Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Agiz Kokusu S�phesi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı avaman Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Agiz Kokusu S�phesi
    Gönderildi: 24-Kasim-2013 tarihinde 21:41
�ncelikle t�m forum kullanicilarina iyi g�nler dilerim.

Sorum su olacak:

Agiz kokumun oldugundan s�pheliyim. Birka� sorum olacak

1: Dilimin arkasinda pas var. Bu her insanda olur mu ve bu koku yaatir mi?
2: Bilegimi yaladigimda t�k�r�g�m� kokluyorum ve k�t� kokuyor. Ama kuruduktan sonra koklayinca koku almiyorum. Bu normal midir?

Ayrica s�phemden dolayi 2 haftadir alkols�z gargara kullaniyorum.

Cevaplariniz i�in tesekk�rler
Başa Dön
bir hayalim var Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ocak-2014 tarihinde 18:49
avaman,bu s�yledigin iki sorunun cevabini bende merak ediyorum..
ve bende bu sorunlardan dolayi s�pheliyim kokudan. sendeki son durum nedir acaba ?
s�phelerinden kurtuldun mu? birde arkadaslar dil pasi acayip kafami karistiriyor, dil pasi i�in bir ��z�m�n�z var mi?
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Ocak-2014 tarihinde 22:05
Dil pasina odaklanmayin. Asil nedeni bulmaya calisin. Asil nedeni bulursaniz zaten dil pasi da ortadan kalkacaktir.
Başa Dön
nyse_o Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Ocak-2014 tarihinde 19:07
kesinlilke eger sekeri unlu yiyecekleri azalt yada yeme dil pasi azalacaktir lakin koku gitmeyecektir. sifanin dedigine katiliyorum.
Başa Dön
bir hayalim var Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Ocak-2014 tarihinde 09:06
evet aslinda asil sebebine odaklanmak gerekir,haklisinz arkadaslar.tavsiyeleriniz i�in tesekk�rler..
Başa Dön
compor Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı compor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Ocak-2014 tarihinde 16:45
Benim kafamdaki soru su: "Hayatimdaki hangi degisiklik agiz kokusuna sebep oldu?"

Bu dertten muzdarip bir�ok insan gibi ben de ilk baslarda sorunun H. pylori oldugunu d�s�nd�m. Ila�lari d�zenli almama ve sonraki endoskopilerimde H. pylori'ye rastlanmamasina ragmen koku kesilmedi.

Kokunun basladigi zamanlarda gayet hareketsiz bir yasantiya ge�tigimi hatirladim. Is ariyordum ve b�t�n g�n� bilgisayar basinda veya yatarak ge�iriyordum. Beslenmem kesinlikle d�zenli degildi ve neredeyse hi� su i�miyordum. Sonrasinda koku oldugunu farketmem, ilk baslarda �nemsememem, dis fir�alamayla ge�meyecegini algilamam... yani ger�ekten ��z�m aramaya baslayana kadar uzun bir s�re ge�ti.

Eger ki bu sorun tam da hareketli yasami (spor ve diger aktiviteler) birakip duragan yasama (spor yok, ise arabayla git gel vs.) ge�tigim zamana denk gelen bir rahatsizlik degilse, ben sorunun yasam tarzina bagli olarak v�cutta meydana gelen degisikliklerden kaynaklandigini d�s�n�yorum.

Mucize bir ila�la bu isin birka� g�n i�inde ��z�lebilecegine pek ihtimal vermiyorum. 3 kere endoskopi oldum, bir�ok KBB ve gastroenteroloji uzmanina muayene oldum, b�t�n 20'liklerimi �ektirdim, dolgulari amalgamla degistirttim, dis teli taktim, tomografiler, kan testleri, r�ntgenler ama koku aynen devam etti. ��nk� bu isin basit bir ��z�m� yok, hersey birbirine bagli. V�cudun kendini onarabilmesi i�in saglikli bir yasam tarzina d�n�p o sekilde yasamaya devam etmemiz gerekiyor.
Başa Dön
�l�mc�l Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ölümcül Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Ocak-2014 tarihinde 12:47
Compor �ok iyi bir noktaya deginmissin. Bende yasitlarima g�re �ok hareketsizdim. B�t�n g�n�m� bilgisayar basinda ge�irirdim. Belkide vu�udda biriken toksinleri atamadigimizdan kaynaklaniyordur.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.