![]() |
Agiz kokusu �l�me teknikleri |
Yanıtla
|
| Yazar | |
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Agiz kokusu �l�me teknikleriGönderildi: 11-Temmuz-2017 tarihinde 08:29 |
|
Halitorium'a birbirlerinin devami olan 5 tane yeni video koydum. Bilgilenmek isteyen olursa tiklayabilir
https://www.facebook.com/halitorium 1- Agiz kokusunu �l�me teknikleri 2- Statik agiz kokusu �l�mek 3- Tip 2- agiz (burun) kokusu �l�mek 4- Tip 4- Nefes kokusu �l�mek 5- Koku alma esik degerinin olfaktometrik olarak �l��lmesi |
|
![]() |
|
Ethic
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Temmuz-2017 tarihinde 19:41 |
|
Hocam ben videolari bir ka� vakanin parametrelerini inceledim, yayinladiklariniz genelde tip 1 ve 5 le birlikte. Acaba 2,3,4 hastalar g�rd�n�z m� ya da bu tip 1 sere ya da digerlerine bazi �nerileriz sonrasi size olumlu d�n�s veren oldu mu, iyilesen oldu mu?
Saygilarimla.. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |