![]() |
Agiz kokusu Tip 1 mi degil mi? |
Yanıtla
|
| Yazar | |
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Agiz kokusu Tip 1 mi degil mi?Gönderildi: 01-Mart-2017 tarihinde 06:58 |
|
Bu soru �ok sik sorulur. Bu soruya cevap bulmak i�in basit bir yol izlenebilir.
1 yudum PharmolZn gargara 1 dakika boyunca dil �zerinde bekletilir. Sonra t�k�r�l�r. Su ile yikamanmasina gerek yoktur. En az 1 saat veya ona yakin br s�re agiz kokusu kayboluyorsa agiz kokusu Tip 1 demektir. PharmolZn uygulamasindan itibaren ne kadar uzun s�re agiz kokusu kayboluyorsa o kadar y�ksek bir ihtimal ile agiz kokusu Tip 1 dir. Agiz kokusu PharmolZn ile kaybolmuyorsa, azaliyorsa veya tatmin edici miktarda azalmiyorsa Tip 1 agiz kokusu �zerine bir baska cins agiz kokusu binmis olabilir. Tip 1+x (�rnegin Tip 1+2 veya Tip 1+5 vs) Agiz kokusu PharmolZn ile hi� kaybolmuyorsa, hi� degismiyorsa, asla etkilenmiyorsa, agiz kokusu Tip 1 degildir. Tip 12,3,4,5 veya bunlarin kombinasyonu seklinde olabilir. -M |
|
![]() |
|
H�lya aydin.
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Mart-2017 tarihinde 16:08 |
|
Murat hocam,2 yildir Ankara da ki Dis Deposundan Pharmol Zn yi aliyordum ge�en hafta gittigimde ise artik bu �r�n�n �yle yerlerde satilmayacagini Saglik Bakanligi onay verdikten sonra ancak Eczanelerde satilabilecegini s�ylediler ve maalesef alamadim..Haberiniz varmiydi?
bilmiyorum ama sizin de bilginiz olsun istedim.. |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Mart-2017 tarihinde 16:55 |
|
Firmasi ile konustum. Satmaya devam edeceklerini s�ylediler. Eczanelere siparis verilirse eczacilar �reticisi olan Ilhami beyden (0530-5103342) temin edebilir.
Ancak bu firma da satiyormus.: GRC saglik �r�nleri 0(312) 285-2324 0(850) 221-6466 kaan bey 535 7708695 -M |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |