![]() |
Fast food tarzi yiyecekler |
Yanıtla
|
| Yazar | |||
Nemm
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Fast food tarzi yiyeceklerGönderildi: 19-Subat-2022 tarihinde 23:48 |
||
|
Tip 1 agiz kokum var ve fast food tipi yiyecekleri �ok yersem agiz kokumda bi artis oluyor. Ayrica �ok beyaz ekmek t�ketirsem de ayni sekilde koku artiyor. Sebebi ne olabilir?
|
|||
![]() |
|||
Agizkokusu1
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Subat-2022 tarihinde 11:56 |
||
|
Aslinda artmiyor sen yemek yedikten sonra yemek kokusu ile agiz kokun degisik bi hale d�n�s�yor sende bunu kokuda artis olarak d�s�n�yosun aynisini ben d�s�n�yodum birini sorarak test ettirdim.
|
|||
![]() |
|||
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Subat-2022 tarihinde 12:25 |
||
|
Ben bu konuda farkli d�s�n�yorum. �ayi sekersiz i�meye baslarsaniz dilinizdeki beyazligin da azaldigini fark edeceksiniz.
Fast food dedigimiz hamburger, pizza, tavuk yemeklerinin yaninda verilen soslardaki mayonez, ket�ap, barbek� sosu vs de glukoz denen seker bol miktarda kullaniliyor. E ayrica beyaz ekmekte de zaten bolca gluten var. Glukoz sekeri Tip1 agiz kokusu olan dil sirtindaki bakterileri costurup halay �ektiriyor, 41 pare top atisiyla kutluyorlar bunu, Allah'ini seven defansa gelsin mantigiyla sayilari 1.000 iken 1 milyona �ikiyor dolayisiyla dil sirtinda �retilen s�lf�r, s�lfat, amonyak, �amasir suyu, kezzap, ceset, ��p kutusu kokulari tavan yapiyor.
�zellikle taze beyaz ekmek yedin mi agiz, mide ve bagirsaktaki bakteriler, mantarlar, mayalar bayram ediyor. Kola i�ince de aynisi oluyor. |
|||
![]() |
|||
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Subat-2022 tarihinde 12:29 |
||
|
Nemm, tip1 agiz kokusu oldugunu nerden biliyorsun?
|
|||
![]() |
|||
Nemm
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Subat-2022 tarihinde 21:34 |
||
Dislerimi ve dilimi fir�alarsam koku gidiyor. Bir s�re sonra geri d�n�yor tabi. |
|||
![]() |
|||
squid
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Mart-2022 tarihinde 15:31 |
||
|
Bactoblis kullananlarin tecr�belerini bizle paylasabilirler mi? Geniz akintisi, alerjik sorunlari olanlar
|
|||
![]() |
|||
I feel it comin
�ye
Kayıt Tarihi: 26-Aralik-2017 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Mart-2022 tarihinde 00:02 |
||
|
Merhaba 13 g�nd�r kullaniyorum dr Murat hocanin gargara ve dil macunu ile birlikte kullanmaya basladim. Bogaza ve farenjite iyi geliyor diye kullanmaya basladim. Bu bir iki g�nd�r hi� olmadigi kadar koku yok oldu ancak ben bunu biraz ayvaya bagliyorum. Bu ayva konusunuda siteye yazacagim m�kemmel bi etkisi oldu diye d�s�n�yorum ayvanin bactoblis ise evet agiz ve bogaz i�in faydali bir probiyotik kullanismasinda fayda vardir illaki. Yeni bir durum olursa editlerim.
|
|||
![]() |
|||
I feel it comin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Mart-2022 tarihinde 00:27 |
||
|
Merhaba arkadaslar uzun s�redir bu kadar iyi hissetmemistim �ok rahat konusuyor ve sosyallesiyorum sebebi ise su ayva evet ger�ekten bende sasirdim ancak bu meyvenin alerji, enfeksiyon, mide-bagirsak ve antioksidan oldugu sebebiyle agiz kokusunu da ortadan kaldirdigini okudum. �zel olarak ben de hissettigim farklilik �ok iyi bir bagirsak temizleyicisi oldugu. Evet bir�ok seye iyi geliyor yukarida saydiklarim gibi ancak ben mide-bagirsak'a �zel olarak iyi geldigini ve benim agiz kokumun ortadan kalkmasinin bu oldugunu d�s�n�yorum. Kimseyi yaniltmak istemem ama bir deneyin derim ayva t�kettikten sonra g�n i�erisinde agiz kokunuz yok oluyorsa ve wcde etkisini g�zlemliyorsaniz. B�y�k ihtimalle uzun s�redir bu problemi yasayip ama bagirsak konusu ile ilgili hi� birsey yapmamis olanlar benim gibi bagirsak konusuna egilebilir. Sunu da belitmeliyim dr Murat hocamin �nerdigi halitosil, dil macununu da yaklasik 20 g�nd�r kullandigimi ve 13 g�nd�r de bactoblisi kullanmaya basladigimi ve uzun s�redirde alerji sebebiyle dr yazdigi spreyleri kullandigimi belitmeliyim. Ancak bu ila�larin ve halitosilin bu b�y�k degisime sebep olmadigini asil sifanin ayvada oldugunu d�s�n�yorum Dr. Murat hocam da l�tfen bu konu ile ilgili birseyler s�yler ve arkdaslar da hem yorumlarini hem de deneyenler tecr�be ettiklerini yazarsa sevinirim.
|
|||
![]() |
|||
Agizkokusu1
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Mart-2022 tarihinde 13:22 |
||
|
Murat hoca hangi teshisi koymustu ?
|
|||
![]() |
|||
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Mart-2022 tarihinde 13:36 |
||
|
Ayvayi ka� g�nd�r ve ne siklikta miktarda kullaniyorsunuz? Ka� g�nd�r kokunuz yok? Paylasabilir misiniz rica etsem?
|
|||
![]() |
|||
I feel it comin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Mart-2022 tarihinde 14:08 |
||
|
Murat hocaya muayene olmamistim onun i�in bu konuda s�yleyeceklerim sadece gittigim dr larin teshisleri olacaktir. Alerji, deviasyon problemim hala devam etmekte ancak bagirsak problemine dair hi�bir dr'a g�r�nmedim. Ge�en hafta 10 martta denyimledim ilk g�nde 1 tane normal boyutta bir ayva yemek belirgin sekilde kokuyu giderdigini d�s�n�yorum. Denemenizi �neririm.
|
|||
![]() |
|||
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Mart-2022 tarihinde 14:17 |
||
|
G�nde bir ayva diyosunuz yani. Peki ka� g�nd�r 10 marttan beri koku yokmu
|
|||
![]() |
|||
I feel it comin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Mart-2022 tarihinde 14:54 |
||
|
Evet g�nde bir tane yiyorum suan bir de s�yle ayvanin olgunlasmamis k�rpe olani yani hen�z tatlilasmamis olanini diyorum. Evet 10 martta ilk denedim ve bug�ne kadar sadece birg�n �ok yorulmustum bi koku sezdim ancak tamamen normal bir susuzluk ya da yorgunluk kokusuydu. Tabi yine de s�yl�yorum agiz hijyenine de bu siralar �nem g�steriyorum bilhassa dil macunu hijyen konusunda �ok iyi. Yani l�tfen bir deneyin ayva sonu�ta sizlerde ayni etkiyi g�stermese de bizimle deneyimlerinizi paylasin bu bizi bi adim daha �ne g�t�recektir. Sonrasina ise birlikte bakariz.
|
|||
![]() |
|||
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Mart-2022 tarihinde 15:18 |
||
|
Bende aldim eve ayva denicem mutlaka. Birde seyi sormak istiyorum sizde agiz kurulugu ve yapis yapis olma durumu varmiydi kokuyla birlikte. Konunun sanki koku bogazdan geliyormus gibi bir his varmiydi?
|
|||
![]() |
|||
I feel it comin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Mart-2022 tarihinde 16:23 |
||
|
Evet kendi deneyimlerime g�re bogazdan geliyor koku hatta agiz kurulugu bogazda balgam hissi de eslik ediyor. Bol sivi almaya dikkat ediyorum ancak bu durumu yasayanlarbilir sivi alimini da arttirsan �ok bi ��z�m olmuyor kokuya. �ok merak ediyorum sizin tecr�benizi umarim sizde de farklilik yaratir. Ben de yeni gelismeleri d�zenli olarak yazacagim buraya.
|
|||
![]() |
|||
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Mart-2022 tarihinde 17:26 |
||
|
Benim sikayetlerim sizle birebir mutlaka deneyip paylasicam deneyeimlerimi
|
|||
![]() |
|||
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Mart-2022 tarihinde 15:43 |
||
dogal elma sirkesi yemekten sonra yada yatmadan �nce, 1 su bardagina,1 tatli kasigi katip i�mek te yarar saglayabilir. https://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=744 |
|||
![]() |
|||
I feel it comin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Mart-2022 tarihinde 23:45 |
||
|
Denerim siz yapiyor musunuz bu uygulamayi ve kokuya etkisi nasil oldu. Ne zamandir yapiyorsunuz bu arada bende hala koku olusmuyor. Acaba diyorum b�t�n yaptiklarim bir sonucu mu yani yukarda yazmistim biliyorsunuz. Iyi gidiyor ancak ayvayi her mevsimde temin edemeyecegim bu y�zden tozu veya yapragini �ay olarak kullanabilirim ya da k�r�n� falan yapabilirim evde diye d�s�n�yorum. Dogal elma sirkesi sanirim farenjite iyi geliyor diye duydum ama hi� denemedim bilmiyorum sirke biraz sert sanki bogazi daha da k�t� yapacak gibi geliyor bana. Ama siz faydali ve kokuyu kesin kesiyor diyorsaniz elbette denenir.
|
|||
![]() |
|||
I feel it comin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Mart-2022 tarihinde 23:37 |
||
Melina denedin mi ayvayi bir degisiklik farkettin mi sen de |
|||
![]() |
|||
I feel it comin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Mart-2022 tarihinde 23:43 |
||
Sizin farenjit ya da bogazda takilma hissi gibi sikayetleriniz var mi ? Dogal sirkeyi bulamadim bir link paylasirsaniz sevinirim |
|||
![]() |
|||
I feel it comin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Mart-2022 tarihinde 23:45 |
||
|
Bu arada Ayva'nin hala kokuyu giderme etkisi devam ediyor
Yemedigim g�nlerde koku'nun az'da olsa ortaya �iktigini g�zlemliyorum. Amacim aslinda Ayva'nin b�yle bir etkisi var ise belki bize bir ipucu olabilir kokunun kaynagina g�t�rebilir ve bizde b�ylece bu kaynagi tespit edip ve m�dahele i�in modern tip'a y�neliriz. Murat hocanin da bu y�zden fikrini merak ediyorum. Kalin saglicakla. |
|||
![]() |
|||
Tospik
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Mart-2022 tarihinde 00:51 |
||
AYVA Ayva C vitamini bakimindan olduk�a zengindir. 100 gram ayvada g�nl�k ihtiyacin y�zde 25'ini karsilayacak kadar C vitamini bulunur. C vitamini a�isindan zengin meyveler ve sebzeler v�cudumuzdaki zararli serbest radikalleri azaltmaya yardimcidir ve strese karsi koruyarak v�cudumuzun zayif d�smesini �nler. Ayva hangi hastaliklara iyi gelir? Hazimsizligi giderir. Mideyi ve bagirsagi kuvvetlendirir. Ince bagirsak iltihabini giderir. Ayva kabugu veya ayva �ekirdegi kaynatilip i�ilirse, idrar yolu iltihaplarina iyi gelir. Ayva grip ve soguk alginligini giderir. Ayva suyu b�brek ve idrar torbasi iltihaplarina iyi gelir. Internetteki basit bir arastirmayla bu sonu�lar �ikiyor, Dikkati �eken 2 sey var. G�nl�k ihtiyacimizin d�rtte biri kadar C vitamini i�ermesi ve mide bagirsak, ince bagirsak iltihaplarina iyi gelmesi. |
|||
![]() |
|||
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Mart-2022 tarihinde 06:06 |
||
|
Ben denedim ama aldigim ayva �ok k�t�yd� taze degildi �ok yiyemedim d�n pazardan tazesini aldim tekrardan bu aksam denemeye baslicam sonu�lari yazarim bir ka� g�n denedikten sonra
|
|||
![]() |
|||
I feel it comin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Mart-2022 tarihinde 08:45 |
||
|
Ben de s�yle bir bilgi paylasmak isterim;
Ayva hangi hastaliklari iyi gelir? Meyvenin etli kisminda katesin epikatesin denilen ayvaya buruk tadini veren tanenler bulunur. Bu bilesenler kolonda(Kalin Bagirsak) yer alan toksinleri ve kimyasallari baglayarak ve mukozayi korur. B�ylelikle bagirsak hastaliklarina karsi koruyucu rol oynar. Ayva ishal, mide agrilari ve bulantilarinda da olumlu etkilere sahiptir. Ayva suyunun gastrik �lserlerde yardimci oldugu ve gastrointestinal sistemi rahatlattigi da bilinmektedir. Ayva k�t� kolesterol olarak bilinen LDL kolesterol�n� ve damar tikanikligi gibi koroner kalp hastaliklarina karsi da korur. Bence iyi bir okuma yapmaliyiz ayva �zerine. Deneyen ve buraya tecr�besini yazan ne kadar �ok kisi olursa o kadar net bir sonu� �ikarabiliriz deneyip olumlu sonu�lanmayanlar da yazabilir. link;https://www.memorial.com.tr/saglik-rehberi/ayvanin-faydalari-nelerdir#ayva-hangi-hastaliklari-iyi-gelir |
|||
![]() |
|||
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Mart-2022 tarihinde 11:47 |
||
|
I feel it comin koku gitti diyorsun ya mesela g�n i�inde agzini unutacak kadarmi en ufak bir koku dahi almiyormusun birde agiz kurulugu ve bogaz kurulugu varsa eger onlarda duzeldimi
|
|||
![]() |
|||
I feel it comin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Mart-2022 tarihinde 12:05 |
||
Agiz kurulugu olmaya devam ediyor ancak bogazimda hi� birsey hissetmiyorum herhangi bir takilma, kuruluk ve akinti da olmuyor. Yani bogazim daha nemli saglikli bir hal aliyor gibime geliyor bilemiyorum bununda sebebi de tospik'in yukarda yazdigi gibi bol miktarda c vitamni i�ermesi de olabilir. |
|||
![]() |
|||
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Mart-2022 tarihinde 17:14 |
||
ayvanin kendi agiz kokusu giderici �zelligi var. faydalari arasinda. c vitamini kaynakli d�s�n�yorsan, takviye al c vitamini, deneyebilirsin takviye suda ��z�len yada hap seklinde olandan. |
|||
![]() |
|||
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Mart-2022 tarihinde 07:47 |
||
|
Ben ayvayi iki g�nd�r her aksam bir orta boy olacak sekilde t�kettim bende herhangi bir olumlu etkisini g�zlemlemedim suana kadar
|
|||
![]() |
|||
I feel it comin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Mart-2022 tarihinde 10:16 |
||
Anladim �ok tesekk�r ederim denedigin i�in. :) |
|||
![]() |
|||
I feel it comin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Mart-2022 tarihinde 10:21 |
||
Evet olabilir aslinda benim de aklima takilan iki sey var biri bagirsak'a olan etkisi digeri de antioksidan olusu agiz ve bogaz hijyenine etkisi. |
|||
![]() |
|||
Tospik
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Mart-2022 tarihinde 14:11 |
||
|
Yav arkadas bu ne menem bir sey ki kimisi ayvayi yiyince kimisi et yemeyi kesince kimisi acili lahmacun yiyince kimisi flagyl i�ince kimisi limonata i�ince kimisi sarimsak yiyince kimisi de futbol ma�i izleyince koku ge�iyor?
Koku �esitleri fizyolojik olarak 4 tipe ayrilmisken ve hatta Tip2 olan 5 farkli kiside nasil olur da birinde ayva ise yararken digerinde yaramaz, birinde falan ilaci i�tigi s�rece koku kesilirken digerinde en ufak degisklik bile olmaz? Inanilir gibi degil. |
|||
![]() |
|||
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Mart-2022 tarihinde 16:35 |
||
|
Bende anlamadim? Benim i�in isin k�t�s� hi� uzun s�reli bir iyilesmem dahi olmadi uzun s�reli den kastim 10 g�n filan:) 3 g�n azaldiysa veya gittiyse 4. G�n mutlaka geri geldi o y�zden ben artik umutsuz bakayim:) Allah yardimcimiz olsun
|
|||
![]() |
|||
I feel it comin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Mart-2022 tarihinde 00:05 |
||
Melina umutsuz vaka falan degilsin toplumun b�y�k bir �ogunlugu bu sorunu yasiyor buna emin olabilirsin :) Bu arada ayvayi bi s�redir yemiyorum, bactoblis ve burun alerji ilacim da bitmisti bu s�re�te bogazda yine takilma,sik sik bogaz temizleme ihtiyaci ve buna bagli bogaz agrisi olustu tabi koku da ortaya �ikmakla kalmadi baya g�n i�erisinde neredeyse herzaman aliyordum kokuyu. Ben a�ik filtre kahve i�erek biraz baskilayabiliyorum kokuyu. Evet bu s�recin sonunda anlatmak istedigim ve benim deneyimledigim su bogazimiz her an k�t� olmaya hazir ve bu k�t� olma durumu �ok b�y�k bi ihtimalle bogazin hassas yani alerjik olmasindan kaynaklaniyor tabi bu hassasiyete sebep olan burun yapisal problemi midir, sik sik sisen burun etleri mi, agzi a�ik uymak mi, alerji mi bilmiyorum ama ben de teshis edilmis olasi tetikleyiciler bunlar diye d�s�n�yorum. Benim ayva yemem sonucunda bogazim iyice nemleniyor ve temizleniyor belki de ve en azindan bu meyve bogazima iyi geliyor diye d�s�n�yorum. Ancak kokunun ortadan kalkmasinin sadece bu meyveyi yiyerek ulasabilecegim birsey oldugunu sanmiyorum mesela ben bu s�re�te agiz ve dil hijyenine de dikkat ettim, bactoblis bitirdim bi kutu (30g�n), burnum sik sik tikaniyor diye re�etesiz alerjene karsi koruma saglayan sprey kullandim ve yine burun i�indeki �demi alip iyice temizleyen rinoclenil kullandim, sik sik ve az yemek yedim. Yani t�m bunlarin sonucunda ulasabilecegim birsey olduguna inaniyorum ve sadece ayva t�ketmenin b�yle birsey yapabilecegini d�s�nm�yor ve siz arkadaslarima da sahte hayaller satmak istemiyorum. Sagliniza dikkat edin en azindan benim gibi belirtileri olan arkadaslarim bogazinizi iyi tutmak i�in arastirmalar yapin ve iyi olmasi i�in biraz s�re verin kendinize. Kalin saglicakla :) |
|||
![]() |
|||
Tospik
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Mart-2022 tarihinde 08:54 |
||
|
Eveeet, ayvayi da eledik o vakit, kaldi 9.998 meyve. Bu hizla gidersek ��z�m� 2128 yili Nisan ayinda bulacagiz. Enseyi karartmayin. 😁
|
|||
![]() |
|||
I feel it comin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Mart-2022 tarihinde 15:50 |
||
Deli konusuyor susun arkadaslar buyur deli konus |
|||
![]() |
|||
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Mart-2022 tarihinde 20:27 |
||
|
I feel it comin aslinda hep umutla sabrettim s�rekli birseyler denedim s�rekli arastiriyorum benim bir iki yil olan birsey degil suan 27 yasimdayim kendimi bildim bileli koku var ne yaptimsa olmadi artik �mr�mu saklanarak ge�irmekten yoruldum senin d�s�nd�g�n gibi kokunun bogazdan geldigini biliyorum bunun i�in doktor doktor gezdim bogazimi iyilestirmek i�in dogal seylerde denedim ama 3 g�n gidiyor en fazla sonra tekrar geri geliyor inancimi kaybetmemeye �alisiyorum ama iste malesef durum bu iste arada siz yazinca bakiyorum denediginiz seyleri denemeye �alisiyorum ondan da yoruldum psikolojim �ok k�t� buraya yazipta kimseyi sikmak ve motivasyon d�s�rmek istemiyorum ama �ok k�t� durumdayim ramazan ayi geliyor mesela isin ibadet boyutunu manevi g�zelligini d�s�nemiyorum aklim sadece oru�luyken kokuyu nasil maskelicem de napicagomi bilmiyorum artik
|
|||
![]() |
|||
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Mart-2022 tarihinde 20:29 |
||
|
Burun i�in sadece rinocneil sprey mi kullandin?
|
|||
![]() |
|||
I feel it comin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Mart-2022 tarihinde 20:44 |
||
Elbette �ok zor birsey ama hayatin tamami bundan ibaret degil evet bir�ok seyden mahrum kaliyoruz keyifli sohbetler, arkadasliklar vb. ama bizden daha k�t� durumda olanlar da var �nemli olan bu problemle m�cadele ederken kendini hirpalamamak yani ben �yle d�s�n�yorum. Burun i�in rinoclenil ve alerjiye karsi korumali bir burun sprey adini hatirlamiyamiyorum. Iyi olmaya devam. |
|||
![]() |
|||
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Mart-2022 tarihinde 20:54 |
||
|
�yle tabiki zaten �ok zor durumda olan insanlari g�r�p sukretmesem imtihan oldugunun bilincinde olmasam daha farkli olabilirdi. Banada bir burun spreyi yazildi nazoster diye bende onu kullanmaya baslicaktim bende alerjik et b�y�mesi var onun i�in verdi doktor bakalim fayda edicekmk
|
|||
![]() |
|||
mutluh�z�n
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Ocak-2025 tarihinde 10:57 |
||
|
Bende de ayn� �ekilde �zellikle ekmek yedi�imde kokuda art�� oluyor. Ve yedi�im �ey bo�az�mda tak�l� kal�yor gibi bir his var bende. Karbonhidrat a��rl�kl� yedi�imde daha da art�yor. Di�lerimi f�r�alarken bile koku oluyor bende. Sabah uyand���mda a��z kokusu �ok yo�un. Dilimde �ok yo�un ac�l�k oluyor. Nas�l kurtulaca��m bilemiyorum �ok yoruldum. On be� y�ld�r bu derdi �ekiyorum. Benim gibi olanlar iyile�enler buraya nas�l iyile�ti�inizi yaz�n l�tfen.
|
|||
![]() |
|||
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |