![]() |
Elma sirkesi gargara metodu |
Yanıtla
|
| Yazar | |
dinleyici
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 13-Nisan-2013 Konum: �stanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Elma sirkesi gargara metoduGönderildi: 17-Agustos-2014 tarihinde 19:17 |
|
Selamun aleyk�m.Beyler elma sirkesini az koyarak suyla birlikte sanki yutar gibi arkalara g�t�r�p orda gargara yapmaya �alisin.�nlerde yaptigin gargara dil k�k�n� temizlemiyor.Yapabildiginiz kadar arkalara ulastirip neredeyse yutacak kadar olan yere getirip �alkalarsaniz Allah'in izniyle iyi geliyor.Bu sekilde yapmayinca pek faydasi olmuyor.Geceleri yapmanizi �neriyorum.Dualasalim insaallah :)
|
|
![]() |
|
latte
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Agustos-2014 tarihinde 01:14 |
|
ben suyla karistirmadan saf sirkeyle yapiyorum bir de birazcik bi �ay kasigi kadar yutuyorum organik elma sirkesi.ama 2-3 g�nde bir yapiyorum her g�n degil. y�ntemim dogru mu degil mi bilmiyorum a�ik�asi.
|
|
![]() |
|
anamuur
�ye
Kayıt Tarihi: 22-Kasim-2013 Konum: Mersin Durum: Çevrimdışı Puan: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Agustos-2014 tarihinde 23:50 |
|
murat hocam su bardagina bir yemek kasigi elma sirkesi karistirip icen arkadaslarimiz vardi bunu her gun yapsak mideyle ilgili bir sorun olur mu yada ne siklikla yapabiliriz bilgilendirirseniz sevinirim simdiden tesekkur ederim hocam
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Agustos-2014 tarihinde 10:00 |
|
Faydali degil, zararli degil, ��z�m de degil, etkili de degil. Bu sebeple nasil yaparsaniz yapin �ok �nemli degil.
-M |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |