![]() |
Dis ipi gerekli mi? |
Yanıtla
|
| Yazar | ||
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Dis ipi gerekli mi?Gönderildi: 15-Agustos-2016 tarihinde 18:16 |
|
|
Abd saglik bakanligi kafalari karistirmis. Uzun s�reli arastirma yapilmadi diyorlar. Dis plagi olusmasini engellemede etkisi kanitlanmadi sadece hijyenik y�ne bakildi demisler.
http://www.ntv.com.tr/saglik/dis-ipi-gerekli-mi-gereksiz-mi,eWwtwgoe7UuE2bGfR8xTsA |
||
![]() |
||
gececek
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Ekim-2016 tarihinde 11:55 |
|
|
bence cok gerekli bisey hatta onsuz yapamiyorum desem yalan solemis olmam.. hergun kullaniyorum dis taslarimi temizlettikten sonra... haziranda temizlettim 4-5 ay oldu disimi fircalamadan once dis ipi kullaniyorum dis plaklarini aliyor ve unutmayin ki dis plagi koku yapar internette bununla ilgili bir suru kaynak var ayrica kendim de sahit oldum dis plaginin koku yaptigina
ben kokudan kurtuldum gibi biseyim, hatta konu bile acmistim forumda. Hergun dis ipi ve dislerimi fircaliyorum koku sabahlari cok cok az oda acliktan ve agiz kurulugundan zaten normal o olmasi gereken yani , kahvalti yaptiktan snra geciyor suna inanin agiz bakimi gercekten cok onemli ben bide dislerimi fircalamadan once dilimi de temizleyip dislerimi fircaliyorum |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Ekim-2016 tarihinde 17:29 |
|
|
hocam sizce gereklimi dis ipi?
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Ekim-2016 tarihinde 17:35 |
|
Sik ve birbiri �zerine binmis disleri olan bireytlerde ve k�pr� g�vdesinin altini temizlemek i�in gerekli olabilir. Fakat seyrek dislilerde dis ipi kullan diye israr edilmesine gerek yoktur -M |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Ekim-2016 tarihinde 18:30 |
|
dislerim �ok yapisik aralarinda sari tabaka gibi seyler g�rebiliyorum yani demek oluyorki bana lazim tesekk�rler hocam yorumunuz i�in |
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Ekim-2016 tarihinde 14:00 |
|
Evet disleriniz fazla sikisik bitisik ve �aprasik ise dis ipi iyidir. Ama dislerinin arasinda bosluklar bulunan, seyrek disli birisine dis ipini telefuz bile etmiyorum. Insanlari biktirmamak lazimdir. Bu g�n dis fir�alamaya bile vakit ayiramayan insana her defasinda ip kullanmayi sart kosarasaniz, ip kullanmaya zorlarsaniz, mutlaka ip kullan diye yola �ikarsaniz, bireyler ka�ar. Sogur. Fir�adan bile uzaklasir. Hatta dis fir�alamayi tarif ederken dis etinden dise bilmem ka� derece ile tarif etmeyi bile yanlis bulurum. Yukari asagi fir�alayin tanjant-kotanjant d�s�nmeyin diye tarif ederim. Dis ipi de b�yledir. Seyrek disli ise vaktiniz yoksa dis ipi kullanmayabilirsiniz derim -M |
||
![]() |
||
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |