Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

flagyl ise yaramazsa

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: flagyl ise yaramazsa
    Gönderildi: 20-Haziran-2015 tarihinde 17:03
arkadaslar,forumda defaeten g�rd�md�g�mden eczaneden flagyl aldim kullandim.bir gram etki etmedi(nasil bi b�nye varsa artik bende)sadece dil pasinda bir artis oldu ki o da zaten yan etkilerinde ilacin belirtilmis.sizce bu durumdan nasil bir �ikarim yapabilirim?
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Haziran-2015 tarihinde 12:17
Flagly bakteriler �zerine etki eder. Genellikle bu bakteriler okudugum kadariyla bagirsak mide vs yerlerde olur. Birde Nidazol hap denemenizi tavsiye ederim. 2. g�n kokunun tamamen gitmis olmasi gerekiyor. Gitmemisse konusuruz.
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Haziran-2015 tarihinde 17:56
hocam dedigin gibi falgyl bagirsak ve midedeki bakteriler i�in genelde kulaanilan bir ila�.peki nidazol un flagyl den farki ne acaba?
Başa Dön
afaff Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı afaff Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Haziran-2015 tarihinde 20:04
bu flagly nidazolun muadili olarak ge�iyor 2 sinin de etken maddesi metronidazol ama s�le bi durum var ben daha �nce nidazol kullandigimda hi�bir faydasini g�rememisken flagly kokuyu ge�irmisti o g�nden beri ila�larin muadilini almamaya �zen g�steriyorum
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Haziran-2015 tarihinde 12:57
afaff kardesim 1. muadili ne demek?2.nidazol neyi tedavi ediyodu da sende etki g�stermedi,�te taraftan flagyl mide ve bagirsak temizleyicisi kaba deyisle ve sende agiz kokusunu yok etti?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Haziran-2015 tarihinde 13:40
Nidazol bakterilerden ziyade mantarlar �zerinde etki ettigine dair bir seyler okumustum. Flagly hi� denemedim kendi �zerimde, etkisi nasil olur bilemem. Nidazol ise tamamen kokuyu kesti.
Başa Dön
zeynep Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Haziran-2015 tarihinde 11:20
mehmet bey nidazol kokuyu tamamen kesti demissiniz sizdeki koku agiz kokusumuydu agizdan ve burundan da geliyormuydu bu ilac doktormu �nerdi ve hangi doktor sizin probleminiz ne kadar ciddiydi
Başa Dön
afaff Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı afaff Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Haziran-2015 tarihinde 18:34
İlk gönderen: ismimnefarkeder ismimnefarkeder yazdı:

afaff kardesim 1. muadili ne demek?2.nidazol neyi tedavi ediyodu da sende etki g�stermedi,�te taraftan flagyl mide ve bagirsak temizleyicisi kaba deyisle ve sende agiz kokusunu yok etti?

muadil ayni etken maddeyi i�eren ila�lar i�in kullaniliyor bi nevi esdeger demek
nidazolun neyi tedavi ettigini bilmiyorum ama bende ise yaramadigini biliyorum onun esdegeri flagyl ise bendeki kokuyu ge�irdi ama kullanmaya dvm ederken 7. g�n koku geri geldi
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Haziran-2015 tarihinde 11:38
Zeynep hanim gerekli a�iklamalari forumda zaten yaptim. Ama sizin i�in yazayim herhangi bir doktor �nermedi. Her yaptigimi arastirip kendim yaptim. koku agiz ve burundan geliyordu. Sorunum baya bir ciddiydi �ok s�k�r diyet ve karbonatli su kokuyu %95 kesti.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.