Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

�areniz burada l�tfen dikkatli okuyun

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Icardi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: �areniz burada l�tfen dikkatli okuyun
    Gönderildi: 16-Mart-2024 tarihinde 22:49
Uzatmadan yazmak istiyorum, �ye degildim ara ara gelir belki �are bulurum diye okurdum burda yazilanlari. Benim gibi bu �ileyi �eken birs�r� insan oldugunu g�rd�m. 26 yasindayim bu yasima kadar �ektigim pisikolejik zorlugu en iyi sizler anlarsiniz onun i�in uzatmaya gerek yok� �ok titiz bir insanim ��z�m i�in �ok para harcadim �ok doktora gittim ama bilin ki g�n�m�z tip d�nyasi bizi yok sayiyor hi�bir �aresi yok yaptiklari ��z�mlerin simdi size iyilesme s�recini anlatiyorum l�tfen dikkatli okuyun, sirf bir kisinin bile g�l�s�ne vesile olurum diye �senmeden geldim yaziyorum bir Allah razi olsun deyin yeter.. �aresizce �ok dua ettm ve Allah duami kabul etti karsima bentonit kili isimli ilaci �ikardi ger�i bir ila� degil bu dogada yetisen bir kire� t�r�. Bu bentonit kili bagirsaktaki k�t� bakterileri �ld�rmeden onlari miknatis gibi �ekip diski yoluyla disari atiyor ve bagirsaklari tertemiz yapiyor. Bizim nefesimizin kokma sebebi zararli bakterilerin bagirsagimizi esir almasi ve ge�irgen bagirsak sendromu yasamamiz. Antibiyotik kullaniminda o bakteriler �l�yor ama diren� saglayip daha g��l� halde bagirsaklarda bulunmaya devam ediyor ama bentonit �ld�rmedigi
I�in diren� saglayamadan v�c�ttan defolup gidiyor. Youtubeden bentonit kili ve curcumin. Olarak aratin ve t�m vidiolari izleyin. Ben 2 haftadir kullaniyorum ve esime sorup tasdikledim dilimdeki pas dahi gitti. 2 hafta savah ve aksam a� karnina bentonit ve kurcumin aynanda i�iceksiniz 3 ay boyu devam. Bagirdaklari tertemiz yapmakla kalmiyor bagirsaktan kaynakli refl� gsstrir �lseride yok ediyor Allahin izniyle ☺ rabbime s�k�rler olsun b�yle bir nimet yaratmis hayatima yeni baslamis sayiyorum. Kendim iyi olup birakmak istemedim bir kisi dahi olsa mutlu olmasini bu �ileden bu izdiraptan kurtulmasini istiyorum. Rabbim hepinize sifalar versin uzattim hakkinizi helal edin. Bu s�recte esimin bana yaklasiki degisti eskiden benden uzak dururdu artik dibimde. Sabahlari kalktiginda esini �pebilmek yaninda nefes alabilmek bunlar bizler i�in b�y�k hayaldi l�tfen �senmeyin dediklerimi yapin.
Başa Dön
kaderarkadaslar Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Mart-2024 tarihinde 01:26
�ncelikle ge�mis olsun senin i�in �ok sevindimm. Ve tesekkir ederiz bizi bilgilendirdigin i�in. Bir arkadasimiz daha birada yazmisti. Ben de ramazandan sonra kullanacagim insallah. Cesaret edememistim ama zararli birsey degil sanirim. Bende �ok dua ediyorum ve zamani geldiginde duamin kabul olacagina inaniyorum�
Sadece bentonit kullansak yetmezmi yaninda curcumin sart mi acaba ?
Başa Dön
Gececekinsl2 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Mart-2024 tarihinde 11:08
Slm arkadaslar bayadir girmiyordum yeni gelismeler var benim durumumda ..

Son gittigim Doktor Gastroenterologie deki Doktorun dedigini aktariyorum

Miteinander cikisina bakcam diyen doktordu

Neyse narkoz sonra bakti felan fisman konustuk ve Gerd hastaligi var sende dedi 2 ayligina ilac yazdi ve diet yap gecer dedi koku kesinlikle ordan geliyor diyor iyi sindemiyorun oda koku yapiyor ve mide asidi asiri varmis hala hat yazdi

Hap su durotiv 40 mg her sabah en g�cl�s� bu bunt dene 2 ay boyunca cikolata ve Saat 18 den sonra yemek yasak

Amaleyat icin ise senin baretinden yukari kacip mide borusunun yanina yerlesen mideyi almis asagiya kelepce yapmas yukari kacmasin diye buda mide borunun daha iyi koruyor dedi

Ama ana nedeni haha duruyor miden normal suan her insandaki gibi yukarda mide borusunun yanina yerlesmemis ..yani Gerd hastaligin gecer diyor Gerd hastaliligin b�t�n syptonlari var beide amaleyattan sonra baya bir hafifledi ama gecmedi inkl bununla Berater gecer
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Mart-2024 tarihinde 11:53
�teki sonuclarima Bakterien sibo sonucunu g�sterdi PH sonuclarini g�sterdi .. bak sibo tedaviye baslamadan �nce ictigin sivi beyaz bir sivi 30 dk sonra PH 11 den 55 e cikiyor yani daha cok asid demek

kac Saat yemek yemedin siboya gitmeden �nce dedi 16 Saat felan dedim g�l�mseyip basladigin PH 11di Normandie 1 1.5 en fazla olmasi gerekiyordu sonucta midende Bisky kalmamis haha 11 den fazla PH dedi

Konustuklari ve s�Ledikleri birebir dogru dokotrun bana G�re ..

�nerdigi sey 1 2 g�n hic bisey yememek su icmek sonra kuru ekmek ile baslamak zwibak diyorlar ondan al dedi PH derecesini en d�s�k seviyeye indirip PH si en d�s�k Olan yiyeceklerle yavas yavas y�kseltip mideni alistirmak daha fazla PH yiyecekleride kolayca sindirsin diye ekledi b�yle iste mide kelepcesi ist yarar Amma istedigin Kader amaleyat ol bir delik bulur cikar basinca dayanamaz diyor ana nedeni PH y�kseliyor basic oluyor oda bogazini mide borunu yakiyor arti bide k�t� sindiriyorsun oda cok koku yapior yukari vuruyor dedi cok dogru konustu bencede sorun bu baska bir sey kalmadi amaleyat kagidimdada gerd yaziyor her yol buna cikiyor ztn basta yerimde Sprung yok herseye baktirdim
Başa Dön
Icardi2 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Icardi2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Mart-2024 tarihinde 12:42
İlk gönderen: kaderarkadaslar kaderarkadaslar yazdı:

�ncelikle ge�mis olsun senin i�in �ok sevindimm. Ve tesekkir ederiz bizi bilgilendirdigin i�in. Bir arkadasimiz daha birada yazmisti. Ben de ramazandan sonra kullanacagim insallah. Cesaret edememistim ama zararli birsey degil sanirim. Bende �ok dua ediyorum ve zamani geldiginde duamin kabul olacagina inaniyorum�
Sadece bentonit kullansak yetmezmi yaninda curcumin sart mi acaba ?
Kardesim bir g�n bile bekleme bende zaten ramazanda basladim. A� karnina t�ketmek lazim oldugu i�in s�yle yapiyorum. Iftarimi yapiyorum sonra gece 12 gibi i�ip yatiyorum. Sahurda birsey yemiyorum sahurdada i�iyorum ilaci sana tavsiyem bir g�n bile kaybetme. Internette bi tik daha pahasi satiyorlar ben aktardan buldum mediclay markasi. Ve bunu curcumin isimli bir ila� daha var onla berabrr t�ketince hem bakterileri �ld�r�yor, hem curcumin sayesinde yeniden arizali bagirsak onariliyor. Ben ikisini bir t�ketiyorim ve etkisini 1 hafta sonra g��receksin. Yputubede �ok bilgilendirici vidiolar var iyi arastir izle. Tip d�nyasi �aresiz onlara kalsak �lene kadar b�yle yasayacagiz. Bu BENTONIT KILI 1000 senedir kullanilan bir ilac. Osmanli zamani zehirlenmelere karsi kullanilan bir ila�. Akrep zehrini yilan zehrini dahi hemen v�c�ttan aticak g��te bir kil ve hi�bir yanetkisi yok. En b�y�k faydasi da k�t� bakterileri temizlerken faydali bakterilere dokunmuyor. G�n�m�z tip d�nyasi bakterileri �ld�rcem diye faydalilarida �ld�r�yor ve iyilesmek imkansiz oluyor. �ok eminim yakinda t�m mide hastaliklari bentonit ile ��z�lecek. Bende bogazimda asiri giciklanma burun tikanikligi siskinlil refl� siksyetlerim bu s�re�te ge�me noktasina geldi geceleri rahat uyuyorim �ok s�k�r. Siskinligim ge�ti bogazda giciklanma ge�ti �ok s�k�r. ��nk� bunlarin hepsinin sebebi bagirsaklarimizin arizali olmasi. Biz orayi tamir etmeden hi�bir zaman sorunu ��zemeyiz. Ve bu bagirsagi en iyi sekilde onarmak BENTONITIN isi rabbim hepimize sifa versin, kendim i�in ne kadar dua ettiysem bu hastaligi �eken herkes i�inde ediyorum. D�nyada pisikolejik olarak insani bunaltan birsey yoktur. Insan yasamak istemiyor �lmek istiyor sanki ayip birsey yapmis gibi hissediyor halbuki hi�bir sucumuz yok sadece bagirsaklarimiz hasta.. insallah bir kisiyefe olsa faydam olur
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Mart-2024 tarihinde 13:16
�ok tesekk�r ederim. Bol su t�ketilmesi gerek ve ramazanda istesek te t�ketemiyoruz o nedenle sonrasinda basliyim dedim.
Başa Dön
anonim93 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anonim93 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Mart-2024 tarihinde 16:19
Merhaba ge�mis olsun �ncelikle �ok sevindim adiniza tekrar umutlandirdiniz beni umarim geri gelmez curcumin i nerden aldiniz acaba internette bir s�r� var ama hangisini kullandiniz
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Icardi2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mart-2024 tarihinde 00:19
İlk gönderen: anonim93 anonim93 yazdı:

Merhaba ge�mis olsun �ncelikle �ok sevindim adiniza tekrar umutlandirdiniz beni umarim geri gelmez curcumin i nerden aldiniz acaba internette bir s�r� var ama hangisini kullandiniz
Aktardan buldum Immunat markasi. Sabah aksam bir kasik a� karnina bentonitle beraber t�ketiliyor. Ikisi beraber t�ketilince etkisi �ok daha artiyor ve curcuminin onarici �zelligi sayesinde bozulmus bagirsak duvarlarimiz tekrar onariliyor. Umutlanman �ok g�zel insallah iyilesincede mutlu olcaksin kardesim. Bende �ok umutsuzdum �lmek i�in dua ediyordum hatta, ama ��z�m� varmis �ok s�k�r. Birde bi �nerim var ben ayni zamanda bactolac sivi probiyetikte siparis ettim yarin elime ulasicak bu s�recte onu kullanmakta faydali olur diye d�s�n�yorum, bentonit ve curcumin zararli bakterileri yok ederken faydali bakteri takviyesi yapmak �ok mantikli geldi. Onuda �neririm tubitak onayli ilk canli probiyotik 1.5 milyar canli probiyotik var ve mide asidine takilmadan ge�ip bagirsaga ulasiyormus. Onuda takviyene ekleyebilirsin ben �yle yapicam. 3 ay boyu bentonite devam 2 kutu kurkumine devam. En g�zel yanida �ok asiri diyetede gerek yok ben sade sekeri minumum seviyede azaltim, diyet ger�ekten �ok zor oluyordu ama bentonit diyetsizde g�revini yapiyor
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mart-2024 tarihinde 02:01
Icardi2 burda aklima takilan bir sey var, bentonit sadece zararli bakterileri �ld�r�yor yararlilara dokunmuyor demissin ama b�yle bir sey m�mk�n degil. Antibiyotik i�ince t�m�n� �ld�r�yorken bentonit sana dokunmayayim seni �ld�reyim nasil der?

Bagirsagin hastalanmasinin sebebi zaten var olan y�zlerce �esit bakterinin uyum i�inde yasarken bir veya iki �� �esidin asiri �ogalarak toplamdaki y�zdesinin artmasi y�z�nden oluyor. Bentonit dedigin gibi bakterileri �ld�r�yorsa tipki antibiyotik gibi t�m �esitleri �ld�rmesi lazim.

