![]() |
Baska kokularin uzantisi olan agiz kokusu |
Yanıtla
|
| Yazar | |
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Baska kokularin uzantisi olan agiz kokusuGönderildi: 07-Aralik-2012 tarihinde 20:30 |
|
Baska kokularin uzantisi olan agiz kokusu Tip 4 olabilir.
B�yle kokular eforlu durumlarda, fiziksel egzersizlerde (merdiven �ikma, kosu yapma), soluk soluga kalindigi zaman azalmaz. |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Aralik-2012 tarihinde 12:27 |
|
Aynen hocam benimde spor yapinca, efor sarf-edince azalma gibi bir durum meydana gelmiyor. Bir sey sorayim; sogan yedigim zaman yaklasik 12 saatten fazla kokusu hissedilebilir kaliyor. Dilimi fir�aliyorum ge�miyor gargara yapiyorum ge�miyor... Bu mideden kaynakli bir durum olabilir mi? Yada tip 2 olarak bu durumu a�iklayabilir miyiz?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Aralik-2012 tarihinde 13:46 |
Ge�miyor ��nk� soganda bulunan thiopropanal S-oxide C3H6OS isimli madde dekompoze olarak 1-propanal, C2H5CHO, 1-propanethiol, C3H7SH2, seklinde kan gazi olarak kanimiza ge�er. Sogan yiyen bnirisinin nefesindeki gazlar grafikte g�r�l�yor. Alkollere dikkat ediniz. Sagda ise k�k�rtl� gazlar var. Akciger bu gazlari yakalar ve nefese atar. Yani sogan kokusu tip 4 t�r. Efor ile ge�mez. |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Aralik-2012 tarihinde 20:13 |
|
hocam efor konusu baska bir durum da, benim merak ettigim �evremdeki insanlar sogan yedikten sonra dislerini fir�aliyorlar ve o koku ge�iyor. Ben yanlarindayim hissedilmiyor bile... Yarim saatte, en ge� bir saatte ge�iyor. Ben yiyorum ardindan dislerimi fir�aliyorum, aradan 12 saat ge�iyor hatta daha fazla hala o kokuyu hissediyorum! ve insanlar agzimin koktugunu s�yl�yorlar! Yazinizdan ve grafikten de bir sey anladigimi s�yleyemeyecegim. Hani bu gazlar sadece bize mi isliyor anlamadim?
|
|
![]() |
|
Belinda
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2020 Konum: Nigde Durum: Çevrimdışı Puan: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Haziran-2020 tarihinde 08:56 |
|
Cunku saglikli bi insan fazla derecede t�k�r�k salgilar ve o da agzi yikar bizde agiz kurulugu var dilimizin yuzeyi p�ruzsuz deil tuylenmeler tutuo yani agzimiz kndi kendini yikamio
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |