Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

acaba ge�ti mi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı türksad Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: acaba ge�ti mi
    Gönderildi: 04-Aralik-2013 tarihinde 19:55
Merhaba arkadaslar, sizinle bir sey paylasmak istiyorum yaksalik 4 5 yildir agiz kokum var ama ben alamiyorum �evremden �greniyorum bazen yemekten sonra bile oluyordu bu koku bastirsin diye kahve �ekirdegi kullaniyordum. bi ka� defa doktora gittim ergenliktendir ge�er dediler ama ge�medi nedense bu kadar yildir. Bir ka� hafta �nce annem artik agiz kokumun olmadigini s�yledi sabahlari uyandigimda ve g�n i�inde oluyordu, bi ka� defa ara ara var mi diye denedik yoktu acaba tamamen ge�mis midir? aranizda b�yle olan var mi?
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Aralik-2013 tarihinde 16:13
Kokunun ge�tigini farkettiginizden beri ne kadar zaman ge�ti?? Tamamen ge�ip ge�medigi hususunda size kimse bir sey s�yleyemez, siz zamanla ge�ip ge�medigini anlayip bize s�yleyebilirsiniz. Acaba koku rahatsiz edici derecede degil miydi?? Ve sizin kokudan sonra artirdiginiz agiz bakimi sonucunda mi ge�ti? Eger �yleyse bir sikinti yok demektir. Kaldi ki mide, kbb vs kaynakli olsaydi kendiliginden ge�mezdi muhtemelen agiz bakimiyla alakali bir durumdu. Ama neticede kurtulmussunuz bu sevindirici bir durum, insaAllah bir daha muhatap olmazsiniz.
Başa Dön
bir hayalim var Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Aralik-2013 tarihinde 17:04
T�rksad kardesim benim durumum da hemen hemen seninki gibi.Bende kokuyu alamiyorum ve �evremden de siddetli tepkiler almiyorum...Ama �ok eskiden insanlar a�ik a�ik tepki veriyorlardi, simdi Allah'a s�k�r yok �yle bisi.
Yalniz benim dil pasi sorunum var ve bu y�zden agiz kokumun oldugunu d�s�n�yorum..Bazen d�s�n�yorum da belki ger�ekten de koku yok, ben acaba kendi kendime sorun mu ediyorumdur? diye, ama iste ge�miste olanlar herhalde bilin�altimi �ok etkilemis ki b�yle d�s�n�yorumdur.. Neyse sende de dil pasi sorunu var mi? Olupta ��zeblen varsa l�tfen deneyimlerini paylasabilir mi?
Ayrica senin gibi baskalarina koku var mi yok mu diye soracak cesaretim de yok maalesef..
Başa Dön
t�rksad Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı türksad Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Aralik-2013 tarihinde 12:33
Kokunun ge�tigi farkettigimden beri yaklasik 3 hafta ge�ti. �nceleri yemekten sonra dislerimi fir�aladigim zaman bile oluyordu sonralari azaldi ama ben gene bakimi birakmadim tabii. Koku biraz fazla rahatsiz ediciydi hafif olsa asiri tepki almazdim diye saniyorum.
Başa Dön
t�rksad Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı türksad Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Aralik-2013 tarihinde 12:56
evet, yazdiklarina katiliyorum. Bir de ben bi anneme sorabiliyordum koku var mi diye, diger zamanlar vefali arkadaslarim sag olsunlar(!) haberdar ettiler...
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.