![]() |
Bademcik Tasi |
Yanıtla
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Seagull
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Ocak-2022 tarihinde 14:19 |
|
Bence olabilir, en azindan kbb uzmanina gittigimde net bir sikayetle gitmis olurum. Dil k�k� bademcigi diye sormakta fayda var.
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Ocak-2022 tarihinde 16:52 |
Suraya baksana bi hele : https://youtu.be/4rQg1SkyYNg Dilin arkasi, yutak. 2 tane ses teli de g�z�k�yor. Cepler var yutakta. Bizimkilerin i�i her nasilsa bakteri y�n�nden zengin ve koku yapiyor. Offf yaa, bu cepler herkeste var demek ki ama onlarda neden koku yok? |
|
![]() |
|
Badem
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Eyl�l-2022 tarihinde 13:51 |
|
Merhabalar ben burda yeniyim,yardim ederseniz sevinirim, kendimi bildim bileli agiz kokusu problemi yasiyorum bademcik taslarimdan dolayi, bundn eminim ��nk� bademck taslari temizleme aparatiyla bademciklerim temizlendiginde koku 1 haftaligina filan kayb oluyor sonra taslar olustukca yine koku geri geliyordu ,bide oksijenli suyla gargara yaptigimda koku 1,2 g�nl�g�ne ge�iyodu. ama su an 2,3 haftadir durum deyisti, sanki bademciklerimi tamamen temizleyemiyorum, ne yapsam koku ge�miyor, biraz azaliyor sadece, geniz akintimda yarandi, bu ge�meyen koku sadece sol tarafimda, sagdakini rahat temizleye biliyorum, kulak ��p�nu sol bademcigime s�r�p kokladigimda ger�ekten kokunun ordan geldigini anliyorum, b�yle durum yasayan oldumu? Bademcik ameliyyati olursam ge�ermi bu durum?
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Eyl�l-2022 tarihinde 16:28 |
|
Bu konu KBB uzmani Mert beye canli yayinda soruldu. Agiz kokunuza sebep olan bakteriler t�k�r�g�n�z araciligiyla bademcik ceplerine doluyor orayi da kokutuyor. Bademcik taslari da o kokuya sahip oluyor yani.
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Eyl�l-2022 tarihinde 16:29 |
Yani kokunun kaynagi bademcik taslari degil aslinda. Bademcik tasi yerine o oyuklara minicik �akil tasi koysaniz o da kokacakti |
|
![]() |
|
Badem
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Eyl�l-2022 tarihinde 15:32 |
|
Eger kokunun kaynagi bademcik tasi degilse neden o taslari �ikardigim zaman koku kayboluyor?
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Eyl�l-2022 tarihinde 19:33 |
Ben doktorun yalancisiyim. Mantiken d�s�n�nce s�yle olabilir; tas olmadan bademcikteki bosluklar iyi k�t� hava aliyor ama tas olusmaya basladik�a (adi tas ama aslinda yedigimiz s�t ve peynirlerdeki kalsiyumun ��kelmesiyle olusuyormus �ogunlukla) o �ukuru doldurmaya basliyor ve tasin arkasinda sikisip kalmaya baslayan bakteriler karanlik, nem ve isidan dolayi daha �ok �remeye basliyor ve koku �ogaliyor sanirim. Kendi kisisel g�r�s�md�r, bilimsel, tibbi bir g�r�s degildir. |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Eyl�l-2022 tarihinde 19:38 |
tikla Bakin, Colgate de her bademcik tasi koku yapmaz diyor. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
Sayfa <12 |
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |