Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

elma sirkesi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: elma sirkesi
    Gönderildi: 18-Subat-2014 tarihinde 21:53
arkadaslar ben elma sirkesini suyla seyreltip i�iyorum her gece,ve aninda koku kesiliyor,sabah uyandigimda ise normal bir kokuyla uyaniyorum,hissedilmeyecek kadar,g�n i�inde tekrar devam ediyor ama i�tik�e koku yok oluyor,sanirim mideden kaynakli benim sorunum,sizin de denemenizi tavsiye ederim aninda etkili oluyor,d�zenli kullanimda daha etkili olabilecegine inaniyorum.
Başa Dön
buket Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı buket Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Mayis-2014 tarihinde 15:46
Evet elma sirkesi de iyi geliyor :)
Başa Dön
gizemmmm Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gizemmmm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Mayis-2014 tarihinde 15:46
Peki ne kadar sirke ne kadar su katiyorsunuz mideyi toptan goturmeyelim :D
Başa Dön
buket Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı buket Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Mayis-2014 tarihinde 17:59
ben bir bardak suya bir yemek kasigi koyup i�iyorum ama etkisi kisa s�r�yor...
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Agustos-2016 tarihinde 00:04
Arkadaslar Merhaba.bir bardak suya bir tatli kasigi elma sirkesi katip i�iyorum. Yalniz dikkatimi �eken bisey oluyor her seferinde. Deneyenlerde de oluyor mu bilmiyorum.icerken ictikten sonra k���k k���k gegirtiler olusuyor ve koku bisey yemeyene i�meyene kadar gelmiyor �ok ilgin�. Ben kalabalik ortamlara girince i�iyorum genelde. Ve kendimi kisa s�re bile olsa �zg�r hissediyorum o kadar g�zel bi his ki yakinlasip konusabiliyorum gulebiliyorum..Bu hissi anlatamam. Bi sorum olcak arkadaslar elma sirkesi iyi geliyorsa bunun nedeni ne olabilir ? L�tfen yardimlasalim. Kalici olarak kurtuluruz insallah hepimiz :(
Başa Dön
Camur Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Camur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Agustos-2016 tarihinde 13:24
Peki elma sirkesini s�rekli i�mek mideye zara vermez mi?bilmedigimden soruyorum eger ge�iryorsa herg�n sabah aksam i�erim ne kadar g�zel olur en dogal ila�. Murat hocam siz bu konuda ne d�s�n�yorsunuz?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Agustos-2016 tarihinde 13:47
İlk gönderen: Camur Camur yazdı:

Peki elma sirkesini s�rekli i�mek mideye zara vermez mi?bilmedigimden soruyorum eger ge�iryorsa herg�n sabah aksam i�erim ne kadar g�zel olur en dogal ila�. Murat hocam siz bu konuda ne d�s�n�yorsunuz?

Bilmiyorum.
Sirke asittir. Kisa k���k bir ka� denemenin zarar verecegini zannetmiyorum. Fakat sirke i�mek s�reklilik kazanirsa neler olur bilmiyorum. Mekanizmasi belli olmadigi sebebi ile �ekinceli bakiyorum olaya.
-M
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Agustos-2016 tarihinde 16:20
Sirke i�ecekseniz dogal sirke i�in bari, fabrikasyon �retim i�ip kendinize midenize yazik etmeyin.
Başa Dön
BezginBet�l Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı BezginBetül Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Agustos-2016 tarihinde 16:45
Hocam mantik olarak mideye safra salgisi olan kisiler icin uygun gibi duruyor.
Ben de bir s�re denemistim, ama midemde yanma artmisti..
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Agustos-2016 tarihinde 21:09
İlk gönderen: BezginBetül BezginBet�l yazdı:

Hocam mantik olarak mideye safra salgisi olan kisiler icin uygun gibi duruyor.
Ben de bir s�re denemistim, ama midemde yanma artmisti..

Mideye safra salgisi derken ?
Nasil yani?
-M
Başa Dön
BezginBet�l Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı BezginBetül Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Agustos-2016 tarihinde 21:26
Hocam kastettigim sey antral gastrit ve alkalen refl� tanisina dair. Bildigim kadariyla yagli, tatli ve bazik gidalar yerine asit iceren seyler �nerilir bu durumda.
Mesela salataya yag yerine limon damlatilmasi, nar eksisi ve sirke kullanilmasi gibi.
Safra sivisi zaten baziktir, su ile inceltilmis sirke t�ketimi zararli olmaz diye d�s�nd�m.
Sorunuza sasirdim. Yaniliyor muyum yoksa?
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Agustos-2016 tarihinde 01:52
Ben kaynagini bulsam ona y�nelik tedaviye basliyacagim da..her sey de normal �ikiyor.safra demissiniz acaba sorunumun kaynagi bu mu sirkeli su icmekten biktim artik ama mecburum �zg�r olabildigim tek anlar
Başa Dön
mehmet27 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mehmet27 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Agustos-2016 tarihinde 11:15
Ulan-1 senin koku agiz kapaliyken oluyormu ve uzaktan hissediliyormu elma sirkesi iyi geliyor sana yazdigina gore oylemi
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Agustos-2016 tarihinde 20:27
Agiz kapaliyken oluyor evet uzaktan hissedilmiyor.evet elma sirkesi iyi geliyor ama s�yle iyi geliyor. Dislerimi fircaladiktan sonra icersem iyi geliyor Dislerimi fircalamadan icersem pek etki etmiyor gibi. Ikisi bir arada olunca sonu� g�zel oluyor.ta ki bir sey yiyip i�ine kadar. .bazen sirf bu y�zden hi� bisey yiyip icmiyorum disardayken.o anlarin tadini �ikarmak i�in. .ne kadar zor yasiyoruz.insallah hepimiz kurtuluruz bu illetten.caresizlik �ok k�t�
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Agustos-2016 tarihinde 22:07
Agiz kapaliyken koku disari gitmiyor tabi ama koku var yani
Başa Dön
Yagmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Yagmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Kasim-2017 tarihinde 10:47
Merhabalar arkadaslar,

Bende 12 yasimdan beri bu illetle ugrasanlardanim. O kadar �ok sey anlatilabilirki yasadiklarimiza dair hatirlayip �z�lmek istemiyorum farkindaligimi paylasmak istiyorum
Tip1 ve tip 2 agizkokum var diye d�s�n�yorum.tip 1 i umursamiyorum temizlenince geciyo fakat tip 2 elimi kolumu bagliyor geniz akintim var seffaf ve kokusuz (seffaf ve kokusuz oldugundan geniz akitisina odaklanmamistim)ancak ilgili yer kokuyor.nidazol kullaninca koku gidiyor dogal olarak dikkatimi �eken suydu ilaci kullanirken geniz akintimda kesilmisti. Simdi ise baska sebeblerden dolayi sabah a� karnina ilik suya elma sirkesi koyup i�meye basladim bagirsaklarima iyi geliyor.simdide geniz akintim kesildi ve ben bunu elma sirkesine bagliyorum.akinti kesilince koku da ciddi sekilde azaliyor.e benimde umudum artiyor.denemenizi tavsiye ederim en azindan kbb tekrar gittigimde geniz akintimin sebebine egilirler
Sirke nidazol kadar etkili degil ama y�zde 80 hatta 90 azaltiyor rahat ve normal iletisim kurabiliyorsun.

Başa Dön
Akyildiz Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Akyildiz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Mart-2018 tarihinde 10:58
elma sirkesi v�cutta olusmus mantarlari bayiltiyor. o sebepten agiz kokusu ge�ici olarak kayboluyor. antibiyotik kullandiginda kokudan kurtulup, ilaci biraktiginda tekrar kokuyla muzdarip olanlarin mantar tedavisi yada teshisi konusuna odaklanmalirini �neririm. ben su an mantar tedavisi g�r�yorum. iyilesmenin kalici oldugunu tedavide hissediyor insan zaten. nefes alisveris, tirnak yapisi, sa� yapisi, t�k�r�k sekli ve bi s�r� denge degisiyor v�cutta. bence kronik agiz kokusu olanlarin sebeplerinin en basinda, bagirsagin yedigimiz zararli gidalardan beslenerek �retip v�cuda dagittigi mantarlardan kaynaklaniyor. baslangi� olarak agiz sagligini tam stabil hale getirmek �ok �nemli dostlar. uyguladiginiz tedavinin faydasini engelleyebilir. eskimis kaplama var ise, eskimis dolgu var ise, tartar, ��r�k var ise tedavi ettirmeden mantar tedavisine baslamayin. hayal kirikligi olabilir. ��nk� agizdan kaynaklanan koku ve bagirsak mantarindan kaynaklanan koku birbirini engelleyebilir. yine olmadi tribine girebiliriz.
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Nisan-2018 tarihinde 12:37
Akyildiz hakli olabilirsin
Benim 10 senedir (hatirladigim kadar) hem ayagimda hem de ayak tirnaklarimda mantar var ve bu sene yogun krem ve oje tedavisine basladim. 4 aydir tedavi s�r�yor ve mantarin %90 gitti ve benim agiz kokumda epey azalma oldu. Ama bundan mi kaynaklaniyor yoksa dilimi �ok temiz tutuyorum'ondan mi bilmiyorum.
Sen nasil bir tedavi g�r�yorsun? Hap mi, krem mi, oje mi? Bir de i�er de Mantar varsa hangi b�l�me gitmek lazim?
Başa Dön
Akyildiz Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Akyildiz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Nisan-2018 tarihinde 15:39
gastroenteroloji b�l�m�ne gitmek lazim. iyi bir dr a denk gelmek �ok �nemli. en son gittigim dr a "sen bu isi birak kokore� d�kkani a�" dedim. gazeteye haber oluyorduk nerdeyse. bence mantar testini profesyonel biri araciligiyla yapip odaklanmakta fayda var. ayak mantari koku yapiyorsa agizda da mantar koku yapabilir mantigi �zerinde duruyorum ben.
Başa Dön
Ethic1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Temmuz-2021 tarihinde 15:11
Merhaba arkadaslar, gruptakiler az �ok bilir beni 15 yil oldu agiz kokusu yasayali. Burada okudum ancak okudugum yeri tekrar bulamadim. Meyve yiyerek iyilesen arkadaslar durumlarini g�ncelleyebilir ve detayli bilgi verebilir mi??
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.