Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bunlari biliyor muydunuz?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Agiz kokusunu anlamak

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Agiz kokusunu anlamak
    Gönderildi: 21-Kasim-2016 tarihinde 13:11
Agiz kokusunu anlamak �zerine verdigim bir konferansi video olarak paylasmak istiyorum

https://www.facebook.com/halitorium/

-M
Başa Dön
zeynep Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Kasim-2016 tarihinde 15:47
birsey sormak istiyorum agizda diski kokusu deniyor ya bunun gazlarini yazmissiniz hocam facedeki sayfaniza bakmistim. peki bu gazlari v�cudun neresinde �retildigini bilirsek nereden geldiginide anlamis olmazmiyiz birde bu gazlarin nereden geldigi bilinebilir mi neden �retildigi*
Başa Dön
pharmacy Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı pharmacy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Kasim-2016 tarihinde 23:30
S�per bir konferans..�alismalariniz, emeginiz i�in �ok tesekk�rler hocam..
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Kasim-2016 tarihinde 07:46
İlk gönderen: zeynep zeynep yazdı:

birsey sormak istiyorum agizda diski kokusu deniyor ya bunun gazlarini yazmissiniz hocam facedeki sayfaniza bakmistim. peki bu gazlari v�cudun neresinde �retildigini bilirsek nereden geldiginide anlamis olmazmiyiz birde bu gazlarin nereden geldigi bilinebilir mi neden �retildigi*

Diski kokusu diye bir tanim yoktur. Siz diski kokusu gibi dersiniz, baskasi kedi idrari der, bir baskasi ahir kokusu der.
Biz ona sabit koku diyelim. ��nk� bu soruyu baska t�rl� cevaplayamayiz.

Sabit kokular kaynagini aldigi organ veya dokuyu isaret etmeyebilir. Ayni sabit koku farkli organ veya dokulardan gelebilir.
-M

Başa Dön
denizedogru Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı denizedogru Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Kasim-2016 tarihinde 21:44
Hocam ben de sunu sorayim. Bademcik kaynakli koku surekli midir cunku bazi arkadaslar bademcik sabah biraz koku yapiyor kahvaltidan sonra azaliyor vs. demisti acaba tedavi olmadikca ilerledikce mi koku artar
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Kasim-2016 tarihinde 18:05
Akut Bademcik infeksiyonu var ise s�rekli koku yapar
Kronik bademcik infeksiyonu genellikle koku yapmaz
-M
Başa Dön
cihat1762 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı cihat1762 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Kasim-2016 tarihinde 18:13
hocam benim olay bazen agiz kokusu bazende nefes kokusu olarak tecelli ediyor ve agizdan daha �ok burumdan �iktigina sahit oluyorum sebebi nedir
Başa Dön
denizedogru Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı denizedogru Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Kasim-2016 tarihinde 18:24
Pekala bademcik ceplerine yerlesen taslar veya ona benzer birikintiler?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Kasim-2016 tarihinde 20:42
İlk gönderen: cihat1762 cihat1762 yazdı:

hocam benim olay bazen agiz kokusu bazende nefes kokusu olarak tecelli ediyor ve agizdan daha �ok burumdan �iktigina sahit oluyorum sebebi nedir

Bilmiyorum.
Bana sahsiniza �zel sorular sormayin. Bilemem.
-M
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.