![]() |
Flagyl ile agiz kokusu gecenler |
Yanıtla
|
Sayfa 12> |
| Yazar | ||
ncort
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Flagyl ile agiz kokusu gecenlerGönderildi: 23-Nisan-2015 tarihinde 21:15 |
|
|
Diger konuya pek bakan olmuyor galiba o yuzden buradan yazayim az dikkat ceksin :D
Flagyl agiz kokumu saniyorum %100 gecirdi. Saniyorum dedim cunku birine sormadim. Sabah uyandigimda agzimin les gibi bir havasi vardi boyle sanki kokuyormus gibi geldi bugun ama hohladigimda hicbir koku yoktu. Her sabah uyandiginda normal olan agiz kokusunu bile gecirdi yani. Kafama takilanlar sunlar. Benim burnumun ici kokardi ama burnumdan koku gelmezdi. Simdi de burnumun ici kokuyor ama agiz kokum yok. Bu demek oluyor ki burnumun icinin kokmasiyla agzimin kokmasi arasinda bir baglanti yok? Ote yandan bu ilac dilimde pasi gecirmedi ama koku yok. Oyleyse her dil pasi koku yapacak diye birsey yok mu? Simdi bu ilac bana %100 faydali geldiyse sorunlari daraltmayi dusunuyorum. Sindirim sisteminde mi sorun var bunu anlamak icin yapabilecegim birseyler yok mu? Ayrica ilaci en fazla kac gun kullanmam gerekiyor? Cunku Flagyl kullanipta agiz kokusundan tamamen -ilaci biraksa da- kurtulanlar varmis. |
||
![]() |
||
ncort
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Nisan-2015 tarihinde 18:14 |
|
|
Burnum biraz akmaya basladi ve geniz akintim olmamasina ragmen bu ilacla birazcik geniz akintisi yasiyorum. Sanki burnum biraz calismaya basladi. Goz kurulugumda azalma var.
Tecrubeli arkadaslar lutfen yardimci olun sizce bendeki sorun ne gibi gorunuyor? |
||
![]() |
||
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Nisan-2015 tarihinde 19:40 |
|
|
Evet dil pasi ile agiz kokusu her zaman uyumlu olmayabilir. �evremde �rnekler var.
En anlamadigim ila� flagyl su forumda. Kimin ne sorunu varsa ge�iriyor hi� ayirt etmeden. Ben kullanmaya cesaret edemedim hala. Hatta aldim duruyordu evde. Kullanimina bagli v�cutta (dilde de) candida mantarinda �ok fazla �ogalma olurmus. Mantar da en agir koku kaynaklarindan benim bildigim. Nasil yok edilir vs. bunlar �nemli. |
||
![]() |
||
ncort
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Nisan-2015 tarihinde 20:35 |
|
|
Flagyl helibakter pilorisini tek basina tedavi edebilir mi?
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Nisan-2015 tarihinde 00:30 |
|
nasil yani bu flagly denen ilaci kullaninca mantarlar cogalma ihtimali mi varmis? |
||
![]() |
||
Aleho
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Nisan-2015 tarihinde 12:53 |
|
|
Bu flagly killaninca mantar �ogalma olayini anlatayim flagly antibiyotik oldugu i�in sadece zararli degil bagirsaklarda ki faydali (probiotik) bakterileri de �ld�r�yor b�yle olunca bunu firsat bilen zararli bakteri ve mantarlar �zellikle kandida �ogalmaya basliyor ve sindirim sistemi hastaliklari basliyor �rnegin ibs ve bu �ok berbat hastaliktir konustugum ibs hastalari var gaz sorunu olan v o kisiye sordum onun dilide beyazms agiz kokusu varmi dedim sadece sabahlari biraz oluyo dedi dis macunuyla ge�medini dis macunnda yapistigini s�yledi yani bizimde sindirim de problem var sahsen bende ibs hastasiyim ve ayni zamanda agiz kokusu var benim d�s�ncem bizim t�k�r�k bezi �alismiyor veya midedeki helikopter ayni zamanda su i�ip yutkundugumda bogazim da koku oluyo dimi iyice disari �ikarimcada ayni dili temizlemeye gelince beyaz dismacunu kullanmayin yapisiyo dile tavsiyem parodontaks orijinal kullanin dilde beyazlik birakmiyo dis i�inde �ok faydali
|
||
![]() |
||
ncort
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Nisan-2015 tarihinde 01:16 |
|
|
Evet dilimin beyaz olan kisimlarinin beyazlik orani artti. Yani beyaz olan kisimlar gitmedi ama renkleri dahada beyazlasti ama koku yok. Anneme soracagim %100 dogrulugunu ispatlamak icin ama utaniyorum :) Elimi yalayayim, tukurugu bekletip koklayayim falan hic bir koku yok. Koku varsada ne yediysem az ondan kokuyormus gibi.
Ikinci farkettigim ise ellerim ustunde catlaklar olustu beyaz beyaz. Hani aogukta kalir elleriniz kurur beyaz beyaz olu derileri gorursunuz iste bu ilaclada ellerimde nedense boyle birsey olustu. Yararli seyleride oldurdugunden sanirim. Ucuncu farkettigim ise aynada burnum icine baktigim zaman gordugum et midir kikirdak midir her neyse o kuculmus. Sanirim kikirdak ama o. Ust tarafta. |
||
![]() |
||
ncort
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Nisan-2015 tarihinde 14:55 |
|
|
Flagyl birakinca koku geri geldi ama cok uzulemedim cunku koku yokkende bunca yilin verdigi korkuyla koku varmis gibiydim :D
|
||
![]() |
||
ncort
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Nisan-2015 tarihinde 19:07 |
|
|
Birde dilimin onlerinin yanlarida beyazladi. Sanirim meydani bos bulan bakteriler artti :D
|
||
![]() |
||
ncort
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Mayis-2015 tarihinde 16:13 |
|
|
Eskiye dondum. Yani onlerde beyazlik falan yok. Eakiden neyse simdide o. Dilimin arkasi beyaz ve koku yapiyor. Haber vereyim dedim. Ilaci ilk biraktiginiz gunler bakteriler artiyor sanirim.
|
||
![]() |
||
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Mayis-2015 tarihinde 20:05 |
|
|
Sanirim anti,ler once bakteriyi bi sersemletiyor ama yikamiyo.Birakinca da bu sefer bakteri kaybettigi askerleri tekrar kazanmak icin efor sarfedince,koku artiyor bir sure.
Sonrasinda tekrar istikrari calismaya basliyor. Hehehe �izgi film gibi oldu |
||
![]() |
||
vekol
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 02-Mayis-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Mayis-2015 tarihinde 14:23 |
|
|
Beyler agiz kokusunun sebebi.kesinlikle bagirsaktaki mantarlarmis!!!!! Bende 6 yildir �ekiyorum ve Arastirmalarim sonucu yeni bilgiye ulastim flagyl i kullaninca kokunun ge�mesinin sebebi ise mantarlari �ld�rme sebebi ben suanlik doktora gittim bagirsaklarimda mantar var dedim �nceden tahlil yaptirdi sonra kontil ilacini yazdi bug�n kullanmaya basladim gelismeleri yazicam..
|
||
![]() |
||
ncort
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Mayis-2015 tarihinde 23:00 |
|
|
Bekliyoruz. Ac kalinda dil pasinin degismesi beni acaba sorun burunda degil mi dusuncesine goturdu.
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Mayis-2015 tarihinde 21:33 |
|
|
vekol bekliyoruz gelsmeleri yanliz flagyl i biraknca koku gelen arkadslar varmis... sizde de olcak mi bakalim
bende bagirsakta mantar yok test yaptim kendim evde sabah ac karnina suya tukurdugumuzde dibe cokmuyorsa temiziz eger dibe biseyler iniyorsa ahtopot bulut tarzi gorunumdeyse bagrsaklarda sorun var demektir |
||
![]() |
||
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Mayis-2015 tarihinde 22:44 |
|
|
Kollaidal g�m�s kullanmak istiyorum artik, ama iyi bir marka bilmiyorum. �ok g��l� ve "yan-etkisiz" bir �r�nm�s -tabi dozaji abartilmaz ise-
|
||
![]() |
||
mahoni
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Mayis-2015 tarihinde 22:45 |
|
|
Mehmet kardes nedir bu Kollaidal gumus?
