![]() |
Farenjit |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Ugur
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 11-Temmuz-2021 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: FarenjitGönderildi: 31-Ekim-2021 tarihinde 23:35 |
|
Dostlar aranizda kronik farenjit tanisi konan ve tedaviyle iyilesebilen var mi?
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Ekim-2021 tarihinde 23:58 |
|
Bana murat hoca bu taniyi koydu ama kesin bi ila� tedavisi yokmus sebep olan etkenleri ortadan kaldirmak lazimmis. Kbb doktorlari baktiginda bu herkeste oluyor ila� kullanmani gerektiren bi durum ya da koku yapacak bi sebep yok dediler
|
|
![]() |
|
SIFAARIYORUM
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 04-Eyl�l-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 114 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Kasim-2021 tarihinde 00:09 |
|
Merhaba
Benim de en son faranjit tanisi kondu. Benim bogazimda tahris olmus gibi kirmizi g�r�nt� var, yemek yiyince falan sesim kisiliyor. Mide rahatsizligi vardi bogaza ka�an asit sebep oldu sanirim. Bir de asiri stres. Bogaz enfeksiyonlari da tekrar ettik�e iyilesmiyor. Hem mide hem bogaz enfeksiyonlari birlikte tedavi gerekiyor yani benim Tedavi basladim ama inan ne yaptigimi bende bilmiyorum deniyorum s�rekli |
|
![]() |
|
Ugur
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Kasim-2021 tarihinde 20:53 |
Bana da murat hoca bu taniyi koydu ama kesin bi ��z�m� yok bu hastaligin ne yapacagim hi� bilmiyorum |
|
![]() |
|
Ugur
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Kasim-2021 tarihinde 20:55 |
Madem ki doktorlar koku yapmaz demis peki neden murat hoca bize bu taniyi koydu ki? |
|
![]() |
|
I feel it comin
�ye
Kayıt Tarihi: 26-Aralik-2017 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Kasim-2021 tarihinde 21:38 |
|
Merhaba
Bana da bu tani kondu gittigim bir�ok dr tarafindan uzun s�redir arastiriyorum bu hastaligi ve birka� seyin sebep oldugunu okudum; 1- alerjik bir farenks (yutak), 2- burun problemleri sebebi ile bogaza akinti gibi sebepleri oldugunu hem okudum hem de kendimden biliyorum. Bogazi ekstra iyi tutmak gerek ancak benim pek yapmayi basardigim bisi degil. Alerjim oldugu i�in deloday, burun tikanikligim i�inse otrivine ve burundaki �demi, iltihabi aldigi i�inde rinoclenil kullaniyorum faydasini da g�r�yorum. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |