reflüyü tetiklemeyem seyler. Elimden geldigince sigara dumani ve tozdan uzak duruyorum.

Önceden elim agzimda konusurdum, arkadaslarim dalga geçerdi. Agzina niye tutarak konusuyorsun diye. Sonuç olarak o benim psikolojik abartmammis.


Siz dogal olarak, sizin agiz kokunuzu olusturacak seylere önlem alirsaniz,zaten kokmaz.

Agiz kurulugu ve tükürük azalmasi, bendeki en büyük agiz kokusu göstergesi oluyor diyebilirim.

Sevdiklerinize kokup kokmadigini sorun. Hep kokuyor düsüncesiyle yasamayin. Agiz kokusu kendi kendine olusmaz. Olusturan etkenler vardir. Bunlara siz elinizden geldigi kadar dikkat edip önlem alirsaniz, zaten yasanmiycagini bilin.

Sorularinizi ve düsüncelerinizi alabilirim.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.