![]() |
Agiz kokusu-sari disler? |
Yanıtla
|
| Yazar | |
lulupi
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Agiz kokusu-sari disler?Gönderildi: 06-Nisan-2020 tarihinde 21:15 |
|
Sorum Murat hocama;
Hocam kbb ile sonu� alamayinca birka� ay �nce bir dis hekimine g�r�nd�m. Dis tasim yoktu,yazin temizletmistim ve dis ipi ile olusumunu engelliyordum. Yalniz malum konuyu a�inca doktor bunun nedeni belli degil,sari disler bile koku yapabilir dedi. Dislerim k���kl�g�mden beri sari ve ben g�nde 2 kez dis fir�aliyorum. Daha �nce epey dert edip tonla para harcadim(dis macunlari,pahali gargaralar) sonu� ayni.Demek yapisi bu. Doktorun yaklasimi kafami karistirdi,alaninda uzman biri diyerek karsi �ikmadim ama sa�ma geldi bana! Sorumu yanitlarsaniz sevinirim. |
|
|
tonsillektomi /check
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Nisan-2020 tarihinde 11:42 |
|
Dogustan koyu renk olan disler agiz kokusu yapmaz.
Bakimsizliktan, temizlenmedigi i�in kirlenerek sararmis olan disler (temizleninceye kadar) belki koku sebebi olabilir -M |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |