Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Dis macunu kullanmadan fir�alama

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı msms Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Dis macunu kullanmadan fir�alama
    Gönderildi: 05-Ekim-2014 tarihinde 12:29
D�n Dr A. Rasim K���kusta dis temizliginde fir�a,disipi ve suyun yeterli oldugunu s�yledi. Agizdaki bakteri dengesini bozmamak i�in ��r�g� olmayan kisilerde bu daha mantikli olabilir.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Ekim-2014 tarihinde 21:00
Dislerimizi macun ile fir�alamaliyiz
-M
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Ekim-2014 tarihinde 21:09
helal dis macunu diye �r�nler var. spumy kullaniyorum ben, diger dis macunlarindaki o asiri agir keskin nane flor�r vs yok, memnunum ben.
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Ekim-2017 tarihinde 11:10
Hocam �ok merak ettigim bir konudaha var , daha �nce burada g�rm�st�m ama bulamadim bi t�rl� , Dis fir�alarken macun kullanmanin bir zarari yoktur degil mi? varmidir agiz kokusu yaparmi? eger zararsiz ise macunlardaki ppm flor�r rakami bize neyi ifade eder fazla veya az olmasi �rnegin evde 2 adet macun var 2 side ayni marka ama 1. macun 140ppm fl�r�r iken 2. si 1000 ppm fl�r�r arada daglar kadar rakam var a�iklik getirirseniz �ok memnun olurum , saygilar.
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Ekim-2017 tarihinde 11:54
Dis fir�alarken dis macunu kullanmak faydalidir, gereklidir.

ppm = part per million (milyonda bir oraninda) anlamina gelir. Konsantrasyon birimidir.

Dis macunlari i�erisinde Flor ne kadar fazla ise o kadar faydalidir.

(Internette dolasan flor zararlidir zehirlidir dedikodularina inanmayiniz.)
-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Ekim-2017 tarihinde 15:57
sag olun hocam , 1000 ppm olani kullaniyorum bitmek �zreyken yenisini almis ailem yenisine baktim 140 ppm 2 side ayni marka farkli �esit niye b�yle yapiyorlarsa az fl�r olunca malzemedenmi �aliyolar acaba ucuzami getiriyorlar :D arada 860 ppm fark var sasirdim
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Ekim-2017 tarihinde 16:59
s�kse , para ve prestij amaci ile bir balon u�urdular. Flor zehirlidir dediler. ��nk� satacak yeni bir �r�n yaratmak istediler : Florsuz macun. B�ylece para kazanacak yeni bir musluk a�tilar.

�cret karsiligi videolar hazirlatip internete s�rd�ler. S�z�mona d�nya savasinda flor zehirli gaz olarak kullanilmis diyerek cahil insanlari florun zehirli olduguna inandirmaya �alistilar

Bizlerden de kandirabildikleri oldu. Bazi hekimler flor aleyhine bilim destegi olmaksizin yazdi �izdi konustu. Para alip almadiklarini bilemeyiz.

Suraya g�z atiniz:
http://blog.aydinmur.com/genel/florsuz-dis-macunu-eksiktir.html

Artik 3 a�ili fir�a, 12 saat etkili macun veya 7 etkili macun palavlaraina milletin karni doydugu i�in nitelikli yalan s�ylemeleri gerekiyor. Cahil halk bile anladi ki en ucuz macun ile en pahalisi arasinda hi� fark yok.

Sonunda florsuz dis macunu hurafesini uydurdular.
Epey para kazanmis olmalilar. Dis eti kanamasina iyi gelen dis macunu da benzer kategoriden aldatmacalardir. Hi� bir macun dis eti kanamasini durduramaz.

Fir�anin ulasamayacagi yerlere ulasan gargara da benzer kategoridendir. Vesselam
-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Ekim-2017 tarihinde 17:26
sanki b�yle yaparak agiz kokusunu toplumda artirip ekstra �r�nlerinide yamalama gibi bi projeleri olabilir dediginiz gibi hocam bu isi paraya d�k�yorlarsa lanet olsun onlara insanlarin hastaliklarindan para kazanmak nekadar asagilik birsey..
Başa Dön
Pcsm100 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Pcsm100 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Ocak-2020 tarihinde 20:46
Merhaba, Murat hocam sizin yazmis oldugunuz agiz kokusu kitabinda dis macunu ile ilgili b�l�m� okudum ve bir dis macunu se�mekte �ok zorlaniyorum bir�ok dis macununun i�indekiler b�l�m�n� okudum ve hepsinde olmamasini d�s�nd�g�n�z maddeler var,sayenizde en iyi agiz bakim suyu olan Halitosili kullaniyorum ve agiz kokusu i�in en dogru dis macununu'da kullanmak isterim,tesekk�rler.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Ocak-2020 tarihinde 12:03
�ok �zel 1-2 tanesi hari� kimyasal yapilari tamamen benzesir. Tatalandirici veya renkelndirici veya degersiz bir ka� kimyasal katki maddesini degistirip sanki mucize etkileri varmis gibi tv reklami veriyorlar. Salak yerine konuluyor oldugumuzu hayret ve ibretle izliyorum. Bizden hi� kimse ses �ikarmiyor. Hatta alkis tutanlarimiz var. Tv reklamlarina aldanmayiniz.

B�t�n dis macunlari hemen-hemen birbirinin aynisidir.
En ucuz dis macununu satin aliniz.
Powerdent kullaniyorum.

-M
Başa Dön
Pcsm100 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Pcsm100 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Ocak-2020 tarihinde 12:44
Kesinlikle katiliyorum, keske birde dis �alismaniz olsa. Bu arada Bactoblis adli i�erisinde 1 milyar streptecocus salivarius k12 adli oral probiyotik mikroorganizma var (yurtdisinda s.salvarius m18 olani ile beraber satilan larida var) , bu �r�n� eczaneden aldim ve 15 g�nd�r tavsiye edildigi gibi kullaniyorum, a�ik�asi bir faydasini g�rd�m diyemem, sizce nasil bir �r�n, mutlaka bir faydasi varmidir?

Uzun tutmak istemem ama son sorum sizin kullandiginiz �r�nler veya agiz kokusu i�in aldiginiz tedbirleri bizimle paylasirmisiniz?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Ocak-2020 tarihinde 13:03
Probiyotiklere inanmiyorum. Herhangi �zel bir �nlem almiyorum
-M
Başa Dön
Guest Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Guest Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Ocak-2020 tarihinde 01:00
İlk gönderen: Pcsm100 Pcsm100 yazdı:

Kesinlikle katiliyorum, keske birde dis �alismaniz olsa. Bu arada Bactoblis adli i�erisinde 1 milyar streptecocus salivarius k12 adli oral probiyotik mikroorganizma var (yurtdisinda s.salvarius m18 olani ile beraber satilan larida var) , bu �r�n� eczaneden aldim ve 15 g�nd�r tavsiye edildigi gibi kullaniyorum, a�ik�asi bir faydasini g�rd�m diyemem, sizce nasil bir �r�n, mutlaka bir faydasi varmidir?

Uzun tutmak istemem ama son sorum sizin kullandiginiz �r�nler veya agiz kokusu i�in aldiginiz tedbirleri bizimle paylasirmisiniz?

Bactoblis 1 ay kullandim hi� etki etmedi. Disaridan alinan Hicbir Probiyotik bana gore kolonize olamiyor ne agiz i�in olanlarda ne de bagirsak i�in olanlarda. Nedenini bilmiyorum belki suni olduklarindan belki de ger�ekten sisirilmis balon olduklarindan.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.