Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Burun Spreyi Kullanim Amaci Ve Etkileri

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Üye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı chocalate Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Burun Spreyi Kullanim Amaci Ve Etkileri
    Gönderildi: 16-Kasim-2014 tarihinde 00:41
Hocam tip 2 agiz kokusu ve nefes kokusuna sahibim.doktor bana bir ilaç ve bir brun spreyi yazdi ve bunlari 3 ay boyunca kullanmami söyledi,benim merak ettigim bazi konular var burun spreyleri hakkinda
- burun spreyi agiz kokusunu mu nefes kokusunu mu önler ?
- kullanildiginda aninda etki edermi( kokunun geçmesinden bahsediyorum) yoksa belli bir zaman gereklimidir ?
-doktorumun verdigi burun spreyi 1 ay dolmadan bitti bidaha almalimiyim yoksa gerek yokmu sadece ilaca devam mi etmeliyim ?
-birde hocam bi insan tip2 agiz kokusuna sahipse ve o insanda nefes kokusuda varsa tip2 ilaçlari kullandigi halde nefes kokusu tamamen yok olmuyorsa nefes kokusu kesinlikle tip 2 denmi kaynaklaniyor olabilir ? Yoksa akciger kaynakli felanmi olabilir ?
Başa Dön
chocalate Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı chocalate Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 17-Kasim-2014 tarihinde 17:24
Hocam sorularimi cevaplarmisiniz ?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Durum: Çevrimiçi
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 17-Kasim-2014 tarihinde 21:02
Kisinin hastaligina özel sorulari, soru sormak yerine kendi cevaplarina onay isteyen sorulari, kötü Türkçe sebebiyle anlasilmayan ifade içeren sorulari, ticari veya hurafe esasli sorulari, ve cevabini bnilmediklerimi cevaplayamiyorum.

Sizin cevaplariniz sizin durumunuza özeldir. Cevabi bilmiyorum. Yardimci olamayacagim için özür diliyorum.
-M
Başa Dön
chocalate Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı chocalate Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 17-Kasim-2014 tarihinde 21:14
Anladim hocam kusura bakmayin fark edemedim,okadar çaresizimki böyle bi konu açma geregi duydum.
Başa Dön
Oxedan Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Oxedan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 25-Agustos-2017 tarihinde 11:17
Öncelikle herkese merhabalar,ben 16 yasindayim. Ve 2 senedir agiz kokusu çekiyorum,aslinda agiz kokusu pek denemez çünkü dislerimde çürük ve dis tasi yok. Hepsi saglikli. Simdi benim sorunum burnumdan kötü koku gelmesi. Yutkunup burnumdan nefes verdigim zaman kötü koku çikiyor (ÖZELLIKLE KISIN ÇOK OLUYOR BU KOKU VE KISIN BURUN TIKANIKLIGIDA OLUYOR BIRAZ ZOR GEÇIYOR) dedigim gibi böyle birsey yani. Fakat ben birkaç aydir sunu farkettim, dilimin arkasinda pas var. Tirnagimla pasi eseledigim zaman parmagimi kokluyorum ayni afedersiniz lagim gibi kokuyor burnumdan çikan kokuyla aynni olabilir fakat emin degilim. Acaba burnumdan nefes aldigimda çikan kötü koku bu pastan mi geliyor yoksa baska yerden mi lütfen yardimci olun. Daha çok gencim ve bunlari yasamak istemiyorum.
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 25-Agustos-2017 tarihinde 22:59
İlk gönderen: Oxedan Oxedan yazdı:

Öncelikle herkese merhabalar,ben 16 yasindayim. Ve 2 senedir agiz kokusu çekiyorum,aslinda agiz kokusu pek denemez çünkü dislerimde çürük ve dis tasi yok. Hepsi saglikli. Simdi benim sorunum burnumdan kötü koku gelmesi. Yutkunup burnumdan nefes verdigim zaman kötü koku çikiyor (ÖZELLIKLE KISIN ÇOK OLUYOR BU KOKU VE KISIN BURUN TIKANIKLIGIDA OLUYOR BIRAZ ZOR GEÇIYOR) dedigim gibi böyle birsey yani. Fakat ben birkaç aydir sunu farkettim, dilimin arkasinda pas var. Tirnagimla pasi eseledigim zaman parmagimi kokluyorum ayni afedersiniz lagim gibi kokuyor burnumdan çikan kokuyla aynni olabilir fakat emin degilim. Acaba burnumdan nefes aldigimda çikan kötü koku bu pastan mi geliyor yoksa baska yerden mi lütfen yardimci olun. Daha çok gencim ve bunlari yasamak istemiyorum.

kisin odalar gece yattiginda nemsiz oldugu için burun sinüzitler filan kötülesiyor. odayi nemlendirin. havalandirin öyle yatin. kalorifer sulugu var o iyi geliyor. kalorifer yandigi için odadaki havayi aliyor burnu kuru hava veriyor. kbb git kontrole deviasyon burun eti vs olabilir
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.