![]() |
�re nefes testi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
gizemmmm
�ye
Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2013 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: �re nefes testiGönderildi: 14-Kasim-2013 tarihinde 22:56 |
|
Arkadaslar midedeki bir bakterinin(helicobacter pylori) de agiz kokusu yaptigini duydum fakat bu bakterinin tespit edilebilmesi icin "ure nefes testi" yapilmasi gerekiyormus acaba bu testlerin nerde yapildigina dair bir fikriniz var mi internetten aradim ama bir sonuca ulasamadim..
|
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Kasim-2013 tarihinde 07:34 |
|
bu test her yerde yapilamiyor maalesef. daha �ok egitim ve arastirma hastanelerinde yapiliyor, �niversite hastanesi de olabilir.
|
|
![]() |
|
cuma
�ye
Kayıt Tarihi: 18-Ocak-2013 Konum: Ad�yaman Durum: Çevrimdışı Puan: 82 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Kasim-2013 tarihinde 20:55 |
|
h.pylori tedavisi g�r�pte iyilesen var mi acaba aramizda?
20 senedir hi� mi koku gitmez bir insanin agzindan,kanser olsak erken tanida tedavisi var.bu ne illet bir hastaliktir ya. yillardir koku gitmedigine g�re ve bu illet bakteri yillarca insanin midesinde yasayabildigine g�re sebep bu olabilir.. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |