![]() |
Agiz kokusu-dis tasi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Agiz kokusu-dis tasiGönderildi: 20-Kasim-2019 tarihinde 08:23 |
|
Agiz kokusu dis tasinin hakim oldugu ortamda y�kselir. Bu videoda disin y�zeyine sivanan mikrop tabakasinin (dis plagi) nasil bazik ortam olusturup dis tasi yaptigini izleyebilirsiniz.
https://youtu.be/Ai6QH-iSWXA |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Kasim-2019 tarihinde 20:00 |
|
Selamlar , hocam videoyu izledim a�iklayici bir deney olmus elinize saglik.
Bir de merak ettigim bir soru var dis etinin sadece belirli birka� diste �ekildigini g�rm�ssek bunun i�in doktora gidilmeli midir? tesekk�rler. |
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Kasim-2019 tarihinde 20:09 |
|
B�t�n dis eti �ekilmelerinde dis hekimine gidilmelidir
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Aralik-2019 tarihinde 23:14 |
|
Hocam merak ettigim birka� soru var
Hypilori vir�s� midede koloni olusturabilecegi gibi agizdada olusturabiliyor dediginizi hatirlar gibiyim ve agizdakinin sebebinide dis taslarinin olusturdugunu hatirlar gibiyim bu y�nde d�s�nd�g�mde eger dis taslarini ortadan kaldirirsak ve olusmasina izin vermezsek agizdaki hypilori kolonizasyonunu yok edebilir miyiz? yoksa agizdaki hypilori kolonizasyonuda tipki midedeki gibi antibiyotik tedavisini sart kosar mi? Diger bir sorum midede veya agizda var olan bir hypilori kolonizasyonunu eger asidik besinler t�ketirsek bize daha mi yogun tepki rahatsizlik veya belirtiler verir? tam tersi asidik olmuyan ve mideye yararli seyler t�kettigimizde bu hypilori gizlenir mi yoksa yavas yavas yok olur mu? �ncelikle bunlari merak ediyorum yanitlarsaniz �ok sevinirim tesekk�rler hocam |
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Aralik-2019 tarihinde 14:20 |
|
Bu g�zel sorular i�in tesekk�r ederim. Size 2 tane link verebilir miyim:
http://drmurataydin.com/dis-tasi-gastrit.pdf http://www.agizkokusu.org/agiz-kokusu-gastrit-helicobacter-pylori.html Eksik kalan bir sey olduysa sormaya �ekinmeyiniz -M |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Aralik-2019 tarihinde 14:27 |
|
Konu ile iliskili olarak bir link daha vereyim mi
https://youtu.be/BVW3FRc2bVk |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Aralik-2019 tarihinde 21:19 |
verdiginiz t�m linkleri okudum ve dinledim inceledim detaylica �ok tesekk�r ederim bu degerli bilgiler i�in hocam kendi adima ve diger arkadaslara isik tuttugundan eminim ve sunu iyi anladim distasi ve diseti hi� basit veya kolay gibi g�r�nen bir konu degil hatta �ogu seyin baslangi� yeri ana sebebi sanirim ve her zamanda �zeri hizli ge�ilen herkes tarafindan dis ve diseti y�zeysel ge�ilen bir konu belkide �ogu insan yanlisi ilk olarak burda yapiyor sorularima g�zel yanit oldu bundan dolayi �ok memnun oldum hocam. Dis fir�alamanin ve mide sagligi i�in uygun beslenmenin �nemini hypilorinin dogurdugu vahim sonu�lardan nekadar �nemli oldugunu bir kez daha anlamis bulunuyorum. |
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |