Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

agiz-burun kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı awsedrftg34 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: agiz-burun kokusu
    Gönderildi: 17-Eyl�l-2012 tarihinde 16:45
benim 5-6 yildir agiz kokusu problemim var ve suan 17 yasindayim.agiz kokusu i�in gerekli tetkikleri yaptirdigimi d�s�n�yorum.enson olarak da deviasyon ve bademcik ameliyati oldum(doktorlar kokunun bundan kaynaklanabilicegini s�ylediler htta %90 dediler)ama benim birtek agzimdan koku gelmiyor agzim kapaliyken de koku geliyor(burnumdan) ama �ok fazla koku geliyor ben bile duyuyorum kokuyu dislerimi dilimi fir�aliyorum dis ipi vs. yani tip 1 olmadigindan eminim ama benim kafami karistiran burnumdan neden koku geldigi oysaki alaninda ennnn iyi 2 kbb uzmanina g�r�nmeme ragmen bir sey bulamadilar sizce neden kaynaklanabilir artik okula bile gitmek istemiyorum yorumlarinii yazarsaniz sevinirim msn adresim [email protected]
-
Başa Dön
asdf Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı asdf Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Eyl�l-2012 tarihinde 02:00
burnundan koku gelmesi illaki sorunun burun kaynakli oldugunu g�stermez ben tecr�belerime dayanarak ve bunu bizzat yasayan biri olarak bence sendeki kokunun kaynagi b�y�k ihtimal bagirsaktaki ya bakteri ya da mantar oldugunu d�s�nyorum. eger diski kokusuna benzer bi koku geliyosa o bakteri veya mantar her neyse kalin bagirsaginda ince bagirsagindakinden daha fazladir.sana probiyotik kullanmani �neririm probiyotiklerin genelde 2 �esit formu bulunuyo kaps�l olani ya da sase olani(yani toz halinde olup suya karistirilan) eger kaps�l formu ise yararsa onu kullanmaya dvm et yaramassa sase olani dene(ki bence sase olani daha etkili ��nk� agiz yoluyla alindigi i�in agiz florasini da d�zeltiyo) eger o da ise yaramassa doktora git dedigim gibi sorun bagirsagindaki mantar veya bakteri olabilir ztn �le bisey �ikarsa doktor gerekli ilaci verecektir
not:probiyotik bi ila� olmadigi i�in ve herhangi bi zarari olmadigi i�in ilk �nce onu denemeni tavsiye ettim yine sen bilirsin �nce doktora gidip sonu� alamasan probiyetige baslayabilirsin
Başa Dön
awsedrftg34 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı awsedrftg34 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Eyl�l-2012 tarihinde 10:19
bilgilerininz i�in �ook tesekk�r ederim bunlari mutlaka yapacagim sonu� alir almaz tekrar yazarim :) peki sonu� alamazsam hangi doktora danismam gerekiyor acaba?(bakteri vs testi i�in)

Düzenleyen: awsedrftg34 - 22-Eyl�l-2012 tarihinde 10:22
Başa Dön
asdf Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı asdf Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Eyl�l-2012 tarihinde 22:20
rica ederim eger sonu� alamassan gastroenteroloji b�l�m�ne gidebilirsin
Başa Dön
Powershaped Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Powershaped Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Nisan-2015 tarihinde 12:46
Ayni sorun bendede var yarari oldu mu size
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Nisan-2015 tarihinde 17:49
burundan geliyoras sin�zitten %99
Başa Dön
Hsynyldz Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hsynyldz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Subat-2022 tarihinde 16:03
Arkadaslar merhabalar herkese iki sorum olacak sizlere septum deviasyonu koku yapar mi?
Ikinci sorum ise bademcik tasimizin oldugunu nasil anlayabiliriz evde �grenilebilir mi hastanelere girmekten biktik
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Subat-2022 tarihinde 18:03
İlk gönderen: Hsynyldz Hsynyldz yazdı:

Arkadaslar merhabalar herkese iki sorum olacak sizlere septum deviasyonu koku yapar mi?
Ikinci sorum ise bademcik tasimizin oldugunu nasil anlayabiliriz evde �grenilebilir mi hastanelere girmekten biktik

Murat hoca dogrusunu cevaplar elbette ama madem bizlere sordun Kidemli Kademeli 5. Koku Alayi 2. Amonyak Gazi Birliginden Albay olarak cevaplayayim.

Burun kemigi egriliginin bazilari koku yapiyor. Egriligin derecesi �nemli.

Bademcik tasi farkinda olmasa da �ogu kiside var. Ge�en Murat hocanin KBB uzmani Mert beyle instada yaptigi canli yayinda da soruldu bu soru. Dis tasi koku yapmaz tam tersine dilin sirtinda biriken protein artiklari ve bunlari yiyip �irkin kokulu gaz yapan bakteriler �reyip salyayla bademcik bosluklari ve bademcik taslarina da ulastigindan orada da ko�u yaparlar.

Sen de bademcik tasini �ikarir da koklarsan sanirsin ki kokuyu bu yapiyor halbuki tam tersi.

Yanlissam d�zeltsin birileri l�tfen.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.