Internette arastirinca agizdaki bakterileri de �ld�rd�g�n� okudum, bir ka� g�n i�me bakalim koku geri gelecek mi? B�ylece ger�ek ortaya �ikar.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mart-2024 tarihinde 03:18
Evet bende yazicaktim. I�mediginde geri gelme oluyor mu onu da test et. Ant�biyotik gibi birakinca geri de gelebilir
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anonim93 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mart-2024 tarihinde 05:06
umarim gelmez bentonit i�erikli medikilin�in dogal dis macunu ve agiz �alkalama suyu da var bakmak isterseniz eger �yle mikrop �ld�r�c� bi �zelligi varsa �m�r boyu bu dis macununu ya da agiz �alkalama suyunu kullanmaktan zarar gelmez diye d�s�n�yorum ama umarim gerek duymayiz geri gelmez en korktugum sey. bentonit kullanan bir arkadas daha vardi o geri gelmedi foruma tekrardan umuyorum ki tamamen iyilestigi i�in gelmemistir
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anonim93 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mart-2024 tarihinde 05:26
birde bence kullanirken aralikli olarak gaita testi ver daha basindayken ilk basladigin zaman ve son zamanlardaki bakteri oranini g�rebilmek i�in senin i�in iyi olur iyi bir gastroent. dr u bul her seyi anlat ve her ay ver bence. Benim de cumartesi g�n� endoskopim var doktora her seyi anlattim saskinlikla dinledi ve bendeki bilgileri duyunca bi tik soka ugrattim doktoru s�ylemek istedigi her seyi nerdeyse ben s�yledim. bentonitten de bahsedecegim endoskopiden sonra gaita testi de istemisti benden ben de ramazandan sonra baslayip bitene kadar her ay test vermek istiyorum bakalim ne diyecek doktor
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Icardi2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mart-2024 tarihinde 09:42
İlk gönderen: Tospik Tospik yazdı:

Icardi2 burda aklima takilan bir sey var, bentonit sadece zararli bakterileri �ld�r�yor yararlilara dokunmuyor demissin ama b�yle bir sey m�mk�n degil. Antibiyotik i�ince t�m�n� �ld�r�yorken bentonit sana dokunmayayim seni �ld�reyim nasil der?

Bagirsagin hastalanmasinin sebebi zaten var olan y�zlerce �esit bakterinin uyum i�inde yasarken bir veya iki �� �esidin asiri �ogalarak toplamdaki y�zdesinin artmasi y�z�nden oluyor. Bentonit dedigin gibi bakterileri �ld�r�yorsa tipki antibiyotik gibi t�m �esitleri �ld�rmesi lazim.

Internette arastirinca agizdaki bakterileri de �ld�rd�g�n� okudum, bir ka� g�n i�me bakalim koku geri gelecek mi? B�ylece ger�ek ortaya �ikar.
hocam eksik okumussunuz, bentonitin alameti zaten �ld�rmemesimde bu bakteriler �ld�r�l�ncr diren� sagliyor dahada g��leniyor. Bentonit ise d�nyadaki negatif y�kl� iyonlardan oldugu i�in pozitif y�kl� olan bakterileri kendine miknatis gibi �ekiyor. Yani �ld�rm�yor fizikte nefatif pozitif iliskisi gibi d�s�n�n ters iyonlar birbirini �eker, b�ylece onu �ekip diski yoluyla atiyor, b�ylece bakteri diren� saglayamiyor. Iyice arastirin sosyal medyada iyilesmis binlerce insan g�rd�m bagirsak hastasi olan. Ama bir iki g�n kullanip birakip aa geri geldi demekle olmaz bu is. Zaten etkisini 1 haftada farkedersiniz ama bir bagirsagi saglikli hale getirmek i�in 3 ay d�senli kullanim gerekiyor, gerisi size kalmis bende kendimce arastirmalarimla bunlari s�yl�yorum �ok iyi bildigimi iddia etmiyorum, umarim bu hastaligi �eken herkes iyilesir
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Icardi2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mart-2024 tarihinde 09:50

umarim gelmez bentonit i�erikli medikilin�in dogal dis macunu ve agiz �alkalama suyu da var bakmak isterseniz eger �yle mikrop �ld�r�c� bi �zelligi varsa �m�r boyu bu dis macununu ya da agiz �alkalama suyunu kullanmaktan zarar gelmez diye d�s�n�yorum ama umarim gerek duymayiz geri gelmez en korktugum sey. bentonit kullanan bir arkadas daha vardi o geri gelmedi foruma tekrardan umuyorum ki tamamen iyilestigi i�in gelmemistir
hocam bizim sorun bagirsaktan kaynakli agiz i�i istedigimizi yapalim senelerce yaptik en ufak faydasi olmadi olamazda. Biz sorunun temeline inmek zorundayiz, bu bentonitin tarihinide arastirin kizilderililere kadar gidiyor kullanimi, eski toplumlar kutsal toprak vs diye isimler takmislar. Osmanli zamani her zehirlenme bentonit kili ile tedavi edilmis ama g�n�m�z tip d�nyasi bu tarz seyleri yok sayip sa�ma sapan tedavilerle iy� etmek s�yle dursun dahada hasta edip paramiza konuyor.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mart-2024 tarihinde 11:21
Slm g�n�m�z tippi yok saymiyor buna benzer baya bir seyler var bagirsak temizleme felan 30 g�n s�r�yor

Tabi buda var dedigin gibi 50 euroya satiliyor cok sein var b�yle yarari varmi bilmiyorum eczanelerde satiliyor ..

Messlatte ic temizligi var her sey icin 80 euro 30 g�n s�r�yor Parasit temizleme bakteri sac ten hepsi bir arada k�sede duruyor extra yeri var b�yle seylerin daha demin Gittim baktim ist yararmi bilmiyorum ..

S�ylede bisey bu dedigin seyler Vera �nerdigin seyler ..
Etkileri Doktorun dedigi seyler bozuk oln seyler hap yazdi 2 ay olmafi bundanda denirim bakalim
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mart-2024 tarihinde 15:37
Arkadaslar bu bentonitin i�inde kursun olanlari varmis amman dikkat edin, koku ge�sin diye kursun zehirlenmesinden nallari dikmeyin
Başa Dön
Icardi Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Icardi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mart-2024 tarihinde 16:48

Arkadaslar bu bentonitin i�inde kursun olanlari varmis amman dikkat edin, koku ge�sin diye kursun zehirlenmesinden nallari dikmeyin
yanlis bilgi veriyorsunuz, youtubede orhan bahadir �zg�n kanalinda bentonitte aliminyum varmi vidiosunu izleyin l�tfen.bir kisinin dahi umudunu yitirmemek lazim, emin olmadan bunu yapiyorsunuz.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mart-2024 tarihinde 17:04
[/QUOTE] yanlis bilgi veriyorsunuz, youtubede orhan bahadir �zg�n kanalinda bentonitte aliminyum varmi vidiosunu izleyin l�tfen.bir kisinin dahi umudunu yitirmemek lazim, emin olmadan bunu yapiyorsunuz. [/QUOTE]

Ben dogru ya da yanlis bilgi vermiyorum, sadece uyarimi yaptim ��nk� i�inde kursun olan bentonit de satiliyormus internette. Sonu�ta bentonit denen sey yanardag lavlarinin p�sk�rt�ld�kten sonra soguyan kaya�larmis. Bunlarin da �esitleri varmis. �esitlerinden birinin %90 nindan fazlasi �lkemizde Ordu ilindeymis.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anonim93 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mart-2024 tarihinde 21:47
Icardi2 durumunuzu ara ara g�nceller misiniz hala koku yok mu l�tfen ge�se de geri gelse de bilgilendirin bizi ben de ramazandan sonra baslayicam insallah 🙏🏻
Başa Dön
Semiha Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Semiha Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Mart-2024 tarihinde 21:59
Ben de arastirip almistim aylar �nce. bentonit i ama bol su t�ketmek gerekiyor diye biliyorum bu s�re�te. O y�zden ramazan sonrasi baslayacagim ben de. Sifa olur kullananlara insallah.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anonim93 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Nisan-2024 tarihinde 17:41
İlk gönderen: Icardi Icardi yazdı:

yanlis bilgi veriyorsunuz, youtubede orhan bahadir �zg�n kanalinda bentonitte aliminyum varmi vidiosunu izleyin l�tfen.bir kisinin dahi umudunu yitirmemek lazim, emin olmadan bunu yapiyorsunuz.

Merhaba hala kullaniyor musunuz ve durumunuz nedir g�nceller misiniz
Başa Dön
xauke7 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı xauke7 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Nisan-2024 tarihinde 22:06
b�yle bi kullanici umut birakip bi anda kayboluyor acaba diyorum kurtuldu artik ugramiyormu
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anonim93 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Nisan-2024 tarihinde 13:14
Bentonit kili ben de aldim kullanmaya basladim yarin 20 g�n olucak kesinlikle ise yariyor yazmak i�in biraz daha kullanmayi bekledim 3 ay devam etmeyi d�s�n�yorum umarim birakinca geri gelmez
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Nisan-2024 tarihinde 18:51

Bentonit kili ben de aldim kullanmaya basladim yarin 20 g�n olucak kesinlikle ise yariyor yazmak i�in biraz daha kullanmayi bekledim 3 ay devam etmeyi d�s�n�yorum umarim birakinca geri gelmez

20 g�nl�k ara sonu�lari yazabilirsin,

Hangi sikayetlerine iyi geldi �rnegin? Hangilerinde ise yaramadi?
Başa Dön
Hhhhdjdjd Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hhhhdjdjd Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Nisan-2024 tarihinde 21:07
Ben kullandim hi�bir ise yaramadi
Başa Dön
Ayse a. Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ayse a. Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mayis-2024 tarihinde 14:59
Son durumunuzu gunceller misiniz?
Başa Dön
ikimiz Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ikimiz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Haziran-2024 tarihinde 11:03
Evet uzunca arastirma ve tecr�bemden sonra bu bilgiyi sizler ile paylasmak istiyorum.
Tip 4 yani b.k gibi kokan nefes kokunuz var ise biliniz ki sebeb olan fakt�r bagirsaklariniz. Bagirsaklariniz bir araci seretonin hormonu y�zde 90 bagirsaklardan salgilanir. Bu doksanin da �ok y�ksek baya baya y�ksek bir kismi ince bagirsaktan salgilanir.
Kokudan muzdarip olanlar ge�misinize baktiginizda deprosyon ge�irdiginiz oldu mu ? yada farkli bir madde antideprasan ge�misiniz var mi ?
D�nyadan milyonlarca ibs, sibo hastasi var. Ka� tanesinin nefesi kokuyor. �ok az sayida.
Vucudunuzun alisik oldugu o eski mutluluk dengesi bozulmus olabilir mi ?
Yapmamiz gereken kokuya degil, stresi bitirip mutluluga odaklanmak.
Bu yazim bilimsel degil ama. Kokunun k�k nedeni psikoloji,
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ikimiz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Haziran-2024 tarihinde 11:16
Kokuya neden olan k�k nedeni ��zmedikten sonra, o kokunuz yine gelecektir.
�rnek bir haftalik dogaya kampa gidin. Sessize alin telefonlarinizi, en sevdiginiz kisileri yaniniza alin. Bir deneyin.
Bazi durumlar da tabi psikiyatrist de devreye girmesi gerekebilir.
Ama bilim gelismekte olan bir sistem. Sibo yada ibs nin nefes kokusu yaptigi y�z de y�z bilimsel bir ger�ek bile degil. Bir konunun bilimsel olmasi i�in bilimsel literat�rde yer almasi gerekiyor.
Deneyler tezler yazilmasi gerekiyor. Tabi Laboratuvarda hocalarimiz gaz �l��mlerinden kokuyu tespit edebiliyor.
Ama bu konular hen�z denekler ile yapilip literat�re girilmemis.
O y�zden herkes kendi tecr�belerini paylasiyor. Bilim ilerlediginde bu konulara g�l�p ge�ecegiz ilerki zamanda. Ama dedigim gibi. Stresi y�netmemiz lazim. Bilin�alti y�netme kitaplari da okuyabilirsiniz.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ikimiz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Haziran-2024 tarihinde 11:29
Size bi nokta atisi daha yapayim. Hipnozu da arastirabilirsiniz.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Haziran-2024 tarihinde 12:02
@ikimiz Abicim haklisin da insanoglu stresi y�netebilse zaten d�nyada hem psikolojik hem de normal hastaliklarin %90'i olmaz. Stres y�netimini yapamadigimiz i�in psikiyatri diye bir bilim dali ortaya �ikmis.

Dediklerinde elbette haklilik payi var, uzun s�re strese maruz kalinca herkesin baska bir organi bozuluyor. Kimi sa�kiran oluyor kimi zona d�k�yor, kimi depresyona giriyor kimisinin de bagirsaklari bozuluyor.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.