Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Dis Sizlamasi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kemal Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Dis Sizlamasi
    Gönderildi: 18-Mart-2012 tarihinde 09:52
Hocam merhaba dis�iye karsi asiri derecede korkum var.Dislerimi fir�alamazdim hi� dis fir�asi midemi bulandiriyordu zira suan 16 yasindayim 2 sene �nce yemek yerken �st�ne basamadigim bir disin agrisiyla doktora gittim dolgu yaptilar.Bu seneye kadar problem yoktu.Yapilan dolgu kirilmisti biraz bende yeniletmeye gittim 4 disimin daha dolgu yapilmasi gerektigi s�ylendi bende yaptirmadim 2 tane yaptirdim geldim.Fakat ne olduysa oldu su son 2 aydir dislerime acayip sekilde �zen g�steriyorum.Fakat �n dislerimin arasi biraz ��r�k nefes alinca bazen hafif bir sizlama oluyor �ok korkuyorum kanal tedavisi derler diye.Hocam dislerim distan hi� ��r�k gibi g�z�km�yorlar ama i�ten i�e sinsi sinsi ��r�yorlar dis sizlamasinda ne gibi tedaviler uygulanir ?.Dislerime bakmadigim i�in �ok pismanim artik g�nde 2 kere en az 2 dakika olmak sartiyla fir�aliyorum insallah ge� kalmamisimdir :(
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mart-2012 tarihinde 10:56
Dis fir�asina baslamak i�in hi� bir tarih ge� degildir. Fir�alamaya baslayin ve �evrenizdekilere bunu anlatin. Sizlama basladiysa erken yakalanirsa basit bir dolgu ile problem tamamen kaybolur. Eger ge� giderseniz kanal tedavisi gerekir. Hi� korkamyin ikisi de agrisiz bir islemdir.
Başa Dön
Kemal Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kemal Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mart-2012 tarihinde 14:17
Kanal tedavisi hakkinda internette okudugum �ok sey beni korkuttu.Sinirleri alirken insanlarin yerlerinden si�ramalari.Birde �n dislerime dolgu yapilirsa bu dolgu estetik olarak g�zel g�z�k�r m�?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mart-2012 tarihinde 19:00
İlk gönderen: Kemal Kemal yazdı:

Kanal tedavisi hakkinda internette okudugum �ok sey beni korkuttu.Sinirleri alirken insanlarin yerlerinden si�ramalari.Birde �n dislerime dolgu yapilirsa bu dolgu estetik olarak g�zel g�z�k�r m�?

Kanal tedavisi agrisiz, kompozit dolgular estetiktir. :-)
Huzurlu olun, rahat olun. Dis hekiminize g�venin.
Veya g�vendiginiz dis hekimine gidin.

Başa Dön
Kemal Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kemal Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mart-2012 tarihinde 19:16
G�zel yorumlariniz i�in tesekk�r ederim hocam.�zel doktorlara para yetmiyor.Devlet hastenesindeki doktorlar ise �ok agresifler ve g�ven vermiyorlar bana.Nefes alirken �st dislerimin bazilari sizliyor bazen alttaki dislerde sizliyor ayrica yemek yerken dis fir�alarken sag tarafla yemek yerken orda bir diste ufak bir aci oluyor ama hangi disim oldugunu kestiremiyorum.Artik bu sorunlar t�kenmeyecek gibi bir his kapladi i�imi hi� yoktan ailemi masrafa sokuyorum hocam �ok �z�l�yorum keske sundan 2-3 sene �ncesine kadar dislerimi fir�alasaydim :(
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.