Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Agiz kokusu-sari disler?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı lulupi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Agiz kokusu-sari disler?
    Gönderildi: 06-Nisan-2020 tarihinde 21:15
Sorum Murat hocama;
Hocam kbb ile sonu� alamayinca birka� ay �nce bir dis hekimine g�r�nd�m. Dis tasim yoktu,yazin temizletmistim ve dis ipi ile olusumunu engelliyordum. Yalniz malum konuyu a�inca doktor bunun nedeni belli degil,sari disler bile koku yapabilir dedi. Dislerim k���kl�g�mden beri sari ve ben g�nde 2 kez dis fir�aliyorum. Daha �nce epey dert edip tonla para harcadim(dis macunlari,pahali gargaralar) sonu� ayni.Demek yapisi bu. Doktorun yaklasimi kafami karistirdi,alaninda uzman biri diyerek karsi �ikmadim ama sa�ma geldi bana! Sorumu yanitlarsaniz sevinirim.
tonsillektomi /check
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Nisan-2020 tarihinde 11:42
Dogustan koyu renk olan disler agiz kokusu yapmaz.
Bakimsizliktan, temizlenmedigi i�in kirlenerek sararmis olan disler (temizleninceye kadar) belki koku sebebi olabilir
-M
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.