Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Bagirsak ve mide kaynakli sorunlar

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Bagirsak ve mide kaynakli sorunlar
    Gönderildi: 04-Temmuz-2013 tarihinde 13:22
Bunun i�in g�nde bir tane sarimsak yutulmasini �nerenler var. B�y�k olmasin ama bogaziniza falan takilir. Sorununun kaynagi mide ve agirsak olanlar ya da bundan s�phelenenler gece yatmadan bir adet kullanabilirler. Aslinda sadece koku i�in degil bir �ok seye faydasi var sarimsagin. Herkes saglik i�in kullanmali. InsAllah faydasi dokunan olur.
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Temmuz-2013 tarihinde 20:45
babanne taktigi bunlar sorun mide bagirsaktaki mantar turevi sporlularsa en etkin cozum kudretnari ve �orek otu yagi yanisira bitkisel komur kullana bilirsiniz iyi gunler dilerim
Başa Dön
Akyildiz Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Akyildiz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Eyl�l-2016 tarihinde 05:43
son gastroenteroloji dr u na gittigimde isyanimdan beni dinleme erdemini g�sterdi. Su an a kadar verdigim m�cadelede �ok yol aldim. fakat tam k�k�n� kaziyamamisim. s�yle bir kesfim daha oldu ki onu da paylasmak istiyorum. Kizilay maden sodayi i�ince midem piyano �almaya basliyor ve yogun bir gaz bosaltimi olmaya basliyordu. sonu�ta da agiz kokusu sifirlaniyordu. fakat nereye kadar soda ile idare edilebilir ki. bu hikayeyi dr a anlattim. bagirsak veya mide de, her nerede ise bir gaz birikimi var demek ki diye d�s�nd�m. Dr olusan gazin ��z�m� olarak bir ila� yazdi. kullandigim g�n etkisini g�rd�m. siddetle tavsiye ediyorum. Dicetel 50 mg. bagirsak ve mide gazina etki eden bir ila�. �st�ne basa basa s�ylemekte fayda var. Dr a danismadan almayiniz. saygilar.
Başa Dön
Mkkk Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mkkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Eyl�l-2016 tarihinde 10:32
Bagirsak gazi ve safra ile ilgili herhalde endikasyonlarina baktim ...bende bikere dahiliye doktoruna gtmistim dedim ki strese ve sikintiya bagli midede gaz olusumu bagirsakta gaz olusumu var hocam dedim zaten karnimi dinledi mide bagirsak �ok hareketli dedi endoskopi sonucuna bakmistir zaten gastro...reflu var demisti mide asidi dusurucu ve pankreoflat ( mide barsak ) gazi i�in ila� vermisti pankreoflat ciddi anlamda gazi aliodu yani karnim habire gur gur etmiodu b�le bi ila� gibi g�z�kt� dicetel bana ama danismadan kullanilmaz tabi
Başa Dön
I feel it comin Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı I feel it comin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Agustos-2022 tarihinde 09:58
Merhaba burun alerjisi benim muzdarip oldugum bir konu. Belirtileri ve tedavisi ile ilgili �ok g�zel iki kaynak video buldum ve ayni sorunu yasayanlara yardimci olabilir. Bagirsak ve karacigerle iliskili olmasi da ilgin�. Kisaca burundaki yapisal sorun ve bagirsak, karacigere etki eden seyler t�keterek alerji belirtilerini ortaya kaldirlabilecegini anlatiyor. Agiz kokusu ile ilgisi ise burnun �ok fazla salgi yapmasi ve bogaza akmasi sonucu bogazda birikmesi kokmasi diye d�s�n�yorum.

1) https://youtu.be/adxAA28NpCs

2) https://youtu.be/nzOQkyKYEDQ
Başa Dön
ikimiz Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ikimiz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Ocak-2025 tarihinde 22:30
Arkadaslar merhaba,
Sibo teshisi konmus arkadaslar tecr�belerini buradan �zetleyebilir. Birbirimize katki saglayabilecegimiz umuduyla;

Depresyon, y�ksek fodmap sonrasi davul gibi sislik, nefeste diski benzeri kokusu olan, bu �� semptoma sahip olanlar buraya yazabilir mi?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.