|
||
![]() |
||
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Mayis-2015 tarihinde 22:42 |
|
|
Yakinda bir seyler yazacagim umarim ise yararsa 5-6 g�n daha bekleyin
|
||
![]() |
||
mahoni
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Mayis-2015 tarihinde 17:20 |
|
|
eyvallah kardes.hep bekliyoruz zaten
|
||
![]() |
||
barzo
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Mart-2016 tarihinde 11:09 |
|
|
S.a beyler bu illeti yaklasik 3-4 yildir �ekiyorum dilimin �zerinde pas kemik egriligi faranjit sin�zit refl� rahatsizliklarim var lakin nidazol kullandim ge�en hafta ilk g�n agiz kokusu kesildi ve ilaci g�nde 1 tane kullaniyodum s�per etki yeniden dogdum sanki koku %90 azaldi lakin ilaci biraktim 1 g�n sonra tekrar basladi yani bu sorun nerden kaynaklaniyo ne yapmamiz lazim nidazol nereye tam m�dahale yapiyoda bu koku ge�iyo tam bilgi istiyorum l�tfen yardim ediniz hocalarima sesleniyorum bilen kardeslerime ve bu illetten kurtulanlara l�tfen yardim edin bi g�n cinnet getiricem kafayi siyiricam b�t�n psikolojim kimyam bozuldu resmen takinti haline geldin yemin ediyorum resmen asosyal bi kisiligim var ne kadar doktora gittiysem allahi bildigi gibi yapsin bunlari hi� birinin umrunda degil allahim sana geliyorum :(
|
||
![]() |
||
mahoni
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Mart-2016 tarihinde 19:36 |
|
|
Barzo bugun paylastigim bir metodu oku ve dene sana da yarari olacaktir eger burun kaynakliysa kokun.
|
||
![]() |
||
Nesrin �elik
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Ekim-2016 tarihinde 07:43 |
|
|
Merhaba 34 yasindayim ve agiz kokusu problemini kendimi bildim bileli yasiyorum. Yazini okuyunca �ok iyi anladim seni.agiz lokum asiriydi benimde inan bunu bastiricagini d�s�n�p g�nde 1 paket sigara i�iyordum aslinda dahada cogaltiyordu kokuyu. Flagyl ilaci okudum ve denedim inan ilk icmede o keskin o berbat agiz kokun gitti.nasil mutluyum tahmin ederler ayni sikintiyi yasayanlar. 2 g�n i�tim 4 g�n ara verdim ve hala agiz kokum yok.re�etesiz aldim 12 tl di sanirim. Bence denemelisin. Benim agiz kokum gittiyse herkesinki gider.
|
||
![]() |
||
denizedogru
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Ekim-2016 tarihinde 22:09 |
|
|
Arkadaslar kesin birsey soylemek istemiyorum fakat bu nidazol veya flagyl oksijensiz ortamda ureyen bakterilere etki ediyor burun ile ilgili sorununuz varsa onun ustune gidin biraz burun tikanikligi varsa burun boslugunda bakteri ureyebilir
|
||
![]() |
||
Hadiyuregimegay
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Ekim-2020 tarihinde 22:14 |
|
|
||
![]() |
||
tasteof
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Kasim-2021 tarihinde 12:37 |
|
|
merhaba,
ben de yillarca her yil artan agiz kokusundan muzdariptim. do�entlere proflara gittim, endoskopilere girdim ila�,antibiotik, surup, koca kari isleri bir s�r� sey kullandim ama ge�medi. en son �aresizce gittigim doktor gaitada bakteri olmadigini s�yledi, flagyl yazdi. ila� bitti ve agiz kokusundan eser yok. sabah uyandigimda bile agzim kokmuyor. mutlulugumu anlatamam. umarim ilerleyen zamanlarda tekrarlamaz. bir sey sormak istiyorum yalniz, flagyl kullaninca ge�tiyse bunun sebebi neydi ? ve bu durumun deva me tmesi i�in neler �nerirsiniz ? malum her zaman antibiyotik olan flagyl kullanamam. |
||
![]() |
||
Ugur
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 11-Temmuz-2021 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Kasim-2021 tarihinde 12:45 |
|
|
Kardesim ilaci birakali ka� g�n oldu?
|
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Kasim-2021 tarihinde 17:28 |
|
|
Gaitada bakteri olmadigini mi yoksa oldugunu mu s�yledi? Bakteri yoktuysa neden flagyl verdi?
|
||
![]() |
||
tasteof
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Kasim-2021 tarihinde 09:08 |
|
|
ilaci birakali 9-10 g�n oldu.
gaitada helikobakter �ikmadi.belki baska bakteri g�rm�s olabilir. |
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Kasim-2021 tarihinde 09:49 |
|
|
Ne doktoruna gittiniz? Mide bagirsak mi, dahiliye mi?
|
||
![]() |
||
tasteof
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Kasim-2021 tarihinde 12:19 |
|
gastroentroloji doktoruna gittim. doktor sadece gaitaya bakti 3bes soru sordu. daha �nce endoskopi yaptirdigim i�in tekrar istemedi. flagyl kullan ge�mezse yapacak bir sey yok diyip basindan savdi aslina bakarsaniz. ama o ila� ise yaradi bende. |
||
![]() |
||
Ggggg
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Aralik-2021 tarihinde 18:04 |
|
|
Flagy kendimizde alabiliyor muyuz? Bide kullanimi nasil. Nasil kullanmak gerekiyor
|
||
![]() |
||
tasteof
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Aralik-2021 tarihinde 13:59 |
|
bana doktor yazmisti 1 kutu, bitirdim. g�nde 2 defa 12 saatte 1 tok karnina. |
||
![]() |
||
lioresal
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Temmuz-2023 tarihinde 15:51 |
|
|
Iyi g�nler flagyl 500mg kullansam agiz kokusu na iyi gelir mi yoksa �ok etkili degil mi
|
||
![]() |
||
kaderarkadaslar
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Temmuz-2023 tarihinde 16:31 |
|
|
Kullandiginiz s�re zarfinda gidiyor ama sonrasinda hemen geri geliyor. Siz yinede bir sansinizi deneyin. Fakat doktor kontrol�nde kullanmalisiniz.
|
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Temmuz-2023 tarihinde 20:02 |
|
|
Abi deli olacam yaaa. Tatile gittim, evde 2-3 yillik bi ila� buldum, bu ne diye prospekt�s�ne baktim, bagirsak i�inmis, turist ishali denen atessiz, bulantisiz ishal tedavisinde kullanilan bir antibiyotik.
Tatilde sabah aksam birer tane yuttum, ne koku kaldi ne bi sey. Bagirsaklardaki mikroplari �ld�ren bi ila�mis, flagyl de ayni bunun gibiydi, ilaci kesince koku geri geliyordu, muhtemelen bunda da aynisi olacak. Pek �ogumuzun sorunu bence bagirsaklarda. |
||
![]() |
||
kaderarkadaslar
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Temmuz-2023 tarihinde 21:59 |
|
|
Anlatmaya �alistigim sey aynen bu. Antibiyotik kesin ��z�m degil ama sorun bagirsak gbi g�r�n�yor. Candida oldugunu d�s�n�yorum. Sabah a� karinla suya t�k�rd�m ve �r�mcek agi gbi oldu 🤢Antibiyotiksiz ��zmemiz lazim. (Bu arada bende ne bulsam i�iyorum sjsjsjs ise yarar belki diye )
|
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Agustos-2023 tarihinde 14:14 |
|
Murat hoca sudaki t�k�r�k testinin palavra oldugunu s�ylemisti, suya t�k�r�p de candida �ikmayan kimseyi g�rmedim ben.
O degil de denizde y�z�nce agzimdan burnumdan, genzimden giren tuzlu deniz suyu da inanilmaz ferahlatti, tatilde kokunun gitmesini biraz da buna bagliyorum ben. Inat�i koku sorunu olanlarin hem genizlerinde hem bagirsaklarinda sorun var bence. Murat hocam yanina bir operat�r KBB uzmani bir de mide bagirsak uzmani alip bu konuya egilseler eminim 3 ayda ��zerler. Migrostan deniz tuzu alip kaynamis ve dinlenmis suda eritip burnuma �eksem diyorum acaba deniz suyu etkisinin aynisini yapar mi? Nasipse deneyecegim en kisa zamanda. |
||
![]() |
||
kaderarkadaslar
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Agustos-2023 tarihinde 15:20 |
|
|
Deniz suyu bana da iyi gelmisti sanki. Dedigin gbi olabilir. Enteresan bir sekilde t�m semptomlar bende mevcut.burun epriligi bademcik geniz�. Bagirsakla mideyi de biz dahil ediyoruz kesin biseyler vardir diye. Hangisine y�nelsem diye sastim kaldim ya.
Bu arada sin�s rinse kitleri var zaten. Oda deniz tuzu diye biliyorum. Hem kullanimi daha rahat. Bak istersen |
||
![]() |
||
lioresal
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Eyl�l-2023 tarihinde 13:40 |
|
|
Flagyl de penisilin var mi
|
||
![]() |
||
Melis
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Eyl�l-2023 tarihinde 13:57 |
|
Merhaba 2 yil ge�mis yorumunuz �zerinden, hala agiz kokunuz yok mu? |
||
![]() |
||
mahoni
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Ekim-2023 tarihinde 00:47 |
|
|
Cevap yazmadigina g�re, umarim iyilesmistir.
|
||
![]() |
||
Yanıtla
|
Sayfa 12> |
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |