![]() |
Bademcik ameliyatindan sonra |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Selen123
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Bademcik ameliyatindan sonraGönderildi: 27-Temmuz-2021 tarihinde 21:58 |
|
Arkadaslar bende bademcik tasi vardi yani kalsiyum karbonattan olusan magma bademcigimi aldrdim ve aniden v�cudumun belirli b�lgerinde kalsifikasyonlar olusmaya basladi beynimde akcigerlerimde salgi bezlerimde bi yerde daha okumustum benim gibi olan bi hastayi ayni durumda olanlar varmi yada bu konuda bilgisi olanlar
|
|
![]() |
|
Selen123
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Temmuz-2021 tarihinde 22:01 |
|
Sunnla iliskilendiriorm ademcikler o taslari tutuodu savunma sistemiydi. Bademcik tasida kalsiyum ��kmesiyle olusuyodu ve bademciklerimi aldirinca bu ��kmeler vucudumun zayif noktalarinda olmaya basladi. Buda o kadar rahatsz edioki beni heryerim kireclenio ic organlarm bile tavsiyem bademcik tasi icin bademcik aldirmayin .Bademciklerimiz �retmio onlari sadece topluo
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Temmuz-2021 tarihinde 01:16 |
|
kalsifikasyonlar tanisini kim koydu. bende 5-6 sene �nce ameliyat oldum sorun yok.
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Temmuz-2021 tarihinde 07:35 |
|
Nasil yani v�cudunun diger yerlerinde tas mi olusmaya basladi. B�yle bi ihtimal olsa doktorlar uyarmaz mi. Bana garip geldi, ilk kez duyuyorum. Belki baska bi hastaligin vardir ondan dolayi oluyordur bademcige baglamamak lazim
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |