Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

bal ve karabiber

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: bal ve karabiber
    Gönderildi: 30-Kasim-2011 tarihinde 05:27
Hocam �ncelikle forumu bize sundugunuz i�in tesekk�r ederiz. Benim agiz kokum da hi� ge�meyen cinsten. Size ziyaret�i defterinde yazmistim nidazol kullanmaktan baska hi� bir sekilde ge�medigini. Onu da kullanmyorum zaten zararli diye. Her neyse; Hocam has bal almistim bir yerden. Onu yiyorum g�nl�k 1 yemek kasigi kadar. Ama kokuya hi� etki etmiyordu (onun i�in almamistim zaten) Sabah erkenden uyandim bug�n biraz bogazim agriyordu, sigaradan mi tahris oluyor yoksa �nceden bir doktor (7 yil �nce) faranjit teshisi koymustu ondan mi bilmiyorum. Bende ger�ekten asitli i�ecek i�tim mi bogazlarim agrir ve normalde s�rekli burnum tikali. Bende bu y�zden bir kasik balin i�ine karabiber koydum biraz ve yedim. Bogazim karabiberden dolayi yandi biraz! Aradan 2 dk ge�ti fark ettim ki agiz kokum kaybolmus! Simdi bir saat oldu tam ve koku asiri sekilde azaldi. Sizce ne sebep oluyor bu duruma?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Kasim-2011 tarihinde 08:43
Karabiber ve bal bogaz floranizi degistirmis olabilir.

Bu konuda deneyimi olan diger arkadaslar varsa dinlemek isteriz

Başa Dön
misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Kasim-2011 tarihinde 22:10
benim de daha �nce denemeyip daha sonra denedigim(�rn:ada�ayi, yesil�ay,karbonat vb.) �ogu sey agiz kokumu ge�iriyor senn umudunu kirmak istemem ama sadece o g�n tamameen ge�iyor ve sonra etkisini kaybediyor yani bu ge�ici bi ��z�m bunu yarin  veya bi hafta sonra denersen g�receksin ki etki etmiyecek ��nk� bakteriler bagisiklik kazaniyor bence kendimden biliyorum
Başa Dön
mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Kasim-2011 tarihinde 22:11
sadece kokuyu maskelemistir bu karisim kokunun nedenini bulmedan yo olmasi imkansizdir

Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Aralik-2011 tarihinde 10:06
Maskelemek oldugunu bende biliyorum. G�n boyu da ge�irmiyor hani belki 1,5-2 saat fayda verdi vermedi. Keske g�n boyu etki etse... Benim asil �grenmek istedigim bu yazdiklarimdan tip 2 oldugu anlasilabilir miydi? Ama kimse dikkat etmemis o kisima.
Başa Dön
mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Aralik-2011 tarihinde 04:07
sikayetinizin bakteri kaynakli oldugunu nerden anladiniz?
Başa Dön
misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Aralik-2011 tarihinde 19:33
sadece tahmin ya da lafin gelisi diyelim
Başa Dön
miniko Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı miniko Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Aralik-2011 tarihinde 01:15
mehmet bey ben birka� ay sonra evlenecegim,evlenecegim g�n�n g�n boyunca agiz kokusunun olmamasini istiyorum. nidazolu kullanmak istiyorum. bunu agiz kokumun olmamasini istedigim g�nden bir g�n �nce 1 defami alicam 2 defami? herhangi bir yan etkisi yok dimi? birde agiz kokusunu ka� g�n yok ediyor? bunlari ayrintili yazarsaniz size �ok minnettar kalacagim.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Aralik-2011 tarihinde 08:05
Benimki kesinlikle bakteri kaynakli. 2 tane 250 gr. nidazol tableti 9-12 saat ara ile aldigim zaman, o iki tablet agiz kokumu 3 g�n boyunca uzaklastiriyor. Tamamen kayboluyor agiz kokusu. Ne yersem yiyeyim ne i�ersem i�eyim, hatta sogan dahi yesem o soganin kokusu 1-2 saat sonra ge�iyor, dislerimi fir�alamasam dahi hi� sekilde kokmuyor. O haplar hari� agzimi dilimi fir�alasam dahi sadece maskeliyor :(:(
Başa Dön
miniko Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı miniko Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Aralik-2011 tarihinde 11:57
tesekuur ederim mehmet bey...siz heralde zamanla kullanarak   anladiniz bu hapin agiz kokusunu yok ettigini. peki bu hapa karsi zamanla v�cut bagisiklik kazaniyormudur ? suana kadar ka� defa kullandiniz?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Aralik-2011 tarihinde 10:21
Giremedim baya ondan yanitlayamadim sorunuzu kusura bakmayin. Ben toplasan 7-8 tablet i�misimdir bu zamana kadar! O da uzun otob�s yolculuklarindan �nce anlarsiniz ya :( Antibiyotik denen meret �ok zararli oldugundan kullanmayi g�z�m yemiyor. Halbuki 3 g�nde bir tablet alsam isimi g�recek, ama v�cudumun bagisiklik sistemi tamamen bozulacak belli bir s�re sonra. Dahasi bagisiklik yapacak ileride ve 250 den 500 mg ye �ikmam gerekebilir. Ondan dolayi uzak durun.
Başa Dön
nihal Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nihal Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Aralik-2011 tarihinde 21:17
hocam ben tableti icdikden sonra kuzenime agzimi koklatsam oyle onlem alsam bir faydasi olurmu? pis islerimi ona yaptiririm da :)
Başa Dön
admin Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimiçi
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı admin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Aralik-2011 tarihinde 13:41
Bir kokuyu koklamak, o kokuyu olusturan kimyasal maddeyi organizmamizin i�ine almak anlamina gelir.
      Parf�m� kokladigimizda kokuyu olusturan aldehiti akcigerimize ve kanimiza aliyoruz demektir.
      Agiz kokusunu kokladigimizda biraz H2S biraz merkaptani akcigerimizle kanimiza aliyoruz demektir.
      Bir insanin diger insanin agzini koklamasini saglikli ve etik bulmam.
Başa Dön
rozerin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı rozerin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Ocak-2012 tarihinde 07:19
burda nidazoldan bahsediliyor ama bende kullandim ve bir dakika olsun agiz kokusu ge�medi. kullanip agiz kokusu ge�en ve ge�meyen koku hangi tip merak ettim.hocam nidazol tip ka�a etki eder...
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Eyl�l-2012 tarihinde 21:34
nidazol kokuyu ge�irdi.
Başa Dön
Reisbey233 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Reisbey233 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Mayis-2018 tarihinde 20:11
direnc kazaniyor bu bakteri suan bana hic bir sey etki etmiyor 3 miu antibiyotik bile fayda etmiyor artik yapilacak hic birsey kalmadi 72 saatlik oruc tutmayi dusunuyorum oda gebermezsem mide ac kalinca bakterileri hastaliklari yer sozde deneyin ilk 24 saat sonra 36 saat 48 oyle deneyin kesin faydali bisey bu benim umudum yok ama deneyecem
Allahimyardimet
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.