Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Dil temizligi yaparak iyilestim

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı komsununcocugu Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Mart-2018 tarihinde 19:14
Herkese Merhaba.
   ï¿½ncelikle burada sunu yaptim harika oldu veya su doktora gittim d�zeldim diye mesajlar yollayan arkadaslara tesekk�r ederim.Hos �ogunun dedigini ben zaten daha �nce yapmistim ama sonu� alamamistim.

Bir devlet �niversitesinde hemsirelik b�l�m� �grencisiyim arkadaslar ve su ana kadar yaklasik 7 yildir agzimdan igren� kokular yayiliyor.Ben bunu lisedeyken farketmemistim.�nceleri ne kadar bana belli etmek istemeseler de arkadaslarim benimle konusurken y�zlerinde hemen bir eksime beliriyordu.Ben onlara yaklastik�a onlar ka�iyordu.�ok samimi oldugum insanlar olduklari i�in �z�lmemem i�in bana s�ylememisler bunu 5 sene sonra �grendim.�ok uzatmak istemiyorum ama nelere mal oluyor agiz kokusu bilin isterim.

Harika notlarim, staj puanlarim var ve hocalar y�ksek lisans i�in beni kapisiyorlar.INANIN BANA AGIZ KOKUM Y�Z�NDEN onu bile yapmak istemedigimi s�ylemeye hazirlanacaktim.Son �arem bile t�kenmisti.

EVET, bana da sin�zitten kaynaklaniyor dedi KBB uzmani ama ondan degildi.
EVET, her yerde yazilanlar y�z�nden ben de midemde bir hastalik oldugundan s�phelendim.Zaten o konuyu isliyorduk GIS(GastrointestinalSistem) ben de ENDOSKOPI yaptirdim hi�bir ise yaramadi.Doktor 10 paket RENNIE DUO yazdi ve onlarda hi�bir ise yaramayinca karacigerime y�klenmek istemedigim i�in kullanmadim.
EVET, sayisiz naneli seker kullandim biriyle 1 saat konusabilmek i�in ve en sonundaaaaaaaa hasta olmadigimi �grendim arkadaslar.

KURTULDUM!
-Her zaman dislerimi d�zenli fir�aladigim i�in daha fazlasina ihtiya� olmadigini d�s�n�yordum arkadaslar.
Zaten dislerim bembeyaz daha ne yapabilirim?

AMA DILIMIN �ST� DE TABAKA TABAKA OLMUSTU.
yani katman katman renk renk oluyordu ve artik birseyler yapmam gerektigini anladim.Hemen youtube da olsun sosyal medyanin baska mecralarinda olsun tibbi bilgisi oldugunu belli etmek i�in 1000 tane sa�ma sapan s�z savuran insanlari dinlemeyi biraktim ve bu isi ��zmeye karar verdim.

ROSSMAN ALISVERISIM VE KURTULUSUM.
internette �ok arastirdiktan sonra dil temizleyicisi, ORAL-B FLEX dis macunu ve COLGATE nefes kokusu i�in �zel �retilmis dis macununu aldim.VEE dis ipi.

Inanirmisiniz o beyazligina g�vendigim disime dis ipini ilk uyguladigim zaman arasindan koyu yesil kivamli pis tanecikler �ikti.Zaten sok oldum g�r�nce kazidim iyice 20lik dislere kadar.
Dil temizleycisini arkadan �ne ilk kullandigimda b�t�n tabakayi �g�re �g�re �ikardim.Ama o disimin arasindan �ikan yesil par�aciklarin kokusunu AN LA TA MAM .
Bunu d�zenli tekrarladim ve 1 ay ge�mesini bekledim buraya kaydolup sizle paylasmak i�in.Kokudan eser yok arkadaslar.
O plagin olusmasina izin vermedigim i�in kokmuyor.
Bosuna midenizden par�a aldirip ugrasmayin sizin olmayan hastaliklarla.M�kemmel bir agiz bakimi yaptiktan sonra da kokunuz ge�miyorsa gerekli mercilere (Dis Hekimi, Dahiliye Doktoru, KBB servisleri) basvurmalisiniz.�nce saglikli disler ve dil olmali bence.

Maalesef bosuna o kadar islem yapmisim kendime.Su an kardesime test ettiriyorum �fl�yorum.Zaten kendimde hissediyorum yok oldugunu ama emin olmak i�in.
Koku 0 arkadaslar.
Markalari �zellikle yazdim ben onlari kullaniyorum daha iyisi yada ise yarayani olursa l�tfen sizler de paylasin.
Umarim sorununuz benimki gibidir ve hemen ge�er.Ge�mis olsun....
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.