![]() |
BURUN AKINTISI |
Yanıtla
|
| Yazar | |
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: BURUN AKINTISIGönderildi: 02-Eyl�l-2021 tarihinde 20:46 |
|
Ben her yemek yedigimde degil ama �ok fazla yersem tika basa doyarsam burnum akiyor balgam oluyor bide �ok s�t i�inde oluyor
|
|
![]() |
|
I feel it comin
�ye
Kayıt Tarihi: 26-Aralik-2017 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Ekim-2021 tarihinde 19:04 |
|
Merhaba bu kadar kurcaladigina g�re bu hastalik seni �ok zorluyor sanirim. Yardimci olacagi d�s�ncesiyle otrivine kullanmani tavsiye ediyorum saglikli nefes alisverisi bu isin b�y�k bir kismini olusturuyor kendim deneyimledigim kadariyla. Birde alerji bu sorunun oldugunu g�rd�g�m her insanin y�ksek alerjik bir v�cudu var buna kendim de dahilim. Iyi etkili bir antihistamin ve bogaz i�in de yine alerji belirtilerini gideren spreyler �nerebilirim. Bu platforma yillar �nce girmis ve daha sonra uzun bi s�re d�nmemistim ��z�m� i�i yeni birseyler var mi diye bakmak ve yaptigim yanlislari baskalari da yapmasin diye anlatmak i�in tekrar geldim.
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Ekim-2021 tarihinde 19:39 |
|
yemek yediginde balgam oluyorsa, refl�s� vardir. refl�ye bagli, geniz akintisi olur. alerjik olacagini sanmiyorum. bunu denemek i�in bir iki g�n boyunca refl� disi yiyecekler ye. domates vs sal�a baharat, kahveden uzak dur ve s�t �r�nlerinden ve en �nemlisi karnini full doldurma,
|
|
![]() |
|
I feel it comin
�ye
Kayıt Tarihi: 26-Aralik-2017 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Ekim-2021 tarihinde 20:03 |
|
Ben iyilestim forumu altinda meramimi anlattim oraya bakabilirsiniz. Ben tabi kesin konusmam sen de bu hastalik var sen b�yle iyilesirsin diye teshis koyacak yetkinlige sahip hekim falan degilim. Tecr�be ettigim ve bana iyi gelen seyleri yardima muhta� arkadaslara �nerebilirim ve iyilesmeleri i�in de iyi dileklerimi sunarim. Ama b�yle sen busun sen de bu hastalik var demek yanlis zira siz samimi sekilde yaziyor olabilirsiniz ancak yazdiklarinizi okuyunca ya cahillikle a�iklanabilir ya da artniyetli diye d�s�n�yor insan.
|
|
![]() |
|
Isimsizdunya
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Subat-2022 tarihinde 21:09 |
|
Dostlar sari dilin tam olarak neye isaret oldugunu bilen var mi? Tahminimce geniz akintisina isaret fakat emin olamiyorum bilgi sahibi olan var mi?
